סקר חדדש

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחח לא נראה לי שהוא באמת יזכור לבוא למפגש אם אני אגיד לו
... גם לא יהיה לו נעים וזהההה חחחח את דיברת איתו? רוצה ת'טלפון שלו? דווקא את קטי הכרת טוב?
אוי הכוסית הרוסיה הזאת... אמממ אין לי מושג אם היא באה....
אני יודעת שאדווה באה! שהיא כלת על! ואת צודקת... חחח לא הייתי צריכה להכיר לך אותו... הייתי צריכה לדעת שזה מה שיקרה
מקווה שתפגשי אותו שם

DidjiT

New member
וואי אדווה ראסמי כלת על../images/Emo70.gif

אוי הם כולם שם אנשים מעולים! ואני מתה על קטי את יודעת כמה זמן הייתי איתה? חחח חצי ניצנים היינו ביחד! ברור שדיברתי איתו מה את דפוקה?! חחחח.. ואפילו קיבלתי ממנו חיבוק.. המוןןןןןןןןןן חיבוקים! יאאא איזה חיבוקים יש לנבלה המדהים הזה.. גרררר ועזבי נראה לך? אני לא יצלצל אליו כמו מעריצה מפגרת..חח בסדר בבראשית אני כבר ישיג תטלפון שלו לבד.. אל דאגה!
ואת לא הכרת לי אותו.. כבר אמרתי לך.. הכרתי אותו לבד בצ'אי ואז שבאתי בערב שם עם יעל נראה לי שזו הייתה יעל.. אזזזז ראיתי אותו יושב שם ולא עזבתי.. אבל הכרתי אותו לבדי! אני גאה
..חח

that's my girllll../images/Emo9.gif

רציני היית עם קטי? מוזרררר איפה הכרתן בעצם?
הו כן הם נהדרים... אני דוגרי צריכה לדבר איתם....
חחח מתי בארשית? אין לי מושג איך החסרי כסף האלה מתכננים ליסוע.... זה נראה לי מסוכן
בכולופן... כיף חיים
אההה חחח ודניאל רגיל למעריצות

DidjiT

New member
נו את כולך סתם..

אני אומרת לך הכרתי אותם בצ'אי... והכרתי אותם בקריוקי... והכרתי והכרתי והכרתי.. תראי דניאל זה לא מישהו שעם הוא עובד לידך אתה לא תעצור ותבהה ככה שכל הזמן ראיתי אותו ושראיתי אותו ראיתי את קטי ואת אדווה וכו'.. מבינה? אז ככה יצא לי שגם בשלב כלשהו דניאל המדהים הזה ישב איתנו בצ'אי ואז קטי אמרה לי לבוא לראות איתה משהו היא רצתה איזה שרשרת לא זוכרת... ואז הלכנו לנו איזה 4 שעות..חחחח =] קיצר.. היה מוי כיף! מתי בראשית?! ב-30 כאילו דאאא..חח

יאללה להעביר ת'צום...

ולא פלא שהכל מועתק מפורום עברי לידר רק אומוהים מחברים שאלונים!!!! אתם מתכוונים לצום השנה? כן מה יום כיפור מסמל בשבילכם? תחרותיות מי ינצח בטאקי, מי ינצח בשש-בש, מי יצליח לצום, ומי יפגע עם אבן בשמשה של האוטו שנוסע. לאלו שצמים – מה תאכלו לפטירה? אכלתי הרבה דברים אבל למה קוראים לזה ככה? זה כאילו ארוחה מתה. אתם מאמינים באלוהים? אני עם ניצן. חאלס עם זה
יש לכם כישרון שאף אחד לא יודע עליו? בכלל, מה הכישרון שלכם? לפגוע בשמשה של המכוניות שנוסעות ביום כיפור. ממי אתם רוצים לקבל חיבוק? ממישהי שלא ראיתי שנים ואתמול ראיתי אותה אוהבים את הסקרים של מינהצמח? הם מגרים אותי, כן, אבל אני לא ממש אוהב אותם. קרה לכם פעם שנכנעתם לפיתוי? יותר מדי פעמים, דאמט. את מי הייתם רוצים להחזיר מן המתים? מה הייתם אומרים לו? את זוהר ארגוב והייתי אומר לו "אני מצטער שהחזרתי אותך". מי היה האדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? לא זוכר, זה כיפור. ממי אתם צריכים לבקש סליחה? מעצמי. על זה שירקתי וקצת פגע בי, זאת אומרת לא הרבה, רק כמה טיפות, אבל זה בהחלט עיצבן. מה אתם רוצים לעשות ממש עכשיו? לאכול!!! לשתות!!! ולסיום: ספרו מה אתם מרגישים כרגע ב6 מילים. לצום עושה אותך רעב, רעב מאוד.

אנייי אניי אנייייי|ג'ירפה|

אתם מתכוונים לצום השנה?צמתי.:| מה יום כיפור מסמל בשבילכם?הממ..
לאלו שצמים – מה תאכלו לפטירה?הא? אתם מאמינים באלוהים?מותר לי לשתוק?*שותקת* יש לכם כישרון שאף אחד לא יודע עליו? בכלל, מה הכישרון שלכם?לי?כישרון?טוב נוא ולי מוזיקה.:|לאא אין יל כישרונות מיוחדים. ממי אתם רוצים לקבל חיבוק?עכשיו
כולם לשרשר לפה חיבוקים.
אוהבים את הסקרים של מינהצמח?
קרה לכם פעם שנכנעתם לפיתוי?הממ כן.. את מי הייתם רוצים להחזיר מן המתים? מה הייתם אומרים לו?
מי היה האדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון?עמית.. ממי אתם צריכים לבקש סליחה?רק אחד? מה אתם רוצים לעשות ממש עכשיו?לתת למישו חיבוק.:| ולסיום: ספרו מה אתם מרגישים כרגע ב6 מילים. אני פאקינג כ"כ רוצה חיבוק..בבקשה

../images/Emo121.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

או כמו שחן אומרת, חיבוקייייייייייייייייייייי

למעלה