סקר חדש וחשוב!

matanza5

New member
אני הייתי רוצה את עיניה..אבל..

אבל לדעתי זה יהיה "הייתי שר". אבל מה זה משנה כל השירים מדהימיםםםםםםםםםםםם

קוקה29

New member
אני בוחרת ב"כמעט"

מלבד הסינגלים שכבר יצאו לרדיו,אני כרגע הי מתחברת לשיר הזה. זה שיר מאוד מרגש ונוגע לדעתי.מתאר בצורה כ"כ מציאותית אהבות נוגעות ,לא נוגעות. כאילו רק כפסיעה בינו לבינה.איך הוא "כמעט" אבל רק "כמעט" אמר את ה"דבר" שגרם לה להיות מאושרת... מה אני יגיד לכם.........נשמתי נעתקה ששמעתי את השיר לראשונה...וגם בכל הפעמים אחריה.

rumeio2

New member
לדעתי הסינגל הראשון היה צריך להיות

הייתי שר ולא הכל עד לכאן קצת מוזר הייתי שר זה שיר שמדבר על עתיד בסופו של דבר והכל עד לכאן זה די ההיפך ועכשיו אני לא בטוח אולי אפילו הייתי שר כבר צריך להיות הסינגל האחרון (בדיסק הזה)

מיטל52

New member
היתי שמחה אם היו מוצאים לרדיו את

השיר "הייתי שר" ואחריו"בורח"- שיר שהמון אנשים יכולים להתחבר אליו-{מה שבטוח אני מאוד התחברתי אליו}.היה קשה לבחור שיר אחד היות ואני מאוהבת בשאר השירים כמו השיר "רציתי להיות","עיניה",וכמובן "בת מלך"רק מלחשוב על השיר קיבלתי צמרמורת...מה שבטוח אי אפשר לטעות כל שיר שישחררו לרדיו יהפוך להצלחה אין לי ספק בזה בכלל {ביחוד אחד מאלו שצינתי {@: }אשרייך על האלבום המיוחד הזה...לילה טוב לכם אנשים...

אם היו שואלים אותי....

את השאלה הזו בפעם הראשונה ששמעתי את הדיסק...הייתי בוחר ללא ספק ב"נשמתי"....עכשיו זה כבר מאוחר מדי מבחינתי....אני מחובר כבר לכל השירים(טוב נו,ל"יום הולדת"עדיין לא התחברתי,מודה....),וקשה לבחור אחד....אני מאוהב ב"עיניה",ב"בורח",ובאמת השאלה קשה,והתשובה עוד יותר אבל, מכייון ש"אנחנו"....לא קנה מידה,וקצת "משוחדים",ויש לנו את היכולת להתחבר כמעט לכל דבר שעמיר יוצר....לא כל אחד יהיה מסוגל לשמוע את השיר "בת מלך" לדוגמא,ולתת לו צאנס נוסף... הייתי בוחר בכל זאת ב"נשמתי"....שהוא שיר שיכול לפנות לקהל גדול יותר

נראה לי שכן...

למרות שגם אני מאוהב ב"עיניה"...ולא הייתי מתנגד שיהיה סינגל הבא..נראה לי שהקצב של "נשמתי",יכול לגרום ליותר אנשים לרוץ ולקנות את הדיסק,ואז אולי הם כמונו,כשיפתחו את העטיפה,יקראו את המילים,את רשימת הנגנים,והכלים,אולי יוכלו להתעמק בדקויות העבות כל כך,שאנחנו שמים אליהם לב,בשמיעה,או אפילו בקריאה ראשונה

gala21

New member
../images/Emo41.gif נשמתי ..

בשמיעה הראשונה של הדיסק השיר הזה הפתיע אותי .. המילים והמנגינה האלוהית ..שלמות . אפילו גבי בתי היקרה ,( בת 6 וחצי ) כבר מבקשת את "הפסנתר היפה הזה.." אני מאמינה שמנגינה קצבית וקליטה תתפוס חזק ותמשוך קונים פוטנציאלים לדיסק וזה מה שאנחנו רוצים לא?

ezraz

New member
מצטרף ל"נשמתי"

גם אני כמו שני חבריי שתגובתם מעלי חושב שנשמתי צריך להיות הסינגל הבא. מבחינת הקצב שלו, המילים, הייחודיות שלו משאר הדיסק. לדעתי ההצטרפות של מדיוני על הפסנתר הוא משהו שיזמין את השדרים לדבר על השיר יותר לעומק מאשר "סתם" להציג את השיר ולנגן אותו.

מוריאל5

New member
למה נשמתי ? תקראו!

בסוף השבוע השמעתי בבית את הדיסק לבעלי [שלא שייך למעריצי עמיר לצערי] ודעתו היתה שרק השיר נשמתי יפה, לשאר השירים הוא ממש לא התחבר. קשה לשכנע אנשים שאת השירים של עמיר צריך לשמוע כמה פעמים כדי להבין איזה יופי ועומק יש במוסיקה שלו.

בדיוק מהסיבה הזו....

הרעיון הוא לגרום לאנשים כמו בעלך,להתחבר,למה שהם פחות אוהבים,דרך מה שהם כן....

ezraz

New member
כנ"ל לגבי אשתי שתחיה ../images/Emo13.gif

היא התחברה ל"נשמתי" מיד, לאחרים היא מתחילה להתחבר רק אחרי "ההזרקות" שהיא קיבלה החל מאתמול...

AviHayun

New member
אם יורשה לי להעיר...

כל השירים יפים בדיסק, זה כבר נאמר לא פעם... אבל שירים כמו "כמעט", "עיניה", "קרוב אליך", "בת מלך" פשוט לא נועדו להיות סינגלים, בדיוק מאותה הסיבה שעמיר לא שיחרר את "מודה אני" הנפלא, או את "מכחול שבור" הממיס, כסינגלים באלבום הקודם. נשמתי פשוט מושלם, ונשמע טוב לכל אוזן, גם לאוזן שלא רגילה לעמיר בניון.

dor dn

New member
אם יש שיר שלא מתאים להיות סינגל

זה "נשמתי" זה שיר בסגנון של אינסרף ותנין... סתם שיר כזה למעריצים היותר רציניים, כל כך לא מתאים להיות סינגל

עמירעמר

New member
איך אתה אומר סתם על השיר נשמתי אחינ

ו ובכלל משהו שעמיר עושה תמיד יותר מתאים מאלף דברים שן מושמעים ברדיו והרבה

dor dn

New member
אולי הגזמתי עם הסתם

אבל זה שיר שפשוט לא מתאים לרדיו אחי מה לעשות

עמירעמר

New member
אני דווקא הייתי שמח מהיותי מרוקאי

אם היו עוד 2 3 שירים דומים באלבום

dor dn

New member
גם אני מרוקאי..

וכבר כתבתי פה איפשהו שהתבאסתי שאין עוד שיר במרוקאית כמו בדיסקים הקודמים...

למעלה