מה זה איזה??הכלללל....חולה עליה וכל יום אני טורפת אותה על כל חלקי גופה
M mevav1 New member 7/5/06 #18 מה זה איזה??הכלללל....חולה עליה וכל יום אני טורפת אותה על כל חלקי גופה
א אמא של צופציק New member 7/5/06 #22 כמובן הכל אבל הכי מתענגת על הידיים שלה שהיא מלפת לי את הפרצוף במין פינוק כזה ולהרגיש עם השפתיים את השיער הרך ומתוק בקודקוד המדהים שלה. אושושות איזה גוז גוז הגוזל של אמא
כמובן הכל אבל הכי מתענגת על הידיים שלה שהיא מלפת לי את הפרצוף במין פינוק כזה ולהרגיש עם השפתיים את השיער הרך ומתוק בקודקוד המדהים שלה. אושושות איזה גוז גוז הגוזל של אמא
ת תקע שקע New member 7/5/06 #23 טוסיק ורוד, קטן ורך (סוטה?) וגם לחיים, וגם גומות במרפקים... וגם פולקעס כמובן ובטן רכה ונעימה ועדיף שאני יעצור כאן...
טוסיק ורוד, קטן ורך (סוטה?) וגם לחיים, וגם גומות במרפקים... וגם פולקעס כמובן ובטן רכה ונעימה ועדיף שאני יעצור כאן...
א אמאשלגפן New member 7/5/06 #24 מאוד קשה לבחור.... אני חושבת שאת השפתיים המנשקות והמנושקות, וכמובן את שני האפרסקים שיש לה בטוסיק... והלחיים... טוב, אני מפסיקה פה כי אני מתחילות לי דמעות מגעגועים ואני בעבודה...
מאוד קשה לבחור.... אני חושבת שאת השפתיים המנשקות והמנושקות, וכמובן את שני האפרסקים שיש לה בטוסיק... והלחיים... טוב, אני מפסיקה פה כי אני מתחילות לי דמעות מגעגועים ואני בעבודה...
T tunalover New member 7/5/06 #25 אין כמו הטוסיק הקטן והמתוק שלו ובעיקר שהוא גירסה מוקטנת של הטוסיק של בן זוגי. אחרים שאת הטוסיק לא רואים מתלהבים בעיקר מהלחיים והעיניים הגדולות. אוי איזה קקקקוווווקקקקייייי.
אין כמו הטוסיק הקטן והמתוק שלו ובעיקר שהוא גירסה מוקטנת של הטוסיק של בן זוגי. אחרים שאת הטוסיק לא רואים מתלהבים בעיקר מהלחיים והעיניים הגדולות. אוי איזה קקקקוווווקקקקייייי.
ג גילילי2 New member 7/5/06 #27 אני מתה על הטוסיק!!!!!!!!!! כ"כ רך, קטן, ועגול - לאכול אותו... וגם על הלחיים בקיצור חולה על כל כולו!
ה הג יולי New member 7/5/06 #28 כפלים של השוקיים מתחת לתוסיק חולה על זה. כל פעם שהוא בלי חיתול אני צוחקת מזה.
ה העילאי וAני New member 7/5/06 #29 אוהבת את כולו, אך ללא ספק ה... שפתיים מנצחות....אדומות ,מתוקות וריחניות.....
מ מנשים גם New member 7/5/06 #33 אני מטורפת על כל-כולו אבל אם להיות יותר ספציפיים אז הידיים הקטנטנות והמלטפות האלו מוציאות אותי מאיזון. אני ממש נפעמת מהן ויכולה לאכול אותו !!!!!!!!! מלאך קטן של אמא שלו !!!!
אני מטורפת על כל-כולו אבל אם להיות יותר ספציפיים אז הידיים הקטנטנות והמלטפות האלו מוציאות אותי מאיזון. אני ממש נפעמת מהן ויכולה לאכול אותו !!!!!!!!! מלאך קטן של אמא שלו !!!!
א אוצה New member 7/5/06 #34 את כולו, ולפירוט: את הטוסיק, כפות הרגליים, הלחיים, הבטן הקטנה שלו. בקיצור כל דבר שאפשר למזמז בנישוקים...
את כולו, ולפירוט: את הטוסיק, כפות הרגליים, הלחיים, הבטן הקטנה שלו. בקיצור כל דבר שאפשר למזמז בנישוקים...