סקר הפוך

וואו, לא הגזמת קצת?

עד עכשיו נמנעתי ככל שהצלחתי מלהיכנס לחלק מהדיונים שנערכים כאן בימים האחרונים, ויורדים לתת רמה. אבל עכשיו הצלחת להרגיז אפילו אותי. אני לא מסכימה עם כל דעותיה של עמית, עם חלקן אני אפילו לא מסכימה בכלל, זה לא מונע ממני את היכולת לנהל איתה דיון תרבותי ובוגר, מבלי לגלוש להטחת עלבונות ומבלי לקחת את הדברים באופן אישי, למרות, וזאת בניגוד אליך, שאנחנו חברות ומכירות זו את זו מעבר לעולם הוירטואלי. מעולם לא קראתי דברי הסתה שנאמרו על ידי עמית, ולומר עליה שעבורה זהו פורום ריב ומדון רחוק מרחק שנות אור מהאמת.

../images/Emo91.gifאכן חסר תוחלת הדיון עם האיש

מה לדעתכן תוחלת החיים של דיאלוג עם טענות מהסוג שהעלה האיש?

אורית ג.

New member
עמית חבל על הדיו הוירטואלי

כמו בכל ויכוח עם בריונים כל המכירים אותך יודעים שפניך לשלום ולסובלנות, לקבלת השונה ופתיחות. אנחנו יודעים שקל לקחת את האומץ (כן!) והפתיחות והרהיטות שלך ולרסק אותם עם כמה גידופים. ואת נער הגבעות המתלהם - השאירי מאחוריך.

הלו???

סליחה? עמית? ריב ומדון? איפה אתה חי, בבקשה? אנחנו מכדור הארץ. יש פה אנשים מכל מיני סוגים, חלקם נחמדים יותר וחלקם פחות. חלקם ימצאו חן בעיניך יותר וחלקם פחות. אם חלקםפ אתה יכול להיות בקשר ועם חלקם לא. אבל להשמיץ? ככה? בלי סיבה? אני מכירה את עמית כבר שנתיים וחצי, אני חושבת (תקני אותי אם אני טועה). בהתחלה וירטואלית ועם הזמן גם באופן אישי. היא בנאדם מקסים וחם ונהדר וממש לא אשת "ריב ומדון", כהגדרתך. אם תקרא יותר טוב את מה שהיא כתבה וכותבת כאן ובפורומים אחרים, תראה כמה ההתנסחויות שלה זהירות ועדינות יחסית למה שהיתה יכולה לומר עם אותן דעות ועל אותם נושאים. היא גם מעולם לא השמיצה כאן אף אחד באופן אישי כמו שאתה עושה עכשיו בחוסר טעם ובלי סיבה מוצדקת.

מחשבות

New member
ככה זה שאנשים לא ממש שקולים

זורקים אמירות לא שקולות. אני, למשל, מקפיד לציין על מי אני יורד ובאיזו מידה הוא הרוויח את זה.

Kalla

New member
למען הצדק חייבת לציין

שדווקא עמית ממש ממש לא עשתה עליי מעולם רושם של טיפוס תוקפני, אולי נהפוך הוא. אבל, דוגרי, מחשבות, אתה לא נראה לי זקוק להגנה. א. כי אתה יכול להגן יפה מאוד על עצמך. ב. כי מי שמבשל דייסה שלא יתפלא שהוא נאלץ גם לאכול ממנה.

אורית ג.

New member
אביא כרגיל

מקלל נסו לדבר על אין אלוהים, על אי ברית מילה ועל כל מה שאביא לא מסכים. קבלו שנאת חינם וגידופים ברמה 0.

אביא

New member
אני קיללתי???? קראתי שוב ושוב

לא מצאתי קללה. שאלי את מחשבות אני בטוחל שהוא חושב שמקורו בקוף. אבל את וחברותייך מאותו פורום שנאה שבכל הזדמנות באות לכאן להטיל מארסכן מעולם לא הצטיינתן בהבנת הנקרא. שאצטט את מה שכתבתן על "הומור ציני"? כמובן זה אצלכן חד צדדי לחלוטין.

אביא

New member
זה כל מה שהעלת בחכתך?

עלוב למדי. ציפתי לתגובה שנונה מעט יותר ולא בנוסח גני הילדים.

נכון אורית.

מותר להיות רק ציניים כשזה נוגע לאלוקים. ואיפה ההומור המפורסם? וחופש הביטוי? מזמן כבר ראינו שיש נושאים שבהם רק צד אחד מעליב וצד שני סופג חיצי הומור מושחזים היטב. לא מצחיק?!?

שי ז.

New member
אפשר להתווכח ולדון עם אביא

ועם שאר החברים הדתיים פבה גם בעינייני דת (מניסיון) אבל כמו כל ויכוח יש צורה לעשות את זה. מחשבות לעיתים קרובות מגזים בהתבטאויותיו ופוגע ברגשות אנשים אחרים (אני לא בטוח שלא בכוונה).

אורית ג.

New member
לא זכור לי שעשיתי כזה דבר נורא

אבל זה בהחלט לא מה שאני חושבת. (טיפשים?) ובקשר למחשבות - אני לא מסכימה עם הרבה מהדברים שהוא אומר והאמת - גם לא קוראת את רוב דבריו מאז שהוא הסביר איך הוא חופף את הראש לילדות שלו. אני לא שוטרת ולא מנהלת את הפורום ולא מחוייבת להשגיח על כולם. כשאני רואה תגובה שבאה סתם להעליב - אני מתקוממת. אביא נוהג ככה הרבה מדי פעמים. במיוחד כדי שלא יהיה חשק אחרי זה לאף אחד לדון בדברים מהותיים ושיגידו "אוףףףף עוד פעם דת, שמתי תמונה של הבת שלי אוכלת אפרסק ואף אחד לא שם לב"

בקשר לטפשים הכוונה היתה למחשבות

ככה הוא מכנה את המאמינים באלוקים. ואני באמת נמנעת מראש להכנס לשרשורים כאלה, אבל באמת שלא הבנתי למה קוף היא קללה, לכן ראיתי צורך להגיב.

למעלה