סקר חדש

Sith Master

New member
סקר חדש../images/Emo35.gif

מי לדתעכם חמשת הגדייז\סית´ים שהכח הכי חזק עימם? לפי סדר מהכי חזק להכי חלש. שלי: 1. המאסטר האגדי, הירוק הקטן טאם טאם טאם יודה 2. אמפרור פלפאטין 3. אנאקין סקייוולקר\ וויידר 4. מייס וינדו 5. דוקו\קוויגון תורכם

Master Yoda

New member
התשובות שלי../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

חחחח... מה זה חוסר הביטחון הזה?! ככה לא בונים חומה! -1- לדעתי אנאקין ולוק יותר חזקים (לחוד) מיודה בכוח. אבל ליודה יש יותר "שליטה" בכוח. זה פשוט עניין של נסיון ויש לו הרבהההההההה יותר. !Control! You must learn control -2- יודה. בהחלט יודה. -3- הקיסר. אבל אני לא חושב שהוא נחשב. משום מה אני לא מרגיש כאילו הוא "חזק עם הכוח" אלה שהוא חזק מספיק כדי "לגנוב" את הכוח. מבינים אותי? -3.1- מייס ווינדו וקי אדי מונדי. -4- דוקו. הוא לדעתי יותר חזק מקוואי גון. -5- אני אשאיר את זה ריק. אני אגיד לכם אבל למי לא מגיע את המקום הזה: -דארת´ מול. פשוט הרג אותי איך שאובי וואן מתחיל לתכנן את הקפיצה הזאת עם החרב של קוואי גון ולמול היה מבט כזה דפוק על הפרצוף. "אהה.... אני רואה שאתה הולך לעשות משהו.... אהה...." ולא הוא לא הרגיש אפילו את החרבה של קוואי גון מרקדת לה לידו. המועמד השני שלא זכאי הוא אובי וואן. אני לא יודע אם שמתם לב, אבל בקרבות של אובי וואן (הצעיר) תמיד הביסו אותו באותה צורה. בקרב נגד דארת´ מול הוא נלחם נלחם נלחם... אז הם הכו את החרבות אור אחת על השניה בצורת X כזאת... כל אחד דחף חזק כדי להפיל את השני... ואובי וואן הסתכל מעבר לX על הפנים של היריב (דוקו/מול) שהעיף אותו אחרי שניה לעזאזל. הוא מאבד ריכוז בקרב!

Sith Master

New member
אני מדבר על שליטה בכח

להגיד למי יש הכי הרבה מידי כלוראנים זו לא בעיה- הולכים לבנק הדם וסופרים. מידת השליטה בכח היא שקובעת, הרי לי בתור סית´ מאסטר יש רמת מידי כלוראנים פי 3 משל אנאקין ויודה ביחד, אבל אני נמצא בגלקסיה שהיא לא far far away אז מה זה עוזר לי? חוצמזה, אובי וואן מפסיד הרבה אבל באפ´ 2 קמת שרטו לו את כל הידיים, כאבי תופת, אז אפשר להבין למה הוא לא הצליח להתנגד לForce push של דוקו. באפ´ 1 צריך לזכור: א. הוא היה פאדוואן (בשלבי סיום אך עדיין פאדוואן) ב. דארת´ מול לא חזק ב"כח" אבל הוא אגדי בלייטסייבר, בין הטובים שהיו- הרי הוא התמודד מול 2 ביחד. ג. למול יש חרב חרב כפולה, וקצת קשה להתמודד מול זה. בסוף זה הפך אמנם לחרב אחת אבל עדיין קשה.

Master Yoda

New member
גם אני../images/Emo110.gif

אבל יש הבדל בין "מי החי חזק עם הכוח", שזה מה שאתה שאלת, ובין מי מנצל את הנגישות שלו אל הכוח הכי הרבה! אבל שם לב שדוקו הצליח לחתוך את אובי וואן רק בגלל שהוא עשה את מה שאמרתי....

Master Yoda

New member
ועוד משהו,../images/Emo110.gif

אף אחד לא מסכים איתי על זה ואני לא יכול להסביר את זה באינטרנט, אבל חרב כפולה כמו של דארת´ מול היא חיסרון בולט. ובקשר למול שנאבק נגד 2... תראה שוב את פרק 1, ובקטעים שהוא נלחם נגד שניהם תסתכל לא על מול (שמושך את תשומת הלב כמו שלוקאס קיווה עם הרבה פעלולים ושטויות) אלה על אובי וואן וקוואי גון. הם נלחמים ממממממש גרוע. הם נותנים מכה, ומסתובבים במקום, מכה ומסתובבים במקום. שוב ושוב ושוב. אבל אח"כ כשהם לבד... הם נלחמים כמו שצריך. זה בגלל שזה בילתי אפשרי עם חרב מגבילה כמו של מול לנצח 2 עם חרב נורמלית, אז נאלצו לעשות שטויות.

