בני בן שלוש וחצי וכן על כל השאלות
פ פלגיה New member 7/7/09 #22 בת ארבע ורבע קופצת בשתי רגליים וגם באחת. (זה משהו שאמורים לעשות בגיל שלוש) לא בדקתי קפיצה לאחור. נראה לי שכן. קופצת לתוך חישוקים בלי בעיה.
בת ארבע ורבע קופצת בשתי רגליים וגם באחת. (זה משהו שאמורים לעשות בגיל שלוש) לא בדקתי קפיצה לאחור. נראה לי שכן. קופצת לתוך חישוקים בלי בעיה.
D down under1 New member 7/7/09 #23 בן כמעט 3, והשתובות הן כן להכל אבל הוא התחיל לקפוץ בגיל מאוד צעיר יחסית - שנתיים. ומשחק כמה פעמים בשבוע בטרמפולינה ענקית של חברים וזה מחזק מאוד את הרגלים ואת הקפיצה.
בן כמעט 3, והשתובות הן כן להכל אבל הוא התחיל לקפוץ בגיל מאוד צעיר יחסית - שנתיים. ומשחק כמה פעמים בשבוע בטרמפולינה ענקית של חברים וזה מחזק מאוד את הרגלים ואת הקפיצה.
S shani74 New member 7/7/09 #24 אצלי היא התחילה לקפוץ בשתי רגליים רק אחרי שהיא התאמנה בקפיצות על המיטה הזוגית שלנו...
M mamy78 New member 7/7/09 #25 תודה לכל העונות הגננת כותבת מכתב הפנייה למרפאה בעיסוק, הבנתי שהתורים לוקחים די הרבה זמן בנתיים "התאמנו" אתמול בחצר על קפיצות, נקווה שהבעיה תפתר במהרה.
תודה לכל העונות הגננת כותבת מכתב הפנייה למרפאה בעיסוק, הבנתי שהתורים לוקחים די הרבה זמן בנתיים "התאמנו" אתמול בחצר על קפיצות, נקווה שהבעיה תפתר במהרה.
M mamy78 New member 7/7/09 #26 תודה לכל העונות../images/Emo13.gif הגננת מכינה לי מכתב הפניה למרפאה בעיסוק, הבנתי שהתורים מתעכבים אז בנתיים נתאמן בחצר בקפיצות. באמת מגיע כל הכבוד לגננת ששמה לב לכך בשיעורי תנועה שיש להם בגן.
תודה לכל העונות../images/Emo13.gif הגננת מכינה לי מכתב הפניה למרפאה בעיסוק, הבנתי שהתורים מתעכבים אז בנתיים נתאמן בחצר בקפיצות. באמת מגיע כל הכבוד לגננת ששמה לב לכך בשיעורי תנועה שיש להם בגן.