סקר חדש: שנת האדל

ערן1987

New member
סקר חדש: שנת האדל

אין ספק ששנת 2011 תיזכר כ"שנת האדל", שנה בה הזמרת הבריטית הצעירה כבשה את העולם כולו בזכות אלבומה הסופר-מצליח "21" שזכה לשבחים רבים, אין ספור פרסים (בקרוב גם בגראמי?) ומכר בפחות משנה מעל ל-11 מיליון עותקים ברחבי העולם, סכום עצום ביחס לכמות המכירות שרק מתדרדרת. האם לדעתכם השנה המוצלחת הזו שעברה על אדל הייתה מוצדקת? בסקר החדש אתם מתבקשים לענות על השאלה האם ההצלחה הענקית שעברה על אדל בשנה האחרונה הייתה מוצדקת - ולמה? אז הצביעו בעמודת הסקר בראש הפורום וכמובן הסבירו בשרשור הנוכחי מדוע בחרתם בבחירה שלכם. (בתמונה: אדל צוחקת כל הדרך אל הבנק)

CantBeTamed

New member
לא מזמן הבנתי שאדל נמאסה עליי.

אדל המייבבת, פשוט כך. כזאת בכיינית.

ערן1987

New member
אז באיזו אופציה בחרת בעצם?

וזה מצחיק כי רק לפני חודש מתת ללכת להופעה שלה כשהיו שמועות שהיא תגיע חח

CantBeTamed

New member
אבל תמיד זה ככה אצלי.

אני מתלהב מאמן מסויים בהתחלה, ואז באמת מקשיב לאלבום ומגבש עליו דעה.

Bleed for Me

New member
בהחלט זמרת השנה שלי

היא באמת אחת הזמרות שאני יותר אוהבת, הבעיה איתה זה שצריך להיות במצב רוח מסויים כדי לשמוע את המוזיקה שלה...אבל היא באמת מצויינת ומעלפת בלייב וכזאת מצחיקה בראיונות, היא מקסימה. אני אוהבת

Bleed for Me

New member
אתה צריך להיות בסוג של דיכי כדי לשמוע

את 21, זה אלבום כבד כזה וקשה, אני לא מסוגלת להיות במצב רוח ממש שמח ולשמוע אותו...לפחות לא את כולו..

ערן1987

New member
אם את חושבת ככה על "21" של אדל

מה תחשבי על "OK Computer" של רדיוהד, אלבום חתיכת הורידים האולטימטיבי?

Bleed for Me

New member
את האמת שכן
אבל אני מאוד אוהבת אותו!

אחחח רדיוהד
תראה, 21 מעולה, אין ספק, אבל לצערי אני ממש מזדהה עם חלק מהשירים ובהתחלה הוא היה ממש כבד לי, עכשיו הוא יותר זורם אבל אין ספק שהוא מעולה, הליריקה מעולה והקול שלה מדהים

Music Man XD

New member
עזוב גראמי,

האם אדל תזכה בתואר אלבום השנה של הפורום?
האם תזכה בשיר השנה?
או שאולי ג'ואנה ניוסום תגנוב לה את התואר?
גלו הכל במצעד נבחרי הפורום! *פרסומת*

Music Man XD

New member
בחרתי ב"כן, אבל היו טובות ממנה".

בחרתי בזה כי האופציה הראשונה "כן, זמרת השנה שלי!" לא נכונה, ולעומת זאת גם האופציות האחרות (שהן בגדול "לא") לא נכונות לגבי. ההצלחה שלה מוצדקת לדעתי, אבל החרישה המאסיבית של שני הלהיטים שלה המאיסה אותם ואותה עליי. זה ממש מעצבן שהורגים ככה שיר, ועוד שיר טוב. ד"א, אני כן חושב ש-SLY קצת אוברייטד. RITD יותר טובף וגם שירים אחרים ששמעתי מהאלבום כמו RHI. זה אחלה שיר, אבל בואו לא נגזים.

Music Man XD

New member
מתקן את מה שכתבתי:

SLY הוא שיר טוב לדעתי, אפילו יותר מ'אחלה'
אבל כן, קצת אוברייטד.

aint mindless

New member
השנה לא היו טובות ממנה.

היא ניצחה בליריקה, במלודיות ובמה שהיא דווקא בשנה שזמרות הרבו למכור את "מרכולתן". וכמו שהיא אמרה לרולינג סטון - "המוזיקה שלי היא לאוזניים".

Bleed for Me

New member
היא מהממת ונשית

והמוזיקה שלה היא גם לעיניים, לא צריך להתלבש כמו זונה כדי לכבוש קהל...

aint mindless

New member
ציטטתי אותה.

אני לגמרי חושב שהיא מהממת, רק לא רציתי להיות פאקצה ולכתוב "אדללל אישתי המדהימהההה וה100ממתתתתת!!!111".

זה שזמרות אחרות מכוונת גם בויזואל

לא הופך אותן לשטחיות או גרועות אומנותית או פחות טובות מאדל. והאימרה הזאת שלה מוציאה אותו מרובעת ומשעממת (טוב כפי הקליפים שלה).

למעלה