סקר.....*****המריבות בחיינו*****

sahr12

New member
סקר.....*****המריבות בחיינו*****

כמעט לכל זוג נשוי יש נושאים שהם תמיד מקור לויכוח.... שיכול לגרור עיצומים במיטה,הזעפת פנים...חחחחחחחחחח שרשרו דוגמאות.... אני למשל...שונא שאישתי לוקחת אותי לקנות לעצמה בגדים... זה גורר כניסה לכל חנות...גם אם כל החנות בחורות וכל מבט שלך לתא ההלבשה נראית כמו מציצנות...התיק שלה על הכתף שלי...כמו איזה מפגר.. חחחחחחחחחחחח....יפה לי???לא יפה לי??? אתה בטח סתם אומר יפה בשביל שנגמור עם זה! אוףףףףף,איך שמנתי!...צמוד לי! רופף לי! שנייה,ראיתי בחנות ההיא...... ואתה "גורר" את עצמך.....בא שנייה,תשאל תמוכרת,מוציאה יד מהוילון "תחזיר את זה", תביא תחולצה שעל הקולב שם, טוב לא מצאתי כלום! יאאלה חוזרים......חחחחחחחחחחחחחחח

מיכל31

New member
חחחחח את בעלה

מוציא מהדעת שאני כל הזמן עייפה, ואותי מוציא מהדעת שהוא רוצה אותי עירנית בכל מצב איך???? איך ??????

גיוRא

New member
אבל רבאק..את עייפה בגלל העירנות..

של לפני דקה.... תגידי.. התחתנת עם קונסטרוקטה...?

שאלה בנאלית אפשר?

31 - זהו גילך? כי אם כן....[ונצא מתוך נקודת הנחה שכן] אז החזקת מעמד הרבה שנים!!!!! אני הייתי עייפה - הרבה שנים לפניך תראי לו את זה - נשבעת לך זה עובד יראה שישנן גרועות ממך

קרמבובת

New member
האמת...ש..

למעט ריב אחד באמת גדול שאני לא זוכרת בכלל על מה הוא היה.. לא היו אצלנו אף פעם עיצומים במיטה.. הריבים שלנו הם בדרך כלל על עודף ייקיות שלי בטיפול בעניינים שונים..מול חפפנות שלו.. אבל אם פעם זה היה ממש מוציא אותי מדעתי..היום, 10 שנים אחרי שהכרתי אותו, הוא קצת השתנה וגם אני..כשהוא עושה משהו כמו שמתאים לו אני כבר מחייכת אליו..לעצמי..מקסימום מסננת איזו "מחמאה"..יוצאות לי קצת טיפות של זיעה מעצבים..וממשיכים הלאה חחחח קרמבו

ד"ר מוזס

רופא המשפחה שלי היה אומר לך שהסימפטומים מראים על כך שאפילו בדיקות תקופיות את לא צריכה לעבור ה כ