סקר הסקס הגדול

sagi26

New member
סקר הסקס הגדול

בואו תהיו כנים ותענו על הסקר 1- כמה פעמים בשבוע אתם עושים סקס?? 2- כמה פעמים בשבוע אתם מאוננים?? 3- תעזבו קשר בגלל סקס גרוע? 4- הזמן הכי מהיא מאז שהכרתם עד ששכבתם?? 5- המקום הכי לא שגרתי שעשיתם סקס? 6-מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס?

sagi26

New member
תשובה

אני יתחיל: 1-בהתחשב בזה שאין לי קשר רציני זה בערך 2-3 פעמים בשבוע 2- בערך 4-5 פעמים בשבוע 3-ברור,,, סקס זה חלק חשוב מקשר 4-דיברתי עם הבחורה בטל וניפגשנו אחרי שעה ושכבנו 5- חוף הים 6- לפניי 3 ימים,, ביום חמישי

DANDI 30

New member
תשובות../images/Emo5.gif

1- כמה פעמים בשבוע אתם עושים סקס?? ?בתקופה האחרונה בערך פעם בשבוע 2- כמה פעמים בשבוע אתם מאוננים?? ?כמעט כל יום 3- תעזבו קשר בגלל סקס גרוע? ?בהחלט 4- הזמן הכי מהיא מאז שהכרתם עד ששכבתם?? ?שעה 5- המקום הכי לא שגרתי שעשיתם סקס? ?בצידי הדרך לטבריה 6- מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס?שבוע שעבר

P u s s i c a t

New member
חוף הים ?

זה לא שגרתי? נו שוויין עדיף אם ככה שאשתוק עם התשובות שלי

סקר כלבבי ../images/Emo3.gif

- כמה פעמים בשבוע אתם עושים סקס?? לא זוכר מתיי עשיתי סקס בתקופה האחרונה. 2- כמה פעמים בשבוע אתם מאוננים?? כל יום ולפעמים כמה פעמים ביום.. 3- תעזבו קשר בגלל סקס גרוע? ב ה ח ל ט ! 4- הזמן הכי מהיא מאז שהכרתם עד ששכבתם?? שעתיים.....
5- המקום הכי לא שגרתי שעשיתם סקס? יש כמה מקומות כאלו, חדר בלוני גז למשל באיזה בניין ...., בגשם שוטף בחוץ גם.. 6-מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס? סקס לא מלא ( רק ירדתי ) לפני שבועיים בערך, סקס מלא - לפני חודשיים....

מייקי31

New member
סקר כלבבי

נדמה שלגרושים יש סקס זמין כל הזמן (זה מה שהנשואים חושבים, זה מה שאני חשבתי פעם כשהייתי נשואה...) כמה פעמים בשבוע? בזמן האחרון אפס אוננות - אפס לעזוב קשר בגלל סקס - בוודאי הזמן הכי קצר - שעות ספורות המקום הכי לא שגרתי - באוהל עמוס אנשים, לא, לא היתה אורגיה מתי הפעם האחרונה? - לפני שבועיים בערך אולי טיפה יותר יום טוב, מיכל

MaYcHuK

New member
תשובותיי

1 כשאני בקשר כל יום משתדלת , כמה פעמים 2 אפס 3. כן 4. שעתיים 5. יער מתחת לכיפת השמים בגשם 6. יום שלישי

P u s s i c a t

New member
טוב... נו... בזמן שהקפה מתקרר

1- כמה פעמים בשבוע אתם עושים סקס?? לאחרונה אפס... כשיש קשר רציני - לא מספיקה לספור... 2- כמה פעמים בשבוע אתם מאוננים?? 3- תעזבו קשר בגלל סקס גרוע? בלי חשוב פעמיים. בחיים לא אשאר בקשר לא מספק מינית. 4 -הזמן הכי מהיר מאז שהכרתם עד ששכבתם?? השאלה מה כוללת היכרות... מעולם לא נכנסתי למיטה עם מישהו שלא דיברתי איתו לפחות כמה ימים לפני זה. אם זה מסנג'ר / טלפון / פנים מול פנים בחבר'ה. 5- המקום הכי לא שגרתי שעשיתם סקס? הממ... מסיבת רווקים. <ולא. אני לא הייתי החשפנית> 6-מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס? הפסקתי לספור... אבל עברו כמה חודשים טובים... וגם אז זה לא היה "ממש סקס".

ואללה

בואו תהיו כנים ותענו על הסקר 1- כמה פעמים בשבוע אתם עושים סקס?? כמעט כל יום..כמעט ביום ראשון כמעט ביום שני... 2- כמה פעמים בשבוע אתם מאוננים??לפחות פעם אחת 3- תעזבו קשר בגלל סקס גרוע?כן 4- הזמן הכי מהיא מאז שהכרתם עד ששכבתם??חצי שעה 5- המקום הכי לא שגרתי שעשיתם סקס?על ספסל באמצע היום כשמסביב אנשים בכנרת 6-מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס? רחוק מידי.

sagi26

New member
תגובה

שמתי לב שבחורות טוענות שהם אף פעם לא מאונניות,,, מילא אם היה לכן סקס כל יום הייתי מאמין אבל אין לכן סקס וגם לא מאוננות,,, או שאתן צריכות לבדוק את מצב ההורמונים אצל רופא נשים,,, או שתפסיקו לשקר לעצמכן ולנו ותגידו בראש חוצות אנחנו מאוננות ולא מתביישות בזה

sagi26

New member
זה בושה לאונן?

רגע זה בושה לאונן??? לעשות סקס עם הבן אדם שאתה הכי אוהב זה שיא הטבעיות ממתי הבחורות של היום מתביישות????

נימשון

New member
לא קשור בכלל לבושה

יש דברים שאני מוצאת לנכון לחלוק פה ויש דברים שלא.

MaYcHuK

New member
תרשמו להם אפס או אל תגיבו

סיים סיים בננות ולא צריך לדפוק חשבון

למעלה