סקר חדש וחשוב!

אני עוד לא בחרתי

בחירה קשה ואני עדיין לא מכיר את כל השירים כל כך לעומק שאני יידע אני יצביע לסקר בינתיים הייתי שר זה שיר נהדר מאו

פזית 1

New member
אני בחרתי את השיר (כמעט)

זהו שיר מדהים, כמובן.... כמו כל הדיסק המהמם הזה!!!! אבל בשורות טובות הוא שיר עם אמירה מדהימה והרבה יתחברו אליו כל אחד מהמקום שלו....

dor dn

New member
עיניה

יש שירים לא פחות טובים, אבל מבחינת הרדיו זה שיר שיכול להיות ממוסחר יותר טוב

ו ר ד ב

New member
גרציה?../images/Emo12.gif

איזה שיר אמרת שהכי מתאים לרדיו? כבר ששמענו מזמן! בפעם הראשונה! איזה שיר אמרת שיבוא טוב כתשובה והיה צריך להיות הסינגל הראשון לרדיו?

גרציה פ

New member
אהה נשמה שלי,"הייתי שר"!! ללא ספק!!

שיר עם תשובות לכל אילו שיש להם שמיעה או קריאה סלקטיבית.

עמירעמר

New member
אני ממש מאוהב ב"בורח" ועיינה גם ענק

אין פשוט אין על עמיר אני פעם מי יודע כמה נשאר המום מכמה רגש באיש קטן ומקסים אחד שלא ייגמר לעולם לעולם לעולם "מנסה להיות אחר ממה שהו תמיד היה טומן ראשו בחול משפיל עיינים מתעלם מכל הסימנים חורק שיניו ועם קצת פחד שמשתיק בינתיים את הקולות ההם שמזמינים אותו לקרב מדבר הוא אל עצמו מנסה לחמוק מכל מה שאי פעם בו פגע נוסע בורח וזה אותו רודף עכשיו כל רעם בישבילו סימן בורח יודע לאן הוא כבר יילך וזה רודף אותו כל כך מזמן" אם זה לא ספרות במייטבה אז מה כן תגידו לי אני רושם ויורדת לי דמעה עמיר אתה פשוט חזק חזק חזק מאוד אין לי מילים לתאר את הרגש הזה

AviHayun

New member
נישמתי.../images/Emo47.gif

שיר מדהים, קליל, כל כך כייף לשמוע אותו שבא לרקוד כל פעם ששומעים אותו. הייתי שר מתאים להיות הסינגל הבא הבא... הקהל הבין שעמיר מוחא נגד התעשיה בשיר "הכל עד לכאן" לכן, לשדר שיר כזה, יתן הרגשה שעמיר הוא זמר מחאה, וכי כל הדיסק הוא כעס כלפי המתנכלים למוסיקה וליצירה האיכותית ולא כך הדבר. לפני שהוא מוחה הוא יוצר מדהים, מוסיקאי מוביל בתחומו.

א ל ה 27

New member
זמר מחאה??

".. כשהיה לי קצת אושר.. כסגור וכחופשי.... כשהכלתי בדרך.. למקרה שאתבלבל.. כשהתאהבתי... על הקוצים ועל החיים... .. בחרטה, באכזבה, בגאווה, בתאווה ואפילו בחרפה... הייתי שר!" אחד השירים הכי אישיים, כ"כ לא ממקום מחאתי וכל מילה מיותרת...

AviHayun

New member
מוחה ולא מוחא.... ועוד משהו...

כנראה שמשה בונן חשב כמו הרוב כאן, כאשר הוא הציג את "האלבום החדש והיפה" של עמיר בניון שלשום, ושם את השיר "הייתי שר"...

השיר שבחרתי הוא.....

השיר מרצועה 8 "בת מלך" שיר מרגש בצורה הכי חזקה איך שעמיר מבצע אותו ומעביר אותו בעוצמה שאי אפשר לתאר . אין פעם שאני שומע את השיר ולא מזיל דמעה פשוט חזק ביותר.

"בת מלך"!!! לבכות..

גם הלחן עוצמתי ביותר וגם המשמעות.. זה רק אני או שהשיר הזה נכתב לכל האמהות שלנו? לא יודעת מה איתכם אבל בת מלך זאת אמא שלי.. ממש מדהים... אמא שלי נורא התרגשה לשמוע את השיר..

dor dn

New member
זה רק אני או שהרגע השמיעו את כמעט

בגלי צה"ל!! הסקר הזה לא היה סתם מסתבר (-:

קצת קשה לי לבחור...

לכל שיר יש את היחוד שלו.... הייתי שר - שיר מהמם. הכל עד לכאן- עדיין בשביליי אחד השיריםהכי יפים באלבום, לוקח לי יזמן להתרגל לשירים שלו ולאהוב אותם... אהבתי את המנגינה של נשמתי. אבל לסיום אם ממש הייתי חיבת לבחור אז....רציתי להיות

למעלה