סקר חדדש

nawa

New member
קצת באיחור אבל בכל זאת

אתם מתכוונים לצום השנה? לא, כי כבר נגמר... מה יום כיפור מסמל בשבילכם? סבל בעיקר, אבל בקטנה לאלו שצמים – מה תאכלו לפטירה? האמת לא זוכר מה אכלתי אתם מאמינים באלוהים? כן יש לכם כישרון שאף אחד לא יודע עליו? לא יודע, אולי, לעשות פאזלים נחשב ?! בכלל, מה הכישרון שלכם? כתיבה ממי אתם רוצים לקבל חיבוק? מכל אחד ואחד מחברי הפורום הנפלא הזה אוהבים את הסקרים של מינהצמח? לא במיוחד קרה לכם פעם שנכנעתם לפיתוי? אולי, לא זוכר את מי הייתם רוצים להחזיר מן המתים? הייתי מחזיר את אבא של חבר, אבל לא בשבילי, אלא בשבילו, כי ממש רע לו עכשיו מה הייתם אומרים לו? שהילדים שלו אוהבים אותו מי היה האדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? נראה לי , זאת היתה מורן ממי אתם צריכים לבקש סליחה? אממ, לא יודע מה אתם רוצים לעשות ממש עכשיו? שיקום שבועי ולסיום: ספרו מה אתם מרגישים כרגע ב6 מילים. אמממממ

../images/Emo121.gifאני כנסו

אתם מתכוונים לצום השנה? עבר כבר אבל כן מה יום כיפור מסמל בשבילכם? יום של התחלות חדשות לאלו שצמים – מה תאכלו לפטירה?בדרך כלל זה הפיצה של אחות
אבל תמיד בסוף של כיפור אוכלים עוגות ורק אחר כך אוכל אתם מאמינים באלוהים? אני חושב יש לכם כישרון שאף אחד לא יודע עליו? בכלל, מה הכישרון שלכם? נמנמג'אגלינג? אבל יודעים עליו ממי אתם רוצים לקבל חיבוק?נמנמנמ ראו תשובה של נאור אוהבים את הסקרים של מינהצמח? 80% ממני אומר לא ו-20%ממני אומר כן ככה שניראה לי שלא (ה-20% זה רק כדי לרדת עלייה) קרה לכם פעם שנכנעתם לפיתוי?יאפ את מי הייתם רוצים להחזיר מן המתים? מה הייתם אומרים לו?או שאלה קשה מאוד, אין לכם מושג עד כמה (יש את אמא של אחים שלי אבא של אחים שלי סבא שלי 2 סבתות שלי ועוד הרבה...) מי היה האדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? חבר שלי אני חושב ממי אתם צריכים לבקש סליחה?הרבה מה אתם רוצים לעשות ממש עכשיו?לבדור מה אומרים לי במסנג'ר ולשאול את הילה אם היא קיבלה את המסר ולסיום:כן? מה? אה יש המשך... ספרו מה אתם מרגישים כרגע ב6 מילים. נמנמנמ(1) ציפייה(2) לסיכום(3) של(4) נאור(5) בלה(6)

sHotZy M

New member
אני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

אתם מתכוונים לצום השנה?יאפ
מה יום כיפור מסמל בשבילכם?לבלות זמן איכות עם עצמך, להקשיב למחשבות שלך בפול ווליום כי אין כל גורם שיפריע, לראות אנשים ששנים לא ראית לבושים בלבן ומטיילים להם על הכביש כמוך, ללכת על הכביש ולהתלהב מזה, להעריך אוכל...
לאלו שצמים – מה תאכלו לפטירה? עוגת גבינה מדהימה של אמא שלי ומרק!!!
אתם מאמינים באלוהים?כן...בשלי... הוא מאוד דומה לאלוהים של כולם רק שעם האלוהים שלי אני מדברת המון...
יש לכם כישרון שאף אחד לא יודע עליו? בכלל, מה הכישרון שלכם? שאף אחד לא יודע עליו? אממ... יש משהו אבל אם אף אחד לא ידע על זה עד עכשו למה שאני אספר דווקא עכשיו?
ממי אתם רוצים לקבל חיבוק? ממישהו שאני מאוד אוהבת ולא ראיתי אותו אתמול
אוהבים את הסקרים של מינהצמח? של הפרצוץ צנון הזאת?
רק סקרים שמעניינים ומסקרנים אותי.
קרה לכם פעם שנכנעתם לפיתוי? בארור, אני בטוחה שכל אחד, באיזשהו שלב בחיו נכנע לפיתויים ולא תמיד חושב לפני שהוא פועל, אז מה
מותר...
את מי הייתם רוצים להחזיר מן המתים?מרלין מונרו
מה הייתם אומרים לו? הייתי מצילה אותה. או מעצמה או מהרוצח... עדיין לא יודעים אם זו הייתה התאבדות או רצח. הייתי רוצה להחזיר גם את סבא ודוד שלי.....
מי היה האדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? מיטלי, חברה שלי
ממי אתם צריכים לבקש סליחה? משלומפי שקצת ירדתי עליה היום והיא חושבת שאני לא אוהבת אותה יותר...
מה אתם רוצים לעשות ממש עכשיו? לרקוד לצלילי מוזיקה רועשת
~ולסיום~: ספרו מה אתם מרגישים כרגע ב6 מילים. 1-איך 2-אפשר 3-לתאר 4-רגשות 5-בשש 6-מילים
אפילו מספרתי... איזו נשמה טובה אני יאלללה!!!!

../images/Emo121.gifאללי וואי הביא לי השראה

בעצם לא השראה אבל זה עשה לי משהו... יפה לך

למעלה