סקר חביב

MajorGad

New member
תשובה

אני לא בגיל שאני צריך להתחתן ככה שלא אכפת לי מה האופי של הבחורה איתה אני יוצא.. כשזה יגיע לחתונה או לקשר רציני אז אני אעדיף את זאת עם האופי

סקר חביב

בגלל שהפורום קצת יבש... וכדי להכיר אתכם יותר... קבלו במקדונלדס: המבורגר או צ'יקן נאגץ? כיתה מעל 30 או מתחת? דמי כיס או רק הכסף של ההורים? בן זוג בעל אופי כובש או יופי כובש? המורדים או קטנטנות? קסטרו (מן לבנים) או רנואר (מן לבנים)? קניון או רחוב עם חנויות? מהבן זוג, חיבוק חזק ואוהב או נשיקה צרפתית סופנית? קייסיקיו\מסנג'ר או צ'אט\פורום? שומר מסורת או לא? yes או דיגיתלי? חופש גדול או לימודים ? גבוה או נמוך? פרח או עץ? ביקיני או שלם? לבנים: בגד ים מכנסיים או תחתון? שירה או ריקוד? כדורגל או כדורסל? אדום או כחול? מלוח או מתוק? שוקולד לבן או חלב?

ראושנה!!!

טוב, המבורגר, בארור
כיתה - כעמה שיותר יותר טוב דמי כיס או כסף של הוריםדבר לא? את שניהם מקבלים מהם! עדיף לעבוד בן זוג - שניהם בעיקרון, אבל עדיף אופי... מורדים או קטנטנות - אייייכס! קסטרו רנואר - שניהם בסדר.... קניון.... המזגן! חיבוק חזק ואוהב.... פורום ואייסיקיו ביחד! אייכס מסנג'ר וצ'אט! שומר מסורת - ככה... יז או דיגיטלי? דיגטלי בורו כי יש יצפאן ומישחק החיים... אבל גם כבלים רגילים בסדר... חופש גדול - אלא מה? גבוה נמוך - תלוי מה! אבל הרוב גבוה, בין אם זה בן אדם או מיבנה בצופים
שירה או ריקוד - שירה שולטת... (הבנו?) כדורגל - ליראות כדורסל - לשחק אופס דילגתי- עץ! כי עליו אפשר לטפס בגד ים ביקני אדום כחול? שניהם מגעילים! עדיף ירוק!!! מתוק... ושוקולד לבן... עם עוגיות... יאמממי!

אני אוהבת דברים כאלה!!!

במקדונלדס: המבורגר או צ'יקן נאגץ? -אממ אני צימחונית.... כיתה מעל 30 או מתחת?- לא הבנאתי תשלאה דמי כיס או רק הכסף של ההורים?- גם וגם-ככה זה לפחות אצלי בן זוג בעל אופי כובש או יופי כובש?- אופי כובש ברור! המורדים או קטנטנות?- מורדים! קסטרו (מן לבנים) או רנואר (מן לבנים)?- קסטרו כיאלו דה!! קניון או רחוב עם חנויות?- רחות עם חניות..(פחות צפוף בדר"כ) מהבן זוג, חיבוק חזק ואוהב או נשיקה צרפתית סופנית?-אממ בדר"כ זה הולך יחד....לא יודעת קייסיקיו\מסנג'ר או צ'אט\פורום? -גם את זה לא הבנאתי... שומר מסורת או לא? - לא... yes או דיגיתלי?- יס! חופש גדול או לימודים- ? חחח אני חושבת שהתשובה פה קצת ברורה לא?! ולמי שלא ברור אז חופש גדול!! גבוה או נמוך? - גבוה!!!! פרח או עץ? - פרח..יותר יפה! ביקיני או שלם? - ביקני שירה או ריקוד? - אני גרועה בשהיים אז נגיד שירה.. כדורגל או כדורסל? - כדורסל לשחק כדורגל ליראות... אדום או כחול?- אדום...(הצבע של השכבה שלי!) מלוח או מתוק? - אין לי מוסג! שוקולד לבן או חלב? - חלב!! תענה גם אתה!!!

keren14

New member
אני!!!!!

