סקר חדש

Yoda Killer

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo177.gif../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

1. מאסטר יודה. 2. הקיסר 3. דארת´ ווידר\אנאקין 4. דוקו. 5. לוק.

NADAVVV2001

New member
עוד חיסרון בדו צדדית!

אי אםשר להחזיק אותה בכל מצב וזה מוריד את רמת הסיף של חרבות האור לעומת זאת בחרב חד צדדית אפשר לעשות הכל היא פתוחה

Master Yoda

New member
תודה תודה תודה תודה תודה../images/Emo110.gif

אתה הבן אדם הראשון בעולם (חוץ מאח שלי) שמסכים איתי בעניין הזה.

Sith Master

New member
חשבתי על עוד חסרון.

בחרב כזאת קגילה אתה יכול להרשות לעצמך מדי פעם שבטעות הלהב ישתפשף לך על היד או על החזה (מנסיון) וזה קצת כואב עם מכל וקצת שורט עם להב אמיתית אבל חיים עם זה. אם זה יהיה לייט סייבר אז זה יהיה ככה: שניה אמא את מפריעה לי להתרכז אני משחק עם הלייט סייבר- בום אחחחחחח אווווו אין לי אצבע וכו´. עכשיו בחד צדדית אתה רואה איפה החרב ובדו צדדית יש גם חלק שמאוחריך- ובכלל היא קשה יותר לשליטה. בסופו של דבר, לכל דבר יתרונות וחסרונות (חוץ מהסרט טיטאניק, שמלא בחסרונות)

Master Yoda

New member
ועוד אחד../images/Emo110.gif

בחרב רגילה אפשר לעשות בקלות את התנועה החשובה והמאוד פשוטה של להחזיק את החרב בשתי ידיים ולהכות חזק באויב (מכל כיוון). אם תנסו לעשות את אוטו הדבר עם חרב כפולה או שתורידו לעצמכם את הראש או שפשוט תחתכו את עצמכם ישר באמצע. בחרב כפולה (אם משתמשים בה ככפולה) אי אפשר להכות חזק. חייבים להחזיק אותה ככה: -------==*==x==*==------- (מקף "-" מסמל את החלק שמכאיב, שווה "=" מסמל את הידית והכוכביות"*" מסמלות את המקום שצריך להחזיק עם הידיים) התנועות הבסיסיות הם סיבוב הידיים (*) מסביב לציר שבניהם ("x") ובכך החרבות ("----") זזות מצד אחד לשני. זאת תנועה חלשה!

NADAVVV2001

New member
עם דארת´ מול היה מנסה לעשות את

התמועה הזאת היה נחתך לו ה ***

bakara15

New member
תקשיב

לכל חרב יש את היתרונות שלה וחוצמזה לחרב כפולה יש יתרון בעצם העובדה שהיא בעצם גם חרב רגילה. דארת מול התאמן כל חייו בחרב הכפולה(כביכול) ככה שמכיר כל טכניקה אפשרית והוא מספיק טוב להילחם בשניים ולנצח! עוד משהו! בחרב אור אין את האלמנט של חוזק מפני שזה חותך הכל כמו חמאה ככה שזה לא משנה, רק המהירות משנה ולכפולה יש מספיק מהירות ככה שלהחזיק רגילה בשתי ידיים זה סתם בשביל דיוק(וגם חרב כפולה ניתן להחזיק בשתי ידיים.) אם תתאמן עם פנס מאורך תבין

Master Yoda

New member
לא ולא../images/Emo110.gif

אני אסביר לך אם נפגש יום אחד. והחוזק של המכה מאוד משנה. תחשוב שאם אתה מכה חזק, גם אם חוסמים אותך אתה יכול לפגוע ביריב (העוצמה של המכה יכולה להדוף את החרב של היריב המתגונן) הבנת למה זה ממש חשוב החוזק?

bakara15

New member
זה לא חרבות רגילות

כל פגיעה של חרב בחרב יוצרת הפרעה בשדה הכוח מה שיוצר הדף ככה שיש רתע כך שזה כמו מגן. חוצמזה אי אפשר להישאר באותה הנקודה שאת מכה, כשאתה מכה בכוח רב אז הדיוק מועט.

Master Yoda

New member
מה פתאום?!

כמה פעמים קרה בסרטים שהג´דיי/סית´ דחפו אחת השני בעזרת מכה חזקה של חרב על חרב. איזה הדף?! מה פתאום... ואתה ועוד איך יכול להישאר באותה נקודה.

Sith Master

New member
בקרה 15 תראה את הסרטים.

היתרון היחיד של הכפולה זה שאפשר שתי מכות ברצף. ברור שצריך להכות חזק- כוח מגנטי- וויפי זה משחרר המון אנרגיה אבל עדיין חרב ממשיכה לגעת בחרב- תראה בעיקר את דואל טוף דה פייטס- אפשר לשים חרב על חרב לכמה זמן- אז זה אומר שגם אפשר לשחק משחקי כוח. אחת המכות הכי יעילות היא להביא את החרב מלמעלה וזה מאוד קשה עם דאבל.

bakara15

New member
היתרון בכפולה

הוא שאפשר להילחם בשניים ולנצח וגם אפשר להפוך אותה לאחת אז מה יותר טוב?

Master Yoda

New member
ממש לא!../images/Emo110.gif

זה בילתי אפשרי להילחם עם כפולה מול שתיים ולנצח אפילו את אחד מהם. ממש ממש ממש לא הגיוני. לוקאס פתר את הבעיה הזאת (ולפי הטיעונים שלך אני רואה שהלך לו) ע"י זה שבקרב של מול vs אובי וואן וקוואי גאן, מול משך את תשומת הלב של הקהל ע"י קפיצות חסרות משמעות, סלטות ופעלולים שלא עזרו לו בגרוש, ולעומת זאת אובי וואן וקוואי גאן פשוט נתנו מכה והסתובבו, מכה והסתובבו. הם רק נלחמו טוב כשהם היו מול מול לבד (וגם אז ראו שהם נלחמו לא בשיא היכולת שלהם. כאם הם היו נלחמים בשיא היכולת שלהם הם היו מנצחים מיד)

NADAVVV2001

New member
דארט´ מול או מעורר רחמים

אבל קואיי גון היה חייב למות איכשהו אז ככה נפתרו ממנו

driver k

New member
תגובה

הכוח הכי חזק עם אנאקין סקייוולקר ואחריו יודה הוא רק לא מנצל את זה

למעלה