סקר חדש בפורום

מפלגת שינוי לא תעבור את אחוז החסימה

לא שאני מרוצה מכך ורוצה בכך ,ויהיה מי שיהיה היו"ר נודע לי מאדם שמקורב לח"כ פורז, שפורז יעשה כול שבכוחו לגרום ששינוי לא תעבור את אחוז החסימה,ובכך לאחר הבחירות לנסות ולהשתלט עליה שוב.

אשרת

New member
אם היית קצת יותר חכם

לא היית כותב את מה שאתה כותב. אתה רק נותן פה נשק למתנגדי פורז
ברגע זה חשפת כמעט לחלוטין את הפנים שלו , אני בטוחה שהוא מודה לך.

צריך לומר את האמת בלי פחד

ואם פורז רוצה לעשות כך למפלגת שינוי , אז צריך לומר זאת בגלוי. שנית אינני מאנשיו או חייליו כפי שחשבת ,ובכול זאת הייתי מעדיף שישאר במפלגה כי עדיין הוא ח"כ טוב ומשופשף.

אשרת

New member
קראתי

את תגובתי בשנית, ואל ראיתי שאמרתי שאתה חייל שלו, או אחד מאנשיו רק אמרתי שהוא בטח מאוד יודה לך על כך שאתה אמרת שהוא מתכוון לתקוע מקלות בגלגלים של המפלהג, ואחרי זה לנסות שוב פעם להשתלט עליה. הייתכן ויש לא מעט דברים , במה שפורמן כל הזמן אמר לגבי פורז?

../images/Emo6.gif

אשרת, את נסחפת ונגררת אחרי כל חצי הודעה, שמפורסמת בפורום, מדוע אינך בודקת את אמינות ונכונות הדברים לפני שאת מגיבה? הייתכן ואינך מבדילה, בין סתם כותב שזורק הודעה לאויר לבין דברים אמיתיים? קצת מחשבה לא תזיק.

טדי31

New member
איזו הצעת פשרה מקובלת

גם על פורז? אני היצעתי הצעה יצירתית על חלוקת המקומות בין המועמדים ולא קיבלתי תגובה של נציג של פורז .

לא, לא. הפעם ראיתי שהגבת קודם

את קולטת... האמת אני מאמין לזה, רק שלצערי זה לא קביל משפטית. אם הייתי יכול להוכיח שהוא אמר את זה, הוא היה חוטף ממני תביעת נזיקין אזרחית על מאות אלפי שקלים.

איתי תהיה בטוח שזה ממקור מוסמך

ואם אתם זוכרים אני הראשון שהודעתי על הצעת הפשרה, שבסוף לפיד ופורז דחו אותה. אותו מקור שהודיע לי על הצעת הפשרה הודיע לי על הידיעה הנוכחית. האמת עצוב, הכול בפוליטיקה רק אינטרסים אישיים ואינטריגות. יש לנו חברי כנסת על הפנים (ולא התכוונתי רק לחברי הכנסת של שינוי) בבחירות הקרובות יש לנו הזדמנות כאזרחים להביע את מחאה לאור כול מה שמתרחש באחרונה. והאמת אין למי להצביע אני לא רואה כרגע שום מפלגה ראויה

שים לב שכתבתי שאני מאמין לכל מילה

שלך. הבעיה שמבחינה משפטית זה חסר כל תועלת. אי אפשר לבסס תשתית עובדתית על עדות שמיעה שלישית שפורסמה באינטרנט תחת שם בדוי
אני לא סגור לגבי הסיכויים שלי בתביעת נזיקין אזרחית, אבל אין ספק שזה היה סוגר, את התיק הסגור שלי במחוזי, עוד יותר.

אשרת

New member
...

" אבל אין ספק שזה היה סוגר, את התיק הסגור שלי במחוזי, עוד יותר"-- אה????? תוכל להסביר, כי ממש לא הבנתי כלום.

אז התבלבלתי עם הפסיקים

אל תשכחי שעדיין יש עתירה במחוזי כנגד סירובו של פורז ושות' לקבל את בקשת ההצטרפות שלי. בכל מקרה, ראשית לאחר שההנהגה התחלפה ההתנגדות לקבלתי כבר אינה בתוקף. שנית, עצם בחירתי לועדת הבחירות ובפרט חוסר ההתנגדות של איש ממחנה פורז לעצם בחירתי, וזאת עוד לאחר שבית הדין של המפלגה אפשר "לפסול" אותי ספציפית, דיי שומטת את כל הטענות כנגדי. לפיכך כתבתי שהתיק כבר "סגור", מלשון קשה לי לראות איך אני יכול להפסיד. עם זאת, לאור הדברים שפורסמו ומאחר ופורז ושות' נימקו את סירובם לקבל אותי בכך שאני פועל נגד המפלגה, כמובן ללא הוכחות למעט העתירות שהגשתי לבתי המשפט, הרי על פי הדברים שפורסמו כאן, מאחר והוא מוכן "לחסל" את המפלגה בשביל שהוא יחזור לשלוט, הרי כל הטענות שלו, כנגדי, נטענו, כמובן, שלא בתום לב. בניסוח משפטי, אדם שכזה "מושתק" מלהעלות טענות שכאלו נגדי ועל כן כל ההגנה של "המפלגה", קרי של פורז ושות', נופלת.

תביעת נזיקין? כנגד מי?

נכון אתה צודק אומנם המקור מוסמך ויודע דבר , אין לי שום כוונה לחשוף את שמו כי הוא לא רוצה בכך. אבל מה הקשר לידיעה שהבאתי לתביעת נזיקין?

למעלה