1- המבורגר!!! 2- מעל 30 3- שניהם 4-שניהם! 5-המורים או קטנטנות... אממ.. כלום, למרות שבהתחלה העונות הראשונות של קטנטנות אני ראיתי:) 6-אמממ... שניהם יפים... 7-קניון 8- שילוש של שניהם...! 9-אני אבחר בין השניים- איסיקיו ופורום 10-שומר... אממ חגים וכאלה 11-דיגיטלי 12- ח=ו=פ=ש ג=ד=ו=ל=! 13-גבוה או נמוך.. אם בעירקון גבוה..אבל מה נחשב גבוה?! 14-פרח 15-ביקיני 16-ריקוד 17-אף אחד! 18-שניהם ביחד- ס=ג=ו=ל=! (נכון?) 19-מתוק (אבל לא יותר מידי כי אז זה מגעיל) 20-שוקולד חלב!!!!!! זהו

נמנמנמנמנמנמ

במקדונלדס- חטיפי תירס....חח . סתם. פעם היה המבורגר צמחוני ממש טעים. עכשיו כבר לא אז נתפשר על חטיפי תירס. כיתה- מעל 30. כסף של ההורים. אופי כובש (נמנמנ אבל יופי מוסיף חח אני לא יכולה להגיד שזה לא חשוב או משהו....) קסטרו. קניון.... מממ אבל בזמן האחרון ממש כיף בעיר חח. פעם חשבתי שהעיר זה רק לפרחות אבל טעיתי חח. חיבוווווווווווווווווווווווק. איסיקיו! (143382606) ממש ממש לא שומרת מסורת.יום כיפור הייתי בכנסיה (טוב נו הייתי באיטליה ח) דיגיטלי. מממ לימודים. רק בגלל האנשים... לא יודעת איך לענות על השאלה הזאת. פרח. ביקני. שניהם- שירה וריקוד....! כדורסל!!! כחול. מתוק. שוקולד חלב.

עכשיו אני!!!

מקדונלדס- ברור שהמבורגר!
כיתה- מתחת ל-30! הכי אינטימי, הכי טוב לקשרים, הכי מגובש, הרבה יותר יחס, יותר כיף ללמוד!
בעל אופי כובש! אך רצוי גם עם יופי!
המורדים! בנחמין פשוט יותר שווה כשהוא גדול! (שלא תבינו לא נכון, נגמלתי מהסדרה...
)
קסטרו מן- רק בגלל דודי השווה!
קניון- כי זה יותר בסטייל
בהתחלה חיבוק חזק ואוהב ואחר כך שיסחף לנשיקה צרפתית הכי סופנית שיש!
אייסיקיו! ברור! זה כבר נהיה מחלה!
שומר מסורת?? מה??? יעני דתי??? לא!
דיגיטלי
חופש גדול- כי יש המון זמן ללימודים וגם מחנ"ק ועכשיו קורס מסכם וגם שיבוצים!
גבוה או נמוך??? כאילו בנים???? לא הבנתי, אם זה בבנים אז שיהיה בגובה שלי, אפילו טיפה יותר גבוה
פרח
ביקיני
מכנסיים רחבים
ביחד
כדורגל
לא אדום ולא כחול!!! רק סגול!!! שזה שילוב של שניהם!
מתוק
שוקולד חלב זהו...

royi00

New member
תשובות...

