סקר ואח"כ סיפור

תשובה אינטנקטיבית

הייתי מאטה ונצמדת לימין, חולפת על פניו ומקללת אותו ואת זרעו ואת כל נהגי ישראל החארות...

MAYA20

New member
מפדלת לכיוון המדרכה ומחכה שיעבור.

קצת כבוד לאופניים!

rigoletto111

New member
../images/Emo45.gif וגם אומר לעצמי : טוב, אם אני

נוסע תמיד בכיוון ההפוך בכבישים חד סיטריים אין לי מה להתלונן ...
<יחד עם מאיה באחוות האופניים ... >

Le Fay

New member
../images/Emo6.gif

עמדתי לשאול אם רק המבקרות פה נוהגות בלילות... עכשיו הבנתי שאולי הגברברים שותקים כדי לא להפליל את עצמם. האמת... לפחות פעמיים שברתי קצת שמאלה. סטייל "מוצ'ק, יש'ך מושג עם מה הסתבכת?".

ברוריה2

New member
OK, אז הנה הסיפור:

בשבוע שעבר נסענו לאילת חברתי ואנוכי. איך שיצאנו מירושלים לכביש יממלח-לחושך (השעה 22:30) נוכחנו שאבוי! אין אורות רגילים ברכב בשני הצדדים. אורות חניה ואורות גבוהים כן, אבל לא אור רגיל. בהחלטה ספונטאנית חסרת אחריות החלטנו להמשיך ליסוע - עם האורות הגבוהים - ועל הבאב-אללה... מאחר ואני נהגתי את כל הדרך בעוד שחברתי ישנה שנת ישרים-ספגתי אני את זעם הנהגים לאורך שלוש וחצי השעות. למזלי היה כבר מאוחר והכבישים היו יחסית ריקים. לא היה אחד (!!) שלא סימן לי, ובצדק, להנמיך. אבל רובם המכריע-כשנוכח שאני לא מנמיכה-החזירו לי אור גבוה. הלקח שלי, אגב, הוא שלהחזיר אור גבוה זה הדבר האוילי ביותר שכן לא מספיק שאתה לא רואה כלום, עכשיו גם זה שמולך לא רואה. שתי מכוניות עיוורות במהירות 140 קמ"ש זה הדבר הכי מלבב.. בערך בחצי דרך הערבה החליט איזה 4X4 לנקום בי. הוא נצמד לי לטומבון האחורי ונסע עם אור גבוה ככה כמה קילומטרים (איזה גבר!!). מחוסר ראות טוטלי ומהחום הכבד שהשתרר באוטו האטתי למינימום מהירות בתקווה שיתיאש. אבל הגבר הלך עד הסוף! חשבתי לעצור ולשאול אותו אם במקרה הוא מנסה לחנך אותי אבל ירדתי מזה כי חששתי שאחטוף ממנו מכות. בסוף , למזלי, הוא היה צריך לפנות איפהשהו.. בזאת לא תמו ההרפתקאות: קצת פני אילת אני רואה שמהגלגל השמאלי של הרכב המסחרי לפני ניתזים ניצוצות. תיכף זה כבר הפך לפס אש על הכביש (מרהיב!). בשניה האחרונה הצלחתי לסטות ממנו. הם עצרו והגלגל שלהם כבר בער באש גדולה. לא הצלחתי להבין מה קרה שם אבל בסוף הם הצליחו לכבות את האש עם חול. אם הגעתם עד הלום (איפה סיטרא שישאל איך זה קשור ליוצאים??), סחתן. אני סתם בשוק מהכוחנות שאנשים מפגינים על הכביש. נכון שהייתי לא בסדר, אבל באמת שאין שמץ הגיון בנקמנות הזו... אגב, את הדרך חזור כבר עשינו באור יום, כמובן. >מודה על שיתוף הפעולה<

Le Fay

New member
חחחח... יופי של סיפור! ../images/Emo6.gif

לא תינצלי מהטפה... כיוון שנסיעה בלי אורות דרך תקינים היא עדיין עבירה על חוקי התנועה, מקובל להחזיק בתא הכפפות לפחות נורה רזרבית אחת, למקרה שלא שמת לב עד ששוטר עצר אותך. וגם לפחות פיוז רזרבי אחד מכל סוג בקופסת הפיוזים. אוקיי? שנית, שתי נורות שיוצאות מכלל פעולה בבת אחת, אם זה לא פיוז שרוף - משמען בדרך כלל שמישהו נהג מהר מדי מעל באמפרים או בכביש משובש... שלישית, זה בדיוק מה שמנסים ללמד בקורס נהיגה מונעת (למשל אחרי שלושה קנסות בשנתיים בגין מהירות מופרזת): שני נהגים עוורים לא משפרים את המצב. ולבסוף: אני ממש, אבל ממש, שמחה, שלא נהגתי שם בשבוע שעבר, כי אני בדיוק אחת מהעצבניים האלה.

ברוריה2

New member
ידעתי../images/Emo4.gif

בכל אופן, זה היתרון של רכב ליסינג-ראש קטן. ולגבי סיבת השריפה של שתי הנורות-זה לא היה פיוז שרוף. כל השאר probable answers. מסתבר.. אין לי מה לומר להגנתי על הנהיגה שלי מלבד זה שיש כמה שנוהגים יותר בפראות. ידעתי. גם אני הייתי מחזירה אור גבוה-לכן עשיתי את הסקר.

Le Fay

New member
אני בערך האחרונה כאן שאתקוף את

הנהיגה שלך... זה היה לידיעה בלבד. דרך אגב: אם לא השתמשו בכולם, בקופסת הפיוזים יש לך פיוזים רזרביים. תגידי, שמת לב שרק גבר אחד ענה? לדעתך גם את הדברים האלה הם תכף מוחקים מהדיסק?

ברוריה2

New member
אה, לא נראה לי שזה בכלל מתועד

על איזה דיסק מלכתחילה. יש לזה אנטי וירוס אבולוציוני מיוחד. דוקא סיקרן אותי מה יהיה לזכרים פה לומר. מעניין כמה מהם גם היו נוקמים בי כמו האידיוט עם ה-4X4. ועוד יותר-כמה היו מודים בזה.. חבל. הלכה הפינה האנטרופולוגית
.

Le Fay

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עכשיו ברור איפה אנחנו

פורקות בסוף את הווקטורים הטעונים... ועדיין לא ראיתי אשה שמנסה להוריד מכונית אחרת מהכביש.

Le Fay

New member
מבטיחה לחזור על הסקר בהמשך

רוב הבנים ממילא לא זוכרים דיאלוגים (בשביל זה יש נשים). רק את הטקסטים האלה שמחלקים לכולם בקפסולות בחדר לידה (למשל: "השארתי לה ה-כ-ל, קמתי והלכתי כמו שאני").

ידו בכל

New member
סיפור מלא אור ../images/Emo13.gif

אין ספק שאין לך אלוהים. אני לא הייתי מעז לנהוג ככה. אני בכלל עוצר בעצור לא עובר באדום ושאני דופק מכונית אני משאיר פתק. למה לא לקרוא לשגריר ? יש להם רכבי שירות קטנים שיכולים לעשות תיקונים פשוטים. אם אין לך שגריר אז שווה את ה 100 שקלים בשנה.

avidadon

New member
לא אישי, אבל אני הייתי מתנהג

בדיוק כפי שרוב הנהגים שם נהגו (לא ההוא מה-4X4). ולא בגלל שאני טיפוס עצבני נקמן וסתם ישראלי מכוער, אלא כי זה באמת מסוכן! שלא תהיה לך טעות, בגלגלצ יש מספיק תשדירים גם ככה...

crfv

New member
מקללת במרץ

הבן שלי למד לקלל ממני כשאני נוהגת

למעלה