סקר.....*****המריבות בחיינו*****

../images/Emo5.gifהלך לה הלוח אם ..קטסטרופה

אלוהים ישמור איזה מבאס זה הלוח אם למישהו יש מושג בכלל מה מחירי הלוח אם?

גיוRא

New member
אני קיבלתי בחינם....באמאמאמאשלי

היה לאמא בחדר לוח...כן זה עם הגירים.. ואתמול הוא עבר אליי... זה לא לוח אם?,,,זה נחשב?

הצופה.

New member
מי רב????../images/Emo123.gif

יאחתכת מניאאקק אצלינו בחיים לא רבים "סתמי את לא תגידי לי מה לכתוב יא**" "יאלללה תחפפי מפה אנחנו בחיים לא רבים ימז**" מכיר את מעיר? זה אני כל הזמן מעיר הערות למה את לא עושה כלוםםם?? ושהיא עושה..אולי תפסיקי להסתובב לי בין הרגליים ושהיא ישנה אני מעיר אותה ואומר לה "את יודעת שהילדים רצו הרגע להעיר אותך ושמרתי שלא..." וחןץ מזה הכל בסדר

sahr12

New member
חחחחחחח שמרתי שהילדים לא יעירו

חחחחחחחחחח......

קסומה

New member
מה מצחיק???????

כשהיינו קטנים ואמא שלי היתה הולכת לישון צהריים, אבא שלי היה לוקח אותנו מחוץ לבית, והיה שם שלט על הדלת "לא להפריע, ישנים" (כמו בבתי מלון)כדי שחברות של אמא שלי לא יעוזו להפריע את מנוחתה......אומר לכם בסוד שהוא דאג לאינטרסים שלו...היום אני יודעת שזה בכדי שיהיה לה כוח בשבילו בלילות..........חחחחחחחחחחח. אז גברים יקרים, תאמצו את השיטה, זה עובד...

אצלנו הכל אחלה

פעם היינו עושים סקס פעמיים בשבוע ורבים פעמיים בחודש. היו אנחנו רבים פעמיים בשבוע.... ועושים סקס פעמיים בחודש....

ואם בענייני מינון עסקנו...

פעם בשנה לא מספיק????

שונאאאאא.....

את כל הקניות שקשורות לבית , מהמוצר שיותר גדול מקרטון החלב , ועד לרכב <בזה לא מתערבת , רק נוהגת:)> שונאת , "שמארגנים" לי את סדר החפצים בבית לאחר השינוי <כאילו פעם השולחן היה כאן , שיניתי , והוא בא ומחזיר אותו למקום הישן>

אצלנו..

סופשבוע.. אני: אוכלים אצל ההורים שלי? הוא: לא, אצל שלי אני: טוב נאכל היום אצל ההורים שלי ומחר אצלך. הוא: נאכל אצל ההורים שלי היום ומחר אצל שלך... וזה יכול להמשיך ולהמשיך.. ד"א כבר חודש וחצי שהוא מעבר לים..הגעגועים כ"כ גדולים שהייתי מוכנה לאכול אותו אצל איזה הורים שבא לו.. ותודה על קבלת הפנים..אז נרגעתם עכשיו..כשהבנתם שהוא בחו"ל - לא מזדיינים בבוקר/בערב/תוך כדי הקלדה..מה עוד העלתם שם??..

סנדי32

New member
אצלנו .......

הוא: עוד פעם את על המחשב? אני: כן מה יש לי כבר לעשות? הוא: אני עוד ינתק אותך (הוא ניתק מבזק אבל חיבר לקבלים חחחח) אני: נראה אם יש לך אומץ הוא : מה תעשי לי ? אני : כלום פשוט לא יעשה לך כלום ולא תקבל כלום הוא: טוב ממי את רק יכולה לבוא ליידי קצת? אני: כן הוא: שולח ידיים ..... אני: מכה על הידיים שלו אל תיגע בסחורה (תמשיך תמשיך) הוא :בואי לחדר אני: מזתומרת עוד לא הגיעה השעה הוא: יש שעות? אני: כן הוא :למה אני: כי אני קובעת בבית הזה מובן הוא :כן אשתי (העיקר תתני) אני: הולכת אחריו (כאילו שאני באמת קובעת) מה ההבדיל בין שפתיים עליונות לתחתונות של האישה ? בעליונות מקללת בתחתונות מתנצלת

המריבות שלנו.....

אני אוספת אותו מהרכבת,הוא מתחיל : "היית בבנק?" אני עונה:"לא הספקתי". "איך לא הספקת? זה מטר מהמשרד שלך! מה עשית? כבר ביזבזת הכל?"אני <בהתגוננות> "זה היה ב-SALE והחנות מטר מהמשרד...... יפה?" מזעיף פנים לא מדבר..... עוברות שתי דקות "מה יש לאכול?" "אפשר להזמין... לא היה לי זמן לבשל" "אפשר לדעת מה את עושה כל היום??? שלא נשאר לך זמן? וחוץ מזה למה אני משלם לעוזרת?" אני עוברת למצב התקפה <ההגנה הטובה ביותר> " אתה חושב שקל לי??? מ-7 בבוקר על הרגליים ב-8 בהתעמלות 9.30 במשרד פגישות וניירת עד הצהריים ... רצה עם הילדים בית ספר לעברית ,חוגים אז קצת התפנקתי אז מה? אז אין אוכל אז מה? אתה לא תמות מרעב ! נארגן לך משהו זריז......." עוברת לפרצוף מסכן "ולא תגיד לי תתחדשי?" הוא מחייך ..... מחבק "טוב מקסיקני ,איטלקי או סיני?" ותמיד אבל תמיד יש קינוח
אמנדוש.

אצלנו זה קצת,,,

קשה לריב,, הוא לא בבית כל השבוע,, אבל אם כבר ,, אז רק בגלל הילדה,,, לא ככה עושים את היצירה,, אל תגידי לי איך,, עכשיו אני איתה,, אבל אתה לא יודע,, את רוצה להחליף אותי,, לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא,,,,

גיוRא

New member
זה לא בדיוק מה שהוא סיפר..

שולי:בחייך לא ככה.. אתם מלכלכים את כל הביית.. הוא:ס´תמי כבר..כך וכך ת´לכלוך שלכן מכל השבוע אני מנקה כשבא ביום שישי..

למעלה