במקדונלדס: המבורגר או צ'יקן נאגץ? -המבורגר- כיתה מעל 30 או מתחת? -מעל,כמה שיותר יותר טוב- דמי כיס או רק הכסף של ההורים? -גם וגם,מה רע?- בן זוג בעל אופי כובש או יופי כובש? -אופי!!!הכי חשוב,נכון שזה נשמע פלצני אבל ממש ממש לא- המורדים או קטנטנות? -חייב לבחור?- קסטרו (מן לבנים) או רנואר (מן לבנים)? -רנואר,קסטרו קצת ערסי- קניון או רחוב עם חנויות? -ר-ח-ו-ב- מהבן זוג, חיבוק חזק ואוהב או נשיקה צרפתית סופנית? -נשיקה צרפתית חמה קייסיקיו\מסנג'ר או צ'אט\פורום? -פורום- שומר מסורת או לא? שומר מסורת,מתי שצריך- yes או דיגיתלי? -גם וגם- חופש גדול או לימודים ? -חופש,זה ברור לא?- גבוה או נמוך? -גבוהה- פרח או עץ?-פרח- ביקיני או שלם? לבנים: בגד ים מכנסיים או תחתון? -מכנסיים- שירה או ריקוד? -משחק(במה)- כדורגל או כדורסל? -כדורגל- אדום או כחול? -סגול- מלוח או מתוק? -חמוץ מתוק(אוכל סיני)- שוקולד לבן או חלב? -לבן- היה מאאאאגניב

תשובות

במקדונלדס: המבורגר או צ'יקן נאגץ? המבורגר כיתה מעל 30 או מתחת? מתחת ל-30 דמי כיס או רק הכסף של ההורים? כסף של ההורים בן זוג בעל אופי כובש או יופי כובש? בעל אופי כובש
המורדים או קטנטנות? המורדים... קסטרו (מן לבנים) או רנואר (מן לבנים)? קסטרו קניון או רחוב עם חנויות? קניון מהבן זוג, חיבוק חזק ואוהב או נשיקה צרפתית סופנית? חיבוק חזק ואוהב
אייסיקיו\מסנג'ר או צ'אט\פורום? איי סי קיו
שומר מסורת או לא? לא... yes או דיגיטלי? דיגיטלי
חופש גדול או לימודים ? לימודים... (ואל תסתכלו עליי במבט הזה,יש לי סיבה מוצדקת) גבוה או נמוך? גבוה פרח או עץ? פרח ביקיני או שלם? ביקיני שירה או ריקוד? ריקוד כדורגל או כדורסל? כדורגל אדום או כחול? כחול מלוח או מתוק? מתוק שוקולד לבן או חלב? חלב

Nirvana Forever

New member
אממ...

ציקן נאגטס מתחת ל-30 זה אותו הדבר! אופי כובש אף אחד מהם! נניח קאסטרו חנויות נשיקה אייסיקיו וכדומה ממש ממש לא! יס (למרות שאין לי) נחשו... גבוה פרח!!!!! וגם אלוהים!!!!!! ביקיני שירה כדורסל כחול מתוק שוקולד לבן

rainbowgirl

New member
מממ

במקדונלדס: המבורגר או צ'יקן נאגץ? אני צימחונית וגם לא חטיפי תירס.כי זה מקדונלדס. כיתה מעל 30 או מתחת? מתחת דמי כיס או רק הכסף של ההורים? שניהם
בן זוג בעל אופי כובש או יופי כובש? בת זוג דבר ראשון ודבר שני,אופי המורדים או קטנטנות? פיכס קסטרו (מן לבנים) או רנואר (מן לבנים)? ציפי קניון או רחוב עם חנויות? רחוב מהבן זוג, חיבוק חזק ואוהב או נשיקה צרפתית סופנית? בת זוג,וחיבוק קייסיקיו\מסנג'ר או צ'אט\פורום? אייסיקיו ופורום שומר מסורת או לא? לא...!! yes או דיגיתלי? דיגיטלי חופש גדול או לימודים ? חופש גבוה או נמוך? גבוה פרח או עץ? עץ. מזכיר עבר ביקיני או שלם? תלוי למי שירה או ריקוד? שירה כדורגל או כדורסל? כלום אדום או כחול? סגול מלוח או מתוק? שניהם שוקולד לבן או חלב? לבן

