סקר חדש בהשראת ערנו'ש

MissCunningham

New member
סקר חדש בהשראת ערנו'ש

נניח ואתם מכירים מישהו\י ואתם מתאהבים לגמרי. זה ממש רציני וכבר יש מחשבות לכיוון חתונה. החצי השני במערכת היחסים (תחזיקו חזק!) לא יהודי\ה. השם ירחם - גוי\ה!!! ההורים כמובן לא מאושרים (גזענים). מה אתם עושים? מכריחים את החצי השני להתגייר, מציעים לחצי השני להתגייר וגם אם לא יסכימו, לדעת שניסיתם בשביל המשפחה ובכל זאת אתם נשארים, לא מעזים לצפות מהחצי השני להקרבה כזו בכלל, ונשארים בקשר המושלם שלכם, או עוזבים את החצי השני לאנחות? *כמובן שהסקר לא מתייחס למתוסכלים מינית שאפילו לא מוכנים להכנס לקשר עם חצי שני לא יהודי.
-אני יודעת שרוב חברי הפורום שונאים דיונים פלצניים כאלה שמתפתחים בעקבות המילה 'גויים' ו'יהודים' אבל תודו שהפורום הזה זקוק לניעור.

את בעצמך גוייה. טפוי.

היא רופאה / סטודנטית לרפואה? היא יכולה לפרנס אותי, מוכנה להעלים עין כשאני מתחיל עם סטודנטיות לרפואה צעירות ממנה (נו, כשהיא תזדקן)? היא עושה קפה בבוקר, ולא מעשנת בתוך הבית? אז נדבר על חתונה. למי אכפת עם השמוליק של אבא שלה קצוץ? העיקר שהיא מבסוטה מזה ששלי כן. (את בעצמך גם לא סטודנטית לרפואה, אז טפוי.. על חתונה תחלמי כי קרוב יותר לא תגיעי)

lol lypop

New member
לא מספרים להורים

עד שנולד הילד הראשון
אני חושבת שזה בכלל לא משנה במה מישהו מאמין, טובו כאדם בכלל לא נקבע ע"פ זה.

kit k@t

New member
דיון טוב.

קודם כל אני ממש לא מסוגלת לדמיין מצב כזה, כי אין מצב שאמא שלי לא תאהב את חבר שלי בגלל שהוא לא יהודי. היא בעצמה רק חצי P: אבל אני אדמיין שאני זו אני ואמא שלי היא אמא גזענית! לא הייתי מבקשת מהחבר להתגייר בשום מצב. זו לא בקשה הגיונית בעיני, וזה לא הבן אדם שאני רוצה להיות... הייתי מרגיעה את אמא בזה שאני עדיין יהודיה (מהצד הנכון) אז הילדים יהיו יהודיים... והיות ואין מצב שהייתי יוצאת עם מישהו נוצרי דתי (פשוט כי דת ואני לא מסתדרים) אז אין בעיה עם צורת הגידול של הילד... וקצת קרוב לבית... לפעמים מעציב אותי שצ'אד לא מכיר חגים יהודים. אני מנסה להסביר לו, אבל זה כל כך רחוק ממנו שהוא לא ממש מבין מה אני רוצה ממנו בכלל... אני הגעתי להחלטה שכשיהיו לי ילדים אני אלמד אותם על חגים יהודים, פשוט כי זה חלק מהם, בדיוק כמו שזה חלק ממני. קאט

AngeIDust

New member
אוי דיון עמוק

ההורים שלי לא ממש מזיז להם יהודי לא יהודי. בכל מקרה לא ממש יהיה לי אכפת אם הוא יתגייר או לא, הילדים שלנו יהיו יהודים בכל מקרה...

MissCunningham

New member
טוב, טוב, טוב

דיון מרתק, אבל לאן נעלמו הבנים של הפורום? למה רק הבנות עונות?

I FunkyMonk I

New member
לא ממש מזיז לי מה הדת שלהם...

רק לחשוב על זה מעצבן אותי... אם לא טוב לאמא ואבא שיחפשו ילד אחר. למזלי ההורים שלי קצת פחות פרימיטיבים והנושא של יהודיה או לא, לא מזיז להם (לפחות כלפי חוץ). לעומת זאת למשפחה המורחבת של אמא היה קשה אפילו לקבל את האבא האשכנזי שלי. אבל לא אכפת לי בשיט מה הם דעתם בנושא.

ציקהלה

New member
היה לי ויכוח עם אמא שהסתיים בכאפה

וזה כשהסברתי לה יפה "אמא, את מקטלגת אנשים, זאת גיזענות את גיזענית וזהו" לא נישמע לי הגיוני ביכלל לקטלג אנשים לפי הדת שלהם מוזר ומציק. אני יודע דבר אחד. אני רק יודע דבר אחד. הילדים שלי לא ילכו לכנסייה ויגידו שהם אוהבים את ישו. ואני לא יגור תחת קורת גג שיש בה צלב. על הגופה המתה שלי!!

איפה ההם שתמיד באים וצועקים?

אתם יהודים! העם שלכם! וזה! בלה בלה בלה! תתביישו לכם! מתבוללים! אתם שונאי ישראל! וזה!

MissCunningham

New member
שים לב להודעה הראשית

ביקשתי מכל המתוסכלים מינית הללו לא להשתתף. כנראה שיש יותר מאחד.

dudumagic

New member
אני אני .

אבל אני לא צועק , כל אחד באמונה שלו האישית . אף אחד לא יגיד לכם איך לחיות תחיים שלכם .

MissUnKnown

New member
אני

אני הייתי מציעה לחברי להתגייר אם הוא לא רוצה לא נורא, לי אישית אין ממש בעיה עם זה לאמא וסבתא יש טיפה יותר. לאמא חשוב העיניין של היהדות אבל היא ידעה שבזה שהיא מעבירה אותנו למדינה לא יהודית זה מה שיכול לקרות. תאמת אני לא יודעת עם אני הייתי מתחתנת בהכלל, לחיות ב- De Facto יהיה הרבה יותר פשוט ומתאימים לי אישית.

dudumagic

New member
לי זה ממש מזיז ולא מתפשר על יהודיה !

למה ? השאלה הזו טפשית ורטורית ! וכל אלה שיגידו שאני גזען , אז שימשיכו להגיד . במשפחה שלי זה לא מקובל . יש דברים בחיים שהם קו אדום וזהו אחד מהם . ולאלה שלא אכפת אז סבבה , איש איש באמונתו יחיה . זה כמו שהכרתי בחורה דתיה והיא רוצה דתי ואני לא ממש דתי , אז היא לא קיבלה אותי . אז היא לא מתפשרת בדתי או חילוני , אני לא מתפשר בלאום .

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo6.gif המשפט בנושא ההודעה גורם לזה

להשמע כאילו אם תצא אם יהודיה זו התפשרות.

למעלה