סקר הסקס הגדול

נימשון

New member
../images/Emo45.gif

Taz39

New member
תגיד ...

נהיית מומחה לאוננות של נשים ??? זכותן המלאה להגיד מה שהן רוצות...מי אתה שתשלח אותן לבדוק הורמונים...או שתקרא להן שקרניות... יש כאלו שלא מוכנות לחשוף פרטים כאלו ואחרים... טאז - לא לוקח הורמונים...

straycat

New member
לא ברור איך הגעת לזה....

נשים מאוננות, ועוד איך. אנחנו גם לא צריכות לחקות למילוי ה"מצברים" בין פעם אחת לשניה, אין שום בעיה לאונן גם 3-4 פעמים ברצף. לפעמים צריך...
זו הדרך הבטוחה ביותר לאורגזמה, כלומר, אורגזמה מובטחת בכל פעם, שלא כמו בסקס. התדירות עשויה להשתנות, אבל לרוב היא גבוהה (בממוצע: 1 ביום; המינימום: 0 ביום; המקסימום: 7 או 8 פעמים ביום). הדברים לעיל נכונים לגבי, אבל סביר להניח שאני לא לגמרי יוצאת דופן. לגבי הטכניקה, ככל הידוע לי, יש לפחות עשרות שיטות, כל אחת מגלה את השיטה שלה (לרוב, בגיל מוקדם) תוך כדי התנסות.

ד נ י ת3

New member
אחחח שגיא שגיא שגיא...

שוב אני מסתכלת על הכרטיס שלך ויש לי רק מילה אחת לומר: יאמי!

sagi26

New member
תודה רבה על המחמאה

תודה רבה על המחמאה:) רק חבל שהרבה בחורות תופסות גבר שרירי כדבר מוגזם ומאיים

hs73

New member
תגובתי...../images/Emo8.gif

1. פעמיים בשבוע 2. לאונן זה תלוי במצב רוח ..
3. כן בהחלט יש מצב שאני אחתוך קשר בגלל סקס גרוע 4. באותו ערב 5. הכי לא שגרתי - בפארק 6. לפני 4 ימים בסופו של דבר הכל מסתכם בסקס ..לא?.. h.s

shelly1975

New member
OK

1- כמה פעמים בשבוע אתם עושים סקס??
מאז הפרידה, כלומר חודש, לא עשיתי סקס עם מישהו מלבד ה-X. 2- כמה פעמים בשבוע אתם מאוננים??
NONE 3- תעזבו קשר בגלל סקס גרוע?
אם לא משתפר, אז כן. 4- הזמן הכי מהיר מאז שהכרתם עד ששכבתם?
שעתיים 5- המקום הכי לא שגרתי שעשיתם סקס?
יער 6- מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס?
ע"ע 1

תורי?

1- 2-3 תלוי עם מי, ומי זמין (לפעמים זה 1) 2- כמעט ובכלל לא 3- כאילו דההה.... (בדיוק שוקלת לנתק בגלל שהוא לא אוהב להתנשק אז על כמה וכמה) 4- אם הכוונה מהרגע שראינו אחד את השניה (להבדיל מקשר וירטואלי/טלפוני שנמשך קצת) אז שעה (אולי קצת פחות, אבל זה היה שקוף שזה יקרה) 5- בדיונות של אשדוד ולצערי גם בחוף תל ברוך (לא שמנו לב שהגענו לשם דווקא עד שעזבנו את המקום) 6- שבוע שעבר (השבוע הזה רק התחיל...)

D e c e m b e r

New member
או ! סקס זה טוב !

1- כמה פעמים בשבוע אתם עושים סקס?? *** לפחות פעם אחת 2 - כמה פעמים בשבוע אתם מאוננים?? *** לפחות 4 פעמים (אוו ידידי טינטן) 3- תעזבו קשר בגלל סקס גרוע? *** ברור !! 4- הזמן הכי מהיא מאז שהכרתם עד ששכבתם?? *** מס' שעות 5- המקום הכי לא שגרתי שעשיתם סקס? *** בצידי הדרך לטבריה 6-מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס? ***לפני חמישה ימים

M a x i1

New member
נו אז גם אני ../images/Emo3.gif

1- כמה פעמים בשבוע אתם עושים סקס?? כשיש בחור כאילו דה
2- כמה פעמים בשבוע אתם מאוננים?? לא קבוע, אבל לא יותר מידי 3- תעזבו קשר בגלל סקס גרוע? אם הוא לא משתפר אז כן (לא הייתי במצב הזה) 4- הזמן הכי מהיא מאז שהכרתם עד ששכבתם?? שלוש שעות 5- המקום הכי לא שגרתי שעשיתם סקס? ספסל ביד לבנים, חוף הים 6-מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס? מזמן...חודש וחצי

גם אני גם אני....

1- כמה פעמים בשבוע אתם עושים סקס??כרגע 2-3 כשיש בן זוג בכל הזדמנות... 2- כמה פעמים בשבוע אתם מאוננים??לבד לא, עם מישהו כן, חלק מהכייף... 3- תעזבו קשר בגלל סקס גרוע?כן 4- הזמן הכי מהיר מאז שהכרתם עד ששכבתם??שעה 5- המקום הכי לא שגרתי שעשיתם סקס?שרותים של מטוס ויש עוד המון... 6-מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס?יום שישי

phizik

New member
מצטער על ההעלמות הארוכה אבל אני

פה ובכל הכח
נ.ב. מצטער כפליים לכל אנשי המסרים שלא קיבלו תגובות....רק עכשיו אני עובר על התיבה. ולתשובות 1- כמה פעמים בשבוע אתם עושים סקס??כשיש שותפה לפחות פעם ביום כשאין אז מתי שיוצא. 2- כמה פעמים בשבוע אתם מאוננים??כיש שותפה כמעט ולא כשאין אז 3-5 מספר פעמים. 3- תעזבו קשר בגלל סקס גרוע? ברור !! 4- הזמן הכי מהיא מאז שהכרתם עד ששכבתם?? יומיים 5- המקום הכי לא שגרתי שעשיתם סקס? יש הרבה אבל מקום ראשון זה מוזאון המדע וההמצאות בפריז מאחורי מוצג. 6-מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס? שלשום.

חחחח מקום מקורי מאד

ואם הייתם נתפסים בשעת מעשה,הייתם יכולים להסביר שזה חלק מהתצוגה

phizik

New member
עוד לא הגיע אלייך במייל הסרטון????

היה אפשר לגנוב את הכל שם כי כל מצלמות האבטחה כוונו אלינו .

למעלה