פרה גאה

New member
אהבתי את הקטע של פרח ואלוהים

כי נופר זה פרח ודקל זה עץ אבל דקל הוא אלוהים!! ציקן נאגטס לא הבנתי... רק אני סתומה זה לא אותו הדבר?! אופי כובש איכס על שתי התוכניות קאסטרו קניון חיבווווקק - יש לי אובססיה תשאלו את נעה איי סי ממש לא אני בהתלבטות קשה... שניהם טובים כרגע יש לי יס גבוה פרח בקיני שניהם ביחד כדורסל כחול מתוק לבן

MajorGad

New member
תשובות

במקדונלדס: צ'יקן מקנגאטז (רק במקדונלדס, ההמבורגר שלהם דוחה!) כיתה מעל 30 כסף של ההורים יופי כובש המורדים או קטנטנות: לא זה ולא זה קסטרומן לבנים או רנוארמן לבנים? לא זה ולא זה קניון נשיקה צרפתית סופנית אייסיקיו לא שומר מסורת Yes! חופש גדול גבוה עץ בגד ים מכנסיים שירה כדורגל אדום מלוח או מתוק: תלוי במצב רוח חלב

moi

במקדונלדס: המבורגר או צ'יקן נאגץ? צ'יקן נאגטאס כיתה מעל 30 או מתחת? מעל... דמי כיס או רק הכסף של ההורים? הורים... וקצת ממני בן זוג בעל אופי כובש או יופי כובש? אופי המורדים או קטנטנות? שניהם לא משהו... אבל חביבים... רואה מדי פעם קסטרו (מן לבנים) או רנואר (מן לבנים)? קסטרו קניון או רחוב עם חנויות? קניון מהבן זוג, חיבוק חזק ואוהב או נשיקה צרפתית סופנית? נשיקה אייסיקיו\מסנג'ר או צ'אט\פורום? הכל חוץ מצ'ט שומר מסורת או לא? בינונית... yes או דיגיתלי? yesssss חופש גדול או לימודים ? חופש גבוה או נמוך? נוטה לגבוה פרח או עץ? פרח ביקיני או שלם? ביקיני לבנים: בגד ים מכנסיים או תחתון? מכנסיים שירה או ריקוד? שירה כדורגל או כדורסל? כדורסל אדום או כחול? כחול מלוח או מתוק? תלוי במצב רוח שוקולד לבן או חלב? כנ"ל

י ע ל 2

New member
תשובות!!!

צ'יקן נאגץ
אין לי ממש דעה על זה.. נראה לי הכי טוב זה 30..
דמי כיס זה לא הכסף של ההורים? לא הבנתי ממש.. אני בעד לקחת כסף מההורים כשצריך אבל לעבוד גם אם יש..
אני ממש לא מחפשת עכשיו בן זוג.. אבל בבן זוג בטח שאופי כובש.. בעצם שניהם חשובים אבל אופי יותר מיופי.. אבל אני אישית כרגע יותר בקטע של יופי כי אני לא מחפשת חבר אלא בא והולך..
המורדים..
קסטרו (וזה גם לבנות...)
קניון
נשיקה צרפתית
אי סי קיו
אני בעיקרון ממשפחה חילונית.. אבל אני משתדלת לשמור.. אז נגיד לשמור מסורת אבל לא דתיים.. אלא נגיד כשר.. ובסיסי.. בלי שמירת שבת!
דיגיטלי - אין לי אף אחד אבל בדיגיטלי יש משחק החיים וכל התוכניות האלה..
מן הסתם חופש גדול
גבוה
לא הבנתי מה זה פרח או עץ.. באיזה הקשר?
בקיני
מכנסיים אבל לא מכנסונים אלא מכנס ים כזה לבנות מין מכנס גלישה..
ריקוד
כדורגל
כחול
נראה לי מלוח בעצם מתוק.. לא יודעת..
שוקולד לבן

סבגבג

New member
מגניבב גמני רוצה :)

המבורגר מתחת לשלושים דמי כיס אופי כובש ויופי קיים לא זה ולא זה קסטרו קניון (יש מזגן) חיבוק חזק ואוהב (אבל אפשר גם נשיקה סופנית) איי סי קיו לא שומר מסורת דיגיטלי חופש גדול ברור באמצע פרח ביקיני בגד ים מכנסיים שירה כדורגל אדום מתוק שוקולד לבן

בלללעעע

New member
תשובות....

