סקר זוגות

Buffy1

New member
סקר זוגות ../images/Emo23.gif

איזה זוג לדעתכם הכי מתאים? קלארק ולאנה קלארק וקלואי קלארק ולקס לקס וקלואי לקס ולאנה פיט וקלואי פיט ולאנה(?) לדעתי לקס וקלואי מאוד מתאימים ביחד - אש וקרח כמו שכותבים בהרבה אתרי מעריצים של הזוג.

לקס וקלואי... מעניין ביותר...

אבל אם לקס וקלואי יהייו חברים, אז קלארק (שיהיה עם לנה) יקנא שהידידה הכי טובה שלו עם החבר הכי טוב שלו... וזה הופך, באופן מיידי, את סמולוויל לטלנובלה. לא דבר שהייתי רוצה לראות כמובן, חס וכרפס. אני בעד הצפוי קלארק עם לנה פיט עם קלואי לקס עם וויטני (סתם... ויקטוריה) וויטני עם... אה, פליס וזהו, לא?

casperit

New member
*משתעלת*

*לחיי האהבה...* אממ אני רוצה שהזוגות יהיו כאלו (בלי סדר): קלארק וקלואי לנה וויטני פיט וויקטוריה (או שלא...) אולי וויקטוריה ופליס? או אולי פיט ופליס? לקס ו...אני יעל

פרמיר

New member
לנה וויטני?

אני מסכים שקלרק צריך להיות עם קלואי אבל למה לנה וויטני? איכסה. לנה צריכ להיות עם פיט או עם לקס.

אגסית

New member
אבל.... צפוי זה רע!

כי... אוקיי. יש ת´משיכה בין האנשים שצפויים להיות זוג.. אבל אחרי שהם כן זוג.. זה הורס את כל הסידרה... ו.. חבל!!! אני בעד ה-לא צפוי, שזה הכי מעניין.

stardust15

New member
אמממ

ג´ונתן וקלואי
זה יהיה מעניין!! המשפחה המושלמת תהרס,החברות של קלואי וקלארק תהרס,ג´ונתן יכנס לכלא כי קלואי קטינה(נגיד שהם שכבו ואז זה אונס...)

casperit

New member
אממ לא...

לקס איתי וקלארק עם קלואי וללקס גם אין נטיות (בקשר לקלארק אני לא יודעת...) יעל

casperit

New member
מה?

אין לו נטיות מיניות למין שלו, הוא לא הומו. משהו לא בסדר? יעל

Ophel McNeil

New member
אנשים... ../images/Emo108.gif

*מצקצקת בלשונה* אתם פשוט לא קוראים בין השורות... אני מצטערת, אבל כפי שמישהי אחרת כבר אמרה פעם - סמולוויל היא פשוט גן עדן לסלאשריים. (מהמילה סלאש).

Lizz

New member
אישה באמונתה תחיה

וכמו שאמרתי, אני פשוט לא אכנס לזה.

Lizz

New member
הסבר קצר:

כמות עצומה של אנשים בעולם מודעים לסאבטקסט *המכוון* בין קלארק ללקס בסדרה סמולוויל. כמות גדולה למדי של אנשים כותבים סיפורים ומכינים תמונות בנושא - מה שנקרא פנפיק ופנארט. בזמן צילומי הפרק הראשון, עוד לפני השידור, מייקל רוזנבאום דיבר בחופשיות מספקת ליד עיתונאים כדי שנבין שגם הוא מודע לסלאשיות (סאבטקסט גיי) המוגברת בין קלארק "אני כה תמים" קנט ולקס "יש לנו עתיד ביחד, אפשר לקנות לך מכונית?" לות´ור. למעשה, כל מה שעשיתי היום ואתמול זה לקרוא פנפיקים של "לקס וקלארק, הפעם הראשונה הקסומה". אני והדומות לי תומכות בסילקס - מערכת יחסים בין קלארק ולקס. ואת לא. וזכותך לא לתמוך בכך, ואישה באמונתה תחיה כפי שכבר אמרתי, וזה הכול :) אם את לא רואה את הסאבטקסט בתכנית, את מפספסת רובד מסוים, ולא נורא - כי יש המון רבדים, כמו בכמעט כל סדרה, ואפשר לחיות בלי אחד מהם. לא עניין.

למעלה