סקר ה-מחקים הגדול!!!!!!!!!

Famme Fatal

New member
סקר ה-מחקים הגדול!!!!!!!!!

חבר'ס כמה מחקים בזבזתם במהלך הלמידה שלכם לפסיכומטרי? אני ממחזרת ספרים ועד עכשיו שרפתי יותר מ20 מחקים!! (בערך 5 חבילות) יאללה, אל תתביישו, גם לי יש שרירים של סוס בידיים

Hagai007

New member
חחחח....

בזבזתי פווול למה הייתי צריך למחוק ערכה של יואל גבע וקידום כלל הסימולציות של קידם (לא כולל של גבע +מחיקה ופתירה חוזרת של איזה חצי חוברת מהמילולי של גבע =] אללה יסטור זה היה סיוט... Hag-(o) <3-E

נ ט ע 18

New member
חח.. כבר הפסקתי לספור

מחקתי ערכה שלמה של קידום (כולל החוברות הקטנות של מועדון 700) וסימולציות ועוד קצת חומר של אנקורי... זה הגיע למצב שלא יכולתי לנהוג כי כל היד שלי הייתה תפוסה.. לדעתי צריך להוסיף על זה נקודות בפסיכו..

נ ט ע 18

New member
חחח..

אני עשיתי את זה בחוץ ואז פשוט העפתי את זה על הדשא, זה זבל זה טוב לדשא.. אבל בימים הקרים באמת כל הבית היה מחק אחד גדול...

1234191

New member
למחוק???

בשביל מה יש חברים טיפשים מקידום (שפשוט לא נגעו בספרים שלהם) או מוזרים מהייקיו (שלא היו מוכנים לכתוב בספרים הקדושים שלהם אלא רק על דפי תשובות, ובסוף נתנו לי את הספרים שלהם)??? יש לי גם ערכה משלי של קידום, אבל שאני אמחק?? מה פתאום!! חחח. והייתה לי עוד איזה שליש ערכה לא פתורה של גבע ורק אותה עשיתי.

Oasis1

New member
יד תפוסה

יד ימין שלי נתפסה (לא ממה שאתם חושבים) אלא ממחיקה אינטנסיבית של חצי ספר שהיה כתוב עליו תשובות. בכל מקרה כדי להקל על עצמי פיתחתי שיטה למחוק רק כמה דפים, לעשות את התרגול עליהם, ורק אז להמשיך למחוק הלאה.

Famme Fatal

New member
דלקת פרקים

אבל כן אני מבינה למה אתה מתכוון. הקטע הוא , אצלי לפחות, שהייתי צריכה גם לקשקש על התשובות כדי שאני לא אראה זכר להן על הדפים.. עוד 3 ימים למניייאק!

נ ט ע 18

New member
כן, מזכיר לי את עצמי

קודם הקפתי הכל באותו חוזק של עיפרון ואז מחקתי.. סיוט פשוט סיוט.. אבל עוד 3 ימים הכל נגמר.. איזה כיף..

Famme Fatal

New member
אני ניסיתי גם להטעות את עצמי

אז גם קישקשתי על התשובות, פסלתי חלק מהתשובות קשקשתי על ההערות שכתבתי (כמו : "כאן עדיף להציב!") אשפוז כפוי.. היר איי קאם

eli16s

New member
אכן - כך גם אני!!

רק שאני במקום למחוק אותם בעצמי, נותן לסבא וסבתא שאין להם מה לעשות כל היום, אז הם מוחקים בשבילי את כל הסימולציות שעשיתי... יש לכך כמה מטרות... 1- לא לבזבז זמן בעצמי על מחיקות. 2- לתת לסבא וסבתא דברים לעשות, כדי שלא ישבו כל היום בלי מעש- זה יותר בריא בשבילם..
3- ככה הם מרגישים שהם תורמים ללימודים של הנכד שלהם... תנסו את זה גם אתם... ולשאלת המחקים, סבא שלי כל הזמן מספר לי כמה מחקים הוא בזבז.. אז אני משער שזה די הרבה... ולאחר מחיקה, אני פשוט מסמן את כל התשובות כדי לא לראות את הזכר לתשובה שנמחקה...

Kayben

New member
זאת ההודעה הכי מצחיקה

שקראתי בפורום הזה, ואולי בכלל!!!! מה נסגר איתך בן-אדם! זה כמו לקחת סוכריה מתינוק, לא עושים דברים כאלה!!!

1234191

New member
ממש ממש לא מסכים איתך!!!

אם זה מעסיק! ואם זה לא בכפייה!!! ואני מניח שזה כך!! זה מבורך!!! אני הייתי שמח לעזור לנכדים שלי ככל יכולתי, ותאמין שכשאתה תהיה סבא והנכדים שלך, ב"ה, יבקשו ממך לעשות איזשהי פעולה (כי הם לומדים למין מבחן עתידי כזה ומוזר שאין לך מושג כלום לגביו ואתה גם די משועמם כי אתה לא עוקב אחר החיודשים הטכנולוגיים העתידיים כמו מכוניות מדברות וחצילים חברותיים), אתה תשמח לעשות פעולה שאתה יודע לעשות אותה טוב, לשם שינוי!

למעלה