סקר חדש בהשראת ערנו'ש

ציקהלה

New member
אם כבר שתיהיה יהודיה שתיהיה ישראלית

לא יודע איך אפשר לצאת עם יהודיה אמריקאית.

AnnabeI Lee

New member
אני יצאתי עם יהודי אמריקאי והוא אחד הדברים

הכי טובים שקרו לי ולאנושות באופן כללי. ובכלל, למה אתה מתנגד להכללות שכל האורחים זבי החוטם שהגיעו לכאן עושה, אבל מחזיר בהכללות משלך? הרי אין לך טיעון טוב באמת שאפשר לבסס בצורה סטטיסטית...

ציקהלה

New member
כי אם הייתי עובד רק לפי סטיסטיקה

הייתי לוקח מיליון כדורים ביום. ואם שכחתי לציין זאת דעתי האישית. וזה לא ביגלל גיזענות זה רק מהצורה שאני רואה אותן מתנהגות בבית הספר.

AnnabeI Lee

New member
הכללות אתה לא יכול לעשות בגלל שזה לא

נכון סטטיסטית, אני לא אומרת שאתה צריך להאמין בדברים כי סטטיסטית הרבה אנשים מאמינים בהם. אתה רואה קבוצה של בנות יהודיות מתנהגות בצורה סטריוטיפית, ואתה מחליט שאי אפשר לצאת עם בנות אמריקאיות יהודיות. איך זה יותר טוב מלהיות עמום-מוחין ולהגיד שלא היית יוצא עם מישהי בגלל שהיא לא יהודיה?

ציקהלה

New member
או קיי אז אני יתקן את עצמי

אסור לצאת עם קבוצה מאוד גדולה של בנות מUT MEDICAL SCHOOL שנה א' ב' וג' לא יודע מה עם השאר....

ובהפוכה:

אולי כדאי שתכיר את החופש, לפני שאתה מתנזר ממנו? כמו האמיש כזה.. שנה של חיים בחטא והדוניזם- בייקון, גבינות על ההמבורגר, ונוכריוֹת.

אורח2116

New member
אני מכיר את ה"חופש" שלך

אני חייתי בו 23 שנים , היום אני בן 24... "חופש" זה לתת לנפש הבהמית לעשות מה שהיא רוצה ללכת רגש לזולת תחייה בחטאת אף אחד כרגע לא יעצור אותך, אבל את האמת ! אתה לא יכול להכחיש היום אפשר להוכיח בוודאות שיש בורא ויש דין ויש דיין אתה רוצה לשים את הראש באדמה ולא לראות תעשה את זה, רק תידע לך ששום דבר לא בטוח גם לא המחר. כמו שכתוב : "אין חופשי יותר מתלמיד חכם" חופשי מהיצר והרגשות .

MissCunningham

New member
פחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי ע-נ-ק! רגע, איפה ההוכחה הודאית???? למה אני לא שמעתי עליה???

אורח2116

New member
זה יפתור את השאלות הבסיסיות והנפוצות שיש

http://www.truesearch.org/hakdama.htm הדת היהודית לא במקרה קיימת, הכל אמת, בקרוב הגאולה. תכנסו ללינק ותבדקו...

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo6.gifיש את זה באינטרנט, כמובן שזה נכון!

והדת הנוצרית קיימת במקרה? מה עם בודהיזם, סתם פוקס? וברור שדת פותרת בעיות נפוצות ובסיסיות, לשם זה היא נוצרה. פעם היינו שואלים למה אנשים מתים ולא יכולנו לענות על השאלה. אז רצונו של בורא עולם נכנס לתמונה וזה פתר את הבעיה. היום אנחנו יודעים שדלקות ודברים כאלה הם דברים שיכולים להרוג אם לא יודעים איך לטפל בהם. עכשיו אנחנו שואלים איך נוצרנו "מכלום"? בא נדבר עוד 2000 שנה ונראה אם ימצאו לזה פיתרון.

kit k@t

New member
אבל טריני

ברור שיש דלקות... הרי אלוהים שם אותם שם! להאמין באלוהים זה כל כך קל... אבל אתם יודעים מה אומרים: אין שכל אין דאגות. קאט

I3lackM

New member
אבל טריני

יש בזה יותר מדי הגיון, זה לא יכול להיות אמיתי!!! \ציניות

למעלה