סקר זוגות

Ophel McNeil

New member
אנשימים, תעבדו על המילון ../images/Emo108.gif

שלכם! סלאשים! מה? אה. כן. סלאשים. זהו. סיימתי את דבריי. \\\\\////// *אייקון של מכשפה עם קובע וטייטס - אל תשאלו*

Ophel McNeil

New member
קובע = כובע. ../images/Emo108.gif

מה, זה הולכת להיות מסורת?! לכתוב הודעה ואז לעבור מתחתיה ולתקן אותה, מה קורה לי?! - לכי תעמדי בפינה. - אני בחדר עגול. - לכי לישון. - לזה אני אשמח.
(אל תנסו להבין. בבקשה אל!). זה לא אני. זה הוא.

Ophel McNeil

New member
יורי זה סלאש של בנות?! ../images/Emo108.gif

אני בוחרת לקחת את זה אישית ולהעלב.....
מה שכן, המילון הזה הוא לא ממש תורה מסיני. די רפרפתי עליו, אבל למשל בישנון, למיטב הבנתי (ולצערי הרב אני די מבינה בזה), זה לא סתם בן יפה, אלא דמות מנגה נשית. כגון.... טומה מגרווי. גאורי מסליירס. וכו´. ובכל זאת, נחמד.

Lizz

New member
תסמכי עליי

שאלתי חובבות אנימה דוברות יפנית. ולמה להיעלב? המילון הוא לא תורה מסיני מאחר והוא לא מקיף ויש בו מעט הגדרות, אבל מה שיש בו נכון לגמרי.

Ophel McNeil

New member
נעלבתי כי השם שלי זה יורי. ../images/Emo108.gif

מספיק קרוב, לפחות. חוץ מזה, שעל פי חברתי חולת האנימה, בישנון זה דמות מנגה נשית. כנראה שנאלץ לחיות חסרות ידיעה לעולם.

Lizz

New member
בישונן פירושו

פחות או יותר, pretty boy ומאחר ואומרים את זה גם על בחורים אמיתיים ולא רק מצויירים....

lily p

New member
אמ.... ../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif

קלארק ולאנה... הקישט במייטבו... לקס וויטני? חחחח לוידעת...

KerenWelling

New member
לפי דעתי...

לנה וקלואי...חיחיחי.....יהיה מצחיק לראות אותם ביחד... כי זה דיי פשוט... קלארק הוא שלי (דדדדדהההההההה), לקס עם קספרית (כותבת בפורום), פיט לבד!!!!! אבל...בגלל שזה לא אפשרי...אז ככה: קלארק-לנה וויטני-הילדה שאוכלת את כולם (שכחתי ת´שם שלה...). לקס-קלואי פיט-הילדה שמתה לזכות בבחירות (שגם שכחתי את שמה!....סנילית שכמוני...) ו....ג´ונתן ומרתה ביחד...(דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדה)

שמייסוף

New member
לדעתי../images/Emo4.gif

הכי דומים הם לאנה וקלארק נו בישביל זה הם נולדו הם הכי מתאימים ואין מה לדבר

z O e i

New member
מסכימה.

לקס עם קלואי נשמע טוף. ככה גם קלארק יוכל להיות עם לאנה בלי שקלואי תפגע. פיט עם... וויטני

למעלה