סקר חביב: איזה חלק בגוף של הנסיכים / נסיכות שלכם אתם הכי הכי אוהבים?
ס סרט סגול New member 6/5/06 #2 אצלי - כפות רגליים ללא כל ספק. פשוט מטורפת על כפות הרגליים הקטנטנות האלו. מנשקת אותן בכל הזדמנות, מצלמת אותן - בקיצור חולה להם על כפות הרגליים.
אצלי - כפות רגליים ללא כל ספק. פשוט מטורפת על כפות הרגליים הקטנטנות האלו. מנשקת אותן בכל הזדמנות, מצלמת אותן - בקיצור חולה להם על כפות הרגליים.
ס סרט סגול New member 7/5/06 #17 וברור שבלי קשר אני מטורפת על כל מילימטר וטועמת בכל רגע אפשרי... אבל כפות רגליים זו המניה שלי.
פ פוּ New member 7/5/06 #3 כל חלק../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif פשוט מטורפת עליו על כל ס"מ בגוף שלו (וטורפת את כולו כל יום )
כל חלק../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif פשוט מטורפת עליו על כל ס"מ בגוף שלו (וטורפת את כולו כל יום )
נ ניצנץ l New member 7/5/06 #30 כנ"ל ../images/Emo6.gif עד כדי כך, שבעלי טוען שהילדה תכף תתחיל לפחד ממני, כי אני כל הזמן מנשנשת אותה (אבל זה מצחיק אותה, אז זה טוב, לא ?) אבל הכי הכי הכי, חולה על כפות הידיים שלה מטיילות עליי כשהיא יונקת. אני נמסה מזה לגמרי
כנ"ל ../images/Emo6.gif עד כדי כך, שבעלי טוען שהילדה תכף תתחיל לפחד ממני, כי אני כל הזמן מנשנשת אותה (אבל זה מצחיק אותה, אז זה טוב, לא ?) אבל הכי הכי הכי, חולה על כפות הידיים שלה מטיילות עליי כשהיא יונקת. אני נמסה מזה לגמרי
פ פוּ New member 7/5/06 #32 אותו כנ"ל../images/Emo99.gif אי אפשר לעמוד בפניהם הידיים הקטנות האלו רק נוגדות בי ואני נמסה - כיף עצום
אותו כנ"ל../images/Emo99.gif אי אפשר לעמוד בפניהם הידיים הקטנות האלו רק נוגדות בי ואני נמסה - כיף עצום
ג גליתישראל New member 7/5/06 #4 הככככככככככככככל. ../images/Emo25.gif אבל בעיקר את הידים הקטנות והמתוקות
ש שוניל שלי New member 7/5/06 #5 שאלה קשה אמממממממממ... אני מטורפת עליה על כל ס"מ בגוף הקטן והמושלם הזה אבל אם חייבים לבחור אז נראה לי שאת הלחיים לא מצליחה להפסיק לנשק אותה
שאלה קשה אמממממממממ... אני מטורפת עליה על כל ס"מ בגוף הקטן והמושלם הזה אבל אם חייבים לבחור אז נראה לי שאת הלחיים לא מצליחה להפסיק לנשק אותה
ת תאירעות New member 7/5/06 #6 עונה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif רגליים,עניים,פרצוף,בטן,כפות ידיים,כפות רגליים,פה,אפון, לא מצליחה לבחור!!!!
עונה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif רגליים,עניים,פרצוף,בטן,כפות ידיים,כפות רגליים,פה,אפון, לא מצליחה לבחור!!!!
ת תאירעות New member 7/5/06 #10 את אל תגידי לי מה להגיד... את ראית את תאיר איך אפשר לבחור?? אה ושכחתי את הטוסיקון המתוק.
ל ל י ד ו ר י New member 7/5/06 #11 ../images/Emo186.gif למה להרחיב תקצרי הכל מהכל שכחת אוזניים נחיריים ציפורניים ויש עוד הרבה ששכחת בעעעעעעע
../images/Emo186.gif למה להרחיב תקצרי הכל מהכל שכחת אוזניים נחיריים ציפורניים ויש עוד הרבה ששכחת בעעעעעעע
ת תאירעות New member 7/5/06 #13 לא שכחתי,הלכתי להכין../images/Emo96.gifולא היה לי זמן לכתוב. תודה שעשית זאת עבורי. ותגידי את מוכנה להפסיק להתעלק עלי?אין לך דברים יותר מעניינים לעשות?
לא שכחתי,הלכתי להכין../images/Emo96.gifולא היה לי זמן לכתוב. תודה שעשית זאת עבורי. ותגידי את מוכנה להפסיק להתעלק עלי?אין לך דברים יותר מעניינים לעשות?
R rjf New member 7/5/06 #7 בשלב זה של חיי אני מתה על להציץ לו בפולקלה שמתחבאות לו בתוך המכנסיים הקצרות. (רק לכתוב את זה עושה לי תיאבון)
בשלב זה של חיי אני מתה על להציץ לו בפולקלה שמתחבאות לו בתוך המכנסיים הקצרות. (רק לכתוב את זה עושה לי תיאבון)
ג ג ל י 1 New member 7/5/06 #9 הכל! ידיים, רגליים, טוסיק... הצוואר כשהוא מרים את הראש אני פשוט טורפת אותו! אצבעות, עינים, אף, לשון.... להמשיך? אכן, בחירה קשה מאוד.
הכל! ידיים, רגליים, טוסיק... הצוואר כשהוא מרים את הראש אני פשוט טורפת אותו! אצבעות, עינים, אף, לשון.... להמשיך? אכן, בחירה קשה מאוד.
ש שירלי ד New member 7/5/06 #15 את כולו כמובן! אבל הכי את העורף.. הוא תמידחם כזה כמו לחמניה מתוקה שיצאה מהתנור