סקר חדש בפורום

המקור אינו טיבי רבינוביץ' כי

כשביקשתי ממך למסור לו ד''ש התפרצת עלי בקללות גזעניות כי חשבת שאני מדבר על אחמד טיבי.

אתה נביא? טלפת? קורא מחשבות?

מאיפה אתה יודע או לא יודע מי המקור שלי? בכול מקרה תמשיך לנסות

alinacooper

New member
רק לדאוג שלוינטל ואנשיו ישארו בחוץ

הם נוכיחו שהם למכירה לכל המרבה המחיר. לוינטל מעולם לא הכחיש שכל מה שהוא רוצה זה כיסא ויעשה הכל לקבלו. אגב. עכשיו הוא מנהל את הפעילות המפלגתית שלו ממשרדו בעירייה. מי משלם על זה אזרחי העיר?

הם במילא לא יעברו את אחוז החסימה

אז ככה שזה בכלל לא משנה , אחרי הבחירות הרבה יעזבו. והמפלגה תתחיל להתארגן לבחירות הבאות (שלדעתי יגיעו מוקדם מהצפוי) ואולי פורז יקח את המפלגה המרוסקת וישקם אותה. תהיו בטוחים שהוא לא ויתר ומוותר על המפלגה כול כך בקלות , הוא כרגע מכין את המהלכים הבאים

אולי פורז ילמד להודות בטעויות ולתקן

אותן במקום לחפות עליהן. ואולי, כבר מאוחר מדי לכל החבורה הזו ללמוד משהו בסיסי כזה.

ליבליך

New member
לוונטל לא פועל מהעיריה

אלא ממשרד עורכי הדין שהוא מועסק בו. שם הוא מקיים את רוב פגישותיו. כך שאל תדאג/י - זה לא על חשבונך.

כבר שנה שהם מנסים שלא נעבור את % הח

נראה לי שכבר שנה שהם מנסים שלא ששינוי לא תעבור את אחוז החסימה. זה התחיל עם ההחלטה האומללה לאפשר לחרדים לקחת כספים ייחודיים על קדושת ההתנתקות.

misipipi

New member
מהו ההרכב החדש? יש כמה כאלה, לא?

מי בסוף לוקח את השם שינוי?

חברי כנסת משינוי צופים בפורום ../images/Emo41.gif|

הרגע ננזפתי קשות בידי אחד מאנשי שלומו של ח"כ פורז. תתפלאו אבל הם צופים בנו מעת לעת . השמרו בלשונכם חברים

vantan

New member
טוב שהצלחת לשרוד את ה'נזיפה' שלהם

בדיקטטורות רציניות היו כבר מקצרים אותך בראש. למזלך פורז ועריצותו אינם יותר מבדיחה גרועה וקריקטורה.

ליצנות?

האם אתה בפורום מטעם החבר'ה של רייכמן או פריצקי בנסיון להטעות ולבלבל?

vantan

New member
אתה בטח בודק כל הזמן מתחת למיטה

אם איזה פריצקי או רייכמן לא מסתתרים שם במיקרה.
להזכיר לך איך קוראים לבעייה שלך?

למעלה