סקר חדש

ווינגז

New member
סקר חדש../images/Emo124.gif

הצביעו והשפיעו (ואל תשכחו לבוא לפה ולדווח) בכל אופן, שאלה משלימה לסקר למה לדעתכם כדאי לשחק בפארטי/לבד? יתרונות, חסרונות, העדפות, מתי, כמה, למה... הכל לפה
תוצאות הסקר הקודם, באיזה סרבר את/ה נוהג/ת לשחק: Broa - שישה מצביעים, 25.00%. Scania - חמישה מצביעים, 20.83%. Windia - ארבעה מצביעים, 16.67%. Bellocan - שלושה מצביעים, 12.50%. Bera - שלושה מצביעים, 12.50%. Khaini - שלושה מצביעים, 12.50%. סה"כ מצביעים: 24 יעל ויעל [אוי, זה מגניב
]

somebodddy

New member
מה הכוונה ב"אחר"?

ואני מציע לשנות את הסקר ולהוסיף אפשרות "עם חבורה רק בPQ".

ToryMaster

New member
אחר זה בדיוק זה ../images/Emo3.gif

והיי, בשביל זה יש את השרשור הזה

..../images/Emo143.gif

פארטי בפארטי קווסט ואני מעדיפה לבד
פארטי זה פי אלף יותר שווה אבל לבד יותר מהר
אבל לרמות 70 + כמו אח שלי זה טוב פארטי עם פריסים וזה..

karyn

New member
תגיד...../images/Emo210.gif

הכינוי שלך במשחק במקרה זה firedudeX3?

איכסה פארטי../images/Emo108.gif

כל אלה שהולכים AFK ואני סתם מעלה אותם רמה ואלה שגונבים את הדרופים איכס :-{ רק לבד

sapir aloud555

New member
לבד ../images/Emo121.gif

96% מהזמן של אימון הדמות שלי היה לבד. רק עכשיו ברמות ה60 אני מתאמנת עם חברים מהגילד בFOG. [לא כוללת את הParty Quests בזה, כי זה שונה.] ובקשר לשאלה השניה: עדיף להתאמן בפארטי רק עם אנשים שאתה סומך עליהם ושקרובים לרמה שלך [רמה 20 לא צריך להתאמן עם רמה 40, למשל], ובמפות גדולות. למשל, במפה של הזומבים עדיף להתאמן לבד לדעתי. בFOG יש 4 רצועות אימון, כך שאפשר להתחלק במפה ולהרוויח יותר Exp בצורה הזאת.

Wish Master13

New member
אני פריסט

אז די ברור שאני הולך על פארטי (ואני דווקא בחרתי בפריסט בגלל שאני אוהב פארטי ולא ההפך).

בד"כ לבד...

פארטי יכולה להיות טובה, אבל ממש קשה למצוא את השילוב הספציפי הזה לרמה הנוחכית והעבודה הנוכחית שלך שאשכרה יגרום לך לקבל _יותר_ אקספ. שלא לדבר על זה שאני קלריק ואני רוב הזמן על אנדדס... אז אני דיי צריכה מפה לבד ._.

אגב~

זה רק ביינתים. ברגע שאני מגיעה לרמה 80 אני הולכת להיות BOSS RUNNER ולא לצאת אפילו מפארטיס ^0^~ פארטי קלריק 333>~

למעלה