Larik

New member
צודק!

אם היו עועים לו שני חרבות אז זה היה יכול להיות מענין!

Master Yoda

New member
זה כל כך מעצבן אותי!!!!!../images/Emo110.gif

כל כך כל כך כל כך!!!! (שביטלו את הקרב בין דוקו לאנאקין שלשניהם יש שתי חרבות) שתי חרבות זה יתרון ענק. חרב אחת עם שתי קצוות זה חיסרון.

Master Yoda

New member
התשובות שלי../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

חחחח... מה זה חוסר הביטחון הזה?! ככה לא בונים חומה! -1- לדעתי אנאקין ולוק יותר חזקים (לחוד) מיודה בכוח. אבל ליודה יש יותר "שליטה" בכוח. זה פשוט עניין של נסיון ויש לו הרבהההההההה יותר. !Control! You must learn control -2- יודה. בהחלט יודה. -3- הקיסר. אבל אני לא חושב שהוא נחשב. משום מה אני לא מרגיש כאילו הוא "חזק עם הכוח" אלה שהוא חזק מספיק כדי "לגנוב" את הכוח. מבינים אותי? -3.1- מייס ווינדו וקי אדי מונדי. -4- דוקו. הוא לדעתי יותר חזק מקוואי גון. -5- אני אשאיר את זה ריק. אני אגיד לכם אבל למי לא מגיע את המקום הזה: -דארת´ מול. פשוט הרג אותי איך שאובי וואן מתחיל לתכנן את הקפיצה הזאת עם החרב של קוואי גון ולמול היה מבט כזה דפוק על הפרצוף. "אהה.... אני רואה שאתה הולך לעשות משהו.... אהה...." ולא הוא לא הרגיש אפילו את החרבה של קוואי גון מרקדת לה לידו. המועמד השני שלא זכאי הוא אובי וואן. אני לא יודע אם שמתם לב, אבל בקרבות של אובי וואן (הצעיר) תמיד הביסו אותו באותה צורה. בקרב נגד דארת´ מול הוא נלחם נלחם נלחם... אז הם הכו את החרבות אור אחת על השניה בצורת X כזאת... כל אחד דחף חזק כדי להפיל את השני... ואובי וואן הסתכל מעבר לX על הפנים של היריב (דוקו/מול) שהעיף אותו אחרי שניה לעזאזל. הוא מאבד ריכוז בקרב!

ben kanobi

New member
תשובות שלי

התשובות תלויות על מה אתה מבסס את הרשימה-על שליטה בכוח או על מספר המידיכלוריאונים בגוף ע"פ שליטה 1)יודה 2)מייס 3)קוי-גון 4)פלפטין (אין לי הרבה הערכה לבן אדם) 5)קי אדי מונדי (בס"ה הוא האביר הג´דיי הראשון היחיד במועצה ע"פ מידיכלוריאונים 1)אנקין 2)לוק 3)ליאה 4)יודה 5)מייס בקשר לאובי וואן אני חושב שלא מגיע לו מקום ברשימה בגלל שרמת השליטה שלו בכוח היא בינונית למדי (בטרילוגיה החדשה) וגם בישנה הוא לא היה כזה ג´דיי טוב בגלל-הוא פזיז, הוא מקובע מדי, רמת הסייף שלו נמוכה ובסה"כ הוא היה ג´דיי מן השורות בזמנו לא אחד מהגדולים

Master Yoda

New member
מה?!../images/Emo110.gif

רמת הסיף של אובי וואן היא חבל"ז!!! הוא רק נכשל כשהוא נצמד אל היריב ולא מתרכז. לפני שהוא עשה את זה עם מול הוא זיין לו את הצורה!

ben kanobi

New member
אני לא ראיתי

את אובי וואן (בטרילוגיה החדשה) נכנס לקרב בלי שותף שיעזור לו זה לא בגלל שהוא פוחד אלה בגלל שהוא יודע שהשליטה שלו בחרב אור היא בינונית משהו

Master Yoda

New member
לא נראה לי../images/Emo110.gif

הוא אמר לאנאקין לבוא איתו מ2 סיבות לדעתי. אחד, הוא חכם והוא השלים עם העובדה שהמאסטר של המאסטר שלו כנראה יותר חזק ממנו. שתיים, הוא כחם והוא ידע שאם הוא ינסח את זה ככה לאנאקין וינפח לו טיפה את האגו אז אנאקין לא ילך אחרי פאדמה. הוא לא רצה לאבד אותו כפאדואן.

bakara15

New member
שמיהו יסביר לי!

למה חרב עם 2 קצוות היא חסרון ושתי חרבות הן יתרון? זה לא צריך להיות להפך? ועוד שאלה : מה אמור להיות המשקל של החרב?

Master Yoda

New member
פקה פקה פקה!!!../images/Emo110.gif

כמו שאמרתי, אין סיכוי שאני אצליח להסביר לך למה זה חסרון. רק אם אני מסביר לך פנים אל פנים (זה דורש הדגמות) וניסיתי! כל מה שיצא זה טקסט ארוך ולא מובן. אם יום אחד נפגש אני אראה לך. לעומת זאת, למה שתי חרבות זה יתרון אני חושב שזה די ברור! תחשוב שאתה נלחם עם חרב אחת, היריב חוסם אותך, אז אתה מכה בו עם השניה! זה הרבה יותר קשה להתגונן מפני זה! ואם נגיד אתה צריך לאחוז לרגע חרב אחת בשתי ידיים, אתה במאית שניה יכול להפיל את אחת החרבות (והיא תיכבה) ולתפוס את השניה בשתי ידיים! אחר כך אם תצטרך אותה בחזרה תעיף אותה אליך. המשקל של חרב אור ממש קל לדעתי. הקטע ה"מואר" שוקל בתאוריה כלום. כי הוא אנרגיה טהורה (אומרים שזה אמור לא לפלוט אנרגיה, מעגל סגור, אבל זה לא נכון כי זה פולט פוטונים. אבל זה נושא אחר) אז החרב שוקלת רק כמשקל הידית, שזה נראה כמו נגיד..... דיסקמן ממוצע!

bakara15

New member
../images/Emo4.gifלא נראה לי

אם אתה מאומן מספיק בחרב כפולה אתה יכול להיות מספיק טוב כמו אם שתי חרבות כי זה כמו להילחם עם מקל אתה יכול לסובב אותו ולתת מכות לאחד שמאחוריך משני הצדדים. חוצמזה כל הקטע של החרבות אנרגיה לא הגיוני בכלל. מה מפעיל את החרב כלומר מתניע אותה? היא צריכה מחולל, מנוע? איך כפתור קטן מתחיל את פעולתה?מה מונע מהאנרגיה להיירות מן החרב כמו רובה ולמה זה חותך פלדה? זה הגיונית כמו פנס שעובד עם אור ממוקד רק למטר אחד.

Starwindov

New member
שמע..

יש הרבה דברים שאתה לא יודע איך הם פועלים.. חוצמזה אתה לא חייב לנתח כל פרט קטן בטכנולוגיה ובאפקטם המיוחדים שאתה רואה בסרטים. זה הורס את כל ההנאה מהסרט. גם עכשיו יש דברים שאני פשוט לא יכול לקלוט איך הם בנויים (אולי זה רק אני).. אז תחשוב מה יהייה עוד כמה מאות שנים! סהכ זה סרט על העתיד, לא?

thorondor

New member
תסביר לי איך המשפט הזה מדבר על

העתיד: a long long time ago in a galaxy far far away

Master Yoda

New member
נגיד את זה ככה, ../images/Emo110.gif

אם אי פעם נפגש אני אראה לך למה זה חסרון (בוטה) אוקיי? אני לא אסביר לך בדיוק מה קורה בתוך הידית אבל זה בערך ככה. יש "בטרייה" שיורה קרן אור דרך קריסטלים (בערך) זה מוציא את האור בתור אנרגיה ואז זה חוזר (ה"בטרייה" מתמלאת שוב כי זה מעגל סגור). בתאוריה, לא מתבזבזת אנרגיה אלה אם כן החרב פוגעת במשהו (נפלט חום וקול) אבל בתכלס מתבזבזת אנרגיה כי נפלט גם אור. אם היו יודעים באמת איך זה עובד, אז א) היו בונים כאלה, וב) היו צריכים לכתוב את הפיזיקה מחדש:). אז אל תתפלא אם אתה לא תצליח!

ben kanobi

New member
טכנית זו רק סיבה

אחת :) ושים לב שכשאובי וואן נלחם לבד נגד דוקו הוא מובס בכמה שניות (ואני יודע שדוקו הרבה יותר חזק ממנו אבל בכל זאת)

Master Yoda

New member
כמעט בדיוק מה שאמרתי!../images/Emo110.gif

הוא לא מובס בכמה שניות.... הוא משתווה לו. אבל ברגע שהוא עושה את הדבר הטיפשי הזה אז הוא מובס!

למעלה