בדר"כ נאגטס. אבל לפעמים גם המבורגר...
מתחת.
כסף של ההורים..
שילוב של שניהם...
חיבוק...
פורום ואיסיקיו ביחד- אם לא אז רק פורום...
לא.
דיגיטלי עדיף- אבל אין לי אף אחד מהם...
חופש...
נמוך!
פרח.
שלם- יותר נוח... אבל ביקיני יותר יפה על חלק מהאנשים...
הייתי חייבת להגיב על זה- בגד ים תחתון לבנים= מגעיל!... חחח
שירה.
כדורגל- צריך פחות קוארדינציה... חחח
מתוק!!!
לבן!!!.......

בלללעעע

New member
דילגתי בטעות על כמה תשובות...

קטנטנות... שניהם יקרים לאללה- אני לא קונה אף פעם מהם... רחוב עם חנויות....

ושלי....הסקרים האלה...:)

במקדונלדס: המבורגר או צ'יקן נאגץ? נאגטססס...המבורגר של מקדונלדס ה יאכס.. כיתה מעל 30 או מתחת?אני חושבת שעדיף 30... דמי כיס או רק הכסף של ההורים?דמי כיס, ההורים זה לא כספומט בן זוג בעל אופי כובש או יופי כובש? אמ, אני חושבת שאופי זה ממש חשוב, אבל יופי חשוב - במידה פחותה אבל חשוב. המורדים או קטנטנות?המורדים, חניכים הדביקו אותי והשירים הרבה יותר טובים קסטרו (מן לבנים) או רנואר (מן לבנים)?רנואר, משום מה מצאתי יותר דברים קניון או רחוב עם חנויות? אין לי העדפה מיוחדת, לכל דבר יש את הקסם שלו. מהבן זוג, חיבוק חזק ואוהב או נשיקה צרפתית סופנית?נשיקה
קייסיקיו\מסנג'ר או צ'אט\פורום?איסייקיו...הכי כיפי
שומר מסורת או לא?אממ..לא. yes או דיגיטלי? דיגיטלי
חופש גדול או לימודים ?מה נסגר איתכם? חופש!!! גבוה או נמוך?גבוה..יש אנשים שלא מתאים להם נמוך. פרח או עץ? עצים.. ביקיני או שלם?ביקיני- שיזוף מגניב D: לבנים: בגד ים מכנסיים או תחתון?לבנים, עדיף מכנסיים- תחתונים זה לא מחמיא לכולם. שירה או ריקוד?אפשר את שניהם? להקות בנים...ייאאאמ.. כדורגל או כדורסל? כדורסל- פחות משעמם אדום או כחול? אממ...סגול? (שילוב) מלוח או מתוק?מתוק- לנצח חולת שוקולד שוקולד לבן או חלב?שוקולד חלב!!! |חלב|

2003 SkiPeR

New member
אני.......

1. המבורגר. 2.מתחת ל-30. 3. דמי כיס. 4.אופי כובש. 5. קטנטנות ( לנצח !! ) 6. קסטרו. 7. קניון. 8. נשיקה צרפתית סופנית. 9. אייס י קיו או פורום צופים. 10. איזה שומר מסורת ??? 11. הלוואי דיגיטלי- אבל יש לי YES (סתם......הפוך !!!) 12. חופש. 13. גבוה (1.90 מ' ). 14. עץ. 15. ביקני. 16.מכנסיים. 17.ריקוד. 18. כדטרסל. 19. כחול. 20. מתוק. לבן.

למעלה