גם לי יש אותו בשקוף הוא מריח כ"כ טוב.
ט טִינקרבל New member 15/4/06 #21 ../images/Emo45.gif גם לי... מרינה דה בורבון השקוף הוא ממש מצויין לחורף... מתוק כזה ועוצמתי.
J just PolPoll New member 15/4/06 #22 לי יש מרינה דה בורבון שקוף ויש לו ריח חמצמץ כזה יותר מתאים לקיץ לדעתי. הנוזל עצמו בצבע ירוק.יש צבעים שונים לריחות שונים.
לי יש מרינה דה בורבון שקוף ויש לו ריח חמצמץ כזה יותר מתאים לקיץ לדעתי. הנוזל עצמו בצבע ירוק.יש צבעים שונים לריחות שונים.
W When Pigs Fly New member 15/4/06 #25 גם שלי זהוב אבל היה לי פעם בושם שהתקלקל או משהו, והיה לו צבע ירקרק וריח חמוץ.
M mmmbam New member 15/4/06 #28 ../images/Emo32.gifשאלה קטנה על תל אביב../images/Emo13.gif../images/Emo71.gif היי לכולן! מחר אני נוסעת לתל אביב, אחרי מלא זמן שלא הייתי שם! אבל מכיוון שאני לא כל כך יודעת מה יש איפה, תוכלו להגיד לי איזה חנויות יש באזור תיאטרון סוזן דלל? (מישהי בכלל יודעת איפה זה? ) תודה רבה רבה מראש! וחג שמייח לכווווווולן!!! ושימו לב שהפרעה מסומם! -
../images/Emo32.gifשאלה קטנה על תל אביב../images/Emo13.gif../images/Emo71.gif היי לכולן! מחר אני נוסעת לתל אביב, אחרי מלא זמן שלא הייתי שם! אבל מכיוון שאני לא כל כך יודעת מה יש איפה, תוכלו להגיד לי איזה חנויות יש באזור תיאטרון סוזן דלל? (מישהי בכלל יודעת איפה זה? ) תודה רבה רבה מראש! וחג שמייח לכווווווולן!!! ושימו לב שהפרעה מסומם! -
P Painted Fairy New member 16/4/06 #30 עד כמה שאני יודעת, באיזור סוזן דלל יש בעיקר חנויות של מעצבים מיוחדים ורובם לא של בגדים.
M mmmbam New member 16/4/06 #34 חבל...../images/Emo4.gifתודה בכל מקרה!../images/Emo13.gif../images/Emo71.gif
F FuckinG SmilE New member 16/4/06 #31 ../images/Emo207.gifזה גם קשור עוד איכשהו להודעה שלךP: אממ יום שני אני הולכת לקנות בגדים לבת מצווה וזה בקניון רמת אביב..יש המלצות לחנות כלשהיא?
../images/Emo207.gifזה גם קשור עוד איכשהו להודעה שלךP: אממ יום שני אני הולכת לקנות בגדים לבת מצווה וזה בקניון רמת אביב..יש המלצות לחנות כלשהיא?
מ מאיוש לאב מאיה New member 16/4/06 #32 אני הייתי ממליצה להיכנס לזארה אולי. וללכת לסטודיו פאשה, יש שם בגדים יפים. ומזל טוב
F FuckinG SmilE New member 16/4/06 #33 תודה../images/Emo25.gif אני באמת איכנס לזארה..סטודיו פאשה יש ברמת אביב? מקסימום אם לא נקפוץ לשם תודה
ה הילה טוביאן המלכה New member 16/4/06 #36 ../images/Emo204.gif יש גם בתחנה המרכזית החדשה... אבל, אמ, לא מומלץ!