סקר ואח"כ סיפור

ברוריה2

New member
סקר ואח"כ סיפור

נהג/ת יקר/ה, לילה כביש חשוך הנהג שבא מולך עם אורות גבוהים. אתה לא רואה כלום. את/ה מאותת/ת לו להנמיך פעם פעמים והוא בשלו-ממשיך לסנוור. מה תעשי/ה? (מבקשת תשובה אינטנקטיבית בלי שיקולי תדמית..)

Le Fay

New member
קודם כל מקללת את אם-אמ'של'ו, כמובן

אם ממש מוכרחה - מאטה קצת ונצמדת לקו הצהוב מימין, כמו בנסיעה בערפל. אם מספיקה - מסנוורת בחזרה בעצבים. אז מה אם להרוג את שנינו זה לא פתרון קונטרוקטיבי?

Le Fay

New member
קונסטרוקטיבי ../images/Emo13.gif נגמרו לי האותיות

במקלדת.

rizzo

New member
הייתי מאטה

ומעבירה לאורות גבוהים עד שהיה עובד אותי. אני שונאת כשצופרים לי מאחור, והאור עוד לא התחלף לירוק. אני שונאת שצופרים לי מאחור, כשיש תמרור עצור אני שונאת נהגים ישראלים שנוהגים כאילו הזמן שלהם שווה זהב באופן כללי, הכביש הוא לא חבר יקר שלי.

Le Fay

New member
הכי אוהבת את ה-BMW והאאודי השחורות

אלה שמסתכלים הצידה, רואים אשה ותכף מנסים להרוג אותך כי העזת לעקוף אותם. גם אם ייקח להם 150 ק"מ להראות לך מה זה. אולי לא מוסיף לי בריאות, אבל האדרנלין שמציף אותי בקטעים האלה - יופי של טריפ (הכי קשה לשמור את זרוע שמאל למטה, כשיש לה נטיה עזה להתרומם לתנועה מזרחית ידועה).

Le Fay

New member
שחורה, או יש יוצאי דופן במידגם?../images/Emo12.gif

חייבת לבחון פעם את הקשר בין שחור לטסטוסטרון.

ברוריה2

New member
לבנה מג'ייפה. ואם זו כבר את אז-יווו

הדובדבן שלי היום פרח ב-מ-ל-ו-א-א-ו!! אני צריכה איזה יפני שידגים לי איך עושים מדיטציה בצפיה על הפריחה הזו.. משהומשהו >שיכורה לגמרי<

Le Fay

New member
תכף מחפשת לך אחד ../images/Emo6.gif

טוב נו. פריחת הדובדבן היא בדיוק נמרץ האנטידוט האולטימטיבי נגד נהגים עם עודפי טסטוסטרון. וגם גן זֶן סביב לפריחה, לא יזיק (אני את המדיטציה עושה בלי פריחה ועם דובדבנים בפה).

אנליסיס

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אנליסיס

New member
צילום רויטרס

ושני יפנים מדגימים מדיטציה למרגלות הצלם (לא נכנסו בתמונה)

Le Fay

New member
יא רשע, עקפת אותי בסיבוב... את כל

העיר חרשתי, לא מצאתי אף יפני מודט (ואתה לא רוצה לדעת מה הם עושים במקום). חת'כת תמונה ממיסה!

אנליסיס

New member
מתנצל על העקיפה. ליפניזה

האיטי עם עודפי טוסטסטרון כנרה, מה שאין כן עקשיו שאני לצפות בבריחת הדובדבן.

Le Fay

New member
דובדבן זה חמוץ. המתוק זה גודגדן.

ודפקא יפה לך טסטוסטרון. ואם מדיטציה אולי ב'מת כדאי להשאיר את היפנים בחוץ, כי המדיטאציות שלהם לפעמים מכאיבות נורא (לאחרים).

R a c h e

New member
מסנוורת בחזרה בקריזה של החיים,

מקללת את כל הקללות שאני מכירה (לא כ"כ הרבה.....) מאטה, ואם צריך גם זזה הצידה (לצד ימין, עדיף.....)
רחל
<מודה, מתוודה ומתביישת שאני קצת אגרסיבית על הכביש....> <מעדיפה ימין רק על הכביש....>

למעלה