סקר חדש בפורום

דליה.ד

New member
הנסיך הגיע אתמול וגילינו ש....

הוא באמת נסיך....!
ילד גבוה, פתוח, לבבי וזורם. שיחק עם הקטנים, השתולל על הדשא עם הגדול יותר, שיחק בבריכה עם החברים והחברות של הבת, ישב ושתה קפה עם בעלי , והוריד את הכלים אחרי ארוחת הערב. כמעט אימצתי אותו על המקום. בערב הלכתי לארון במרפאה והבאתי לה קונדומים. מכאן נשאר לי רק לקוות שהחינוך שלי הצליח, שהיא מבינה מה זה אומר והכי חשוב שתשמור על עצמה! וזהו....

vered4

New member
נשמע טוב

איך הבת מרגישה עם זה שההורים מאשרים את הנסיך?

AYELET1

New member
דליה שמחה לשמוע!

בטח הקלה רבה לכולם. מצטרפת לורד בשאלה

גליה13

New member
ארון המרפאה מזכיר לי נשכחות../images/Emo4.gif

כשאנחנו היינו בגיל ביתך- הלכנו לשם וחוררנו את כל הקונדומים שהיו שם- לא יודעת כמה ילדים חבים לנו את חייהם... כן כן תעלולי הילדים היום הם כלום לעומת מה שאנחנו- "פליטי החינוך המשותף עוללנו"

AYELET1

New member
הרגת אותי מצחוק ../images/Emo6.gif

אני מניחה שבזמנו , לא ממש צחקו אלו שהשתמשו בקונדומים

bimbo.

New member
דליה, תענוג לקרוא דברים כל../images/Emo66.gif

כך נחמדים אחרי כל הצרות ששומעים עליהן...

vered4

New member
יש לי בעיה עם הסקר

כלומר ברור שעדיף שתהיה רמת בחינות איכותית (לא יודעת להגדיר רמה). אבל מה עם רמת הלימוד עצמה? זה צריך להגיע קודם. לא חוכמה להציב בחינות ברמה גבוהה מזו שבית הספר מלמד, כי זה אומר חינוך לאקדמאים/עשירים. רק מי שיש לו כסף למורה פרטי, או בית עם הורים משכילים יוכל להצליח וזה מנציח את המצב הקיים. מי שהוריו לא יכולים לעזור לו להצליח, יתקשה לשבור את המעגל.

AYELET1

New member
ביה"ס מלמד בד"כ עפ"י החומר

לבחינות הבעיה שלא כולם מסוגלים לעמוד ברמה- אם בגלל הגיל(אין רצון ללמוד) ואם בגלל שפשוט הם לא מסוגלים- הרמה גבוהה מדי, התלמידים פחות אינטליגנטים אז משרד החינוך מוריד רמה כדי שיותר יעמדו במטלות

דליה.ד

New member
בחזרה לנסיך הקסם

אז...אני לא ממש בקטע של "לאשר" לה או לא, פשוט חרדתי אם היא תתאכזב, כי להישמע בטלפון זה לא כמו מפגש פנים אל פנים... בכל זאת הילדה באמת זורחת ומאושרת, אני לא מחטטת ולא מתקרצצת ונותנת לנה את המרחב. בדיוק היום אמרתי לחברה שבאקט של נתינת הקונדומים שיחררתי את הרצועה (שקושרת את הצאצא אלינו) עד הסוף והיא השתחררה.... ואתן, יודעות מה, אני מרגישה טוב עם זה, אני מרגישה שלמה, שלווה ומאושרת.

דליה.ד

New member
בחזרה לנסיך הקסם

אז...אני לא ממש בקטע של "לאשר" לה או לא, פשוט חרדתי אם היא תתאכזב, כי להישמע בטלפון זה לא כמו מפגש פנים אל פנים... בכל זאת הילדה באמת זורחת ומאושרת, אני לא מחטטת ולא מתקרצצת ונותנת לנה את המרחב. בדיוק היום אמרתי לחברה שבאקט של נתינת הקונדומים שיחררתי את הרצועה (שקושרת את הצאצא אלינו) עד הסוף והיא השתחררה.... ואתן, יודעות מה, אני מרגישה טוב עם זה, אני מרגישה שלמה, שלווה ומאושרת.

AYELET1

New member
הממממ...

את משחררת את הרצועה, אבל אני בספק , אם גם בשלב מתקדם זה הרצועה באמת משתחררת עד הסוף- גם מצידך וגם מצידה. מצידך זה ברור, ומצידה- כוונתי שאינני בטוחה שהיא כל כך מהר ממהרת להעיף לחלוטין את הרצועה! וחוץ מזה דליה,

vered4

New member
ללכת לקראתם

קשה לתת להם לעשות משהו שאנחנו לא לגמרי שלמים איתו. אנחנו עשינו אתמול פירסינג בפופיק. אם אתם זוכרים, זו היתה השאלה איתה נכנסתי לפורום הזה. כך שעבר קצת זמן, התבשלנו עם הנושא, עברנו מהפנים (גבה, אף) לפופיק. בסופו של דבר, למרות שלא התלהבתי מהרעיון, כשהגיע לכלל ביצוע, נתנו לה 100% תמיכה. מקום שנראה אמין, קנינו משחות (לאחת צריך מרשם רופא), החזקתי לה את היד. לדעתי, ההרגשה שלה בנוגע לכל הענין, טובה כמו שלי.

גלי®

New member
מזל טוב !!! ברוכות הבאות למועדון !!

רק להזהר עם העניין של "ים - בריכה" בחודשים הקרובים ... זה בדיוק הזמן והמקום שהפירס מזדהם , אז רצוי לשמור ...

AYELET1

New member
ורד, חושבת שעשית בחכמה רבה,

שתמכת, לאחר שכבר הסכמת, למרות שלא התלהבת!
אם במילא מסכימים, למה לא להפוך את זה למשהו טוב וחיובי ביחסים עם הצאצא
במקרים דומים (לא פירסינג, אבל מעשים שאני מסכימה להם, ללא התלהבות),, גם אני נוהגת כך. ושתתחדש

vered4

New member
כמה חודשים?

היא לא תשמח לשמוע את זה, ההנחייה שקיבלנו היתה להמנע שבועיים.

גלי®

New member
זו ההנחיה הכוללת שנותנים , אבל לבת

שלי יש אותו כבר כמה חודשים , ואם היא לא מקפידה - הוא מזדהם ... לי , היותר "רגישה" מבין השתיים - אין בעיה כזו , כי אני שומרת באדיקות (לא מחליפה עגילים עם חברות , מחטאה בכל מקלחת וכו... )... עכשיו מותר לספר לך ,היות וכבר עשיתן , שזמן ההחלמה הרשמי של פירס בטבור הוא בערך 6 חודשים ...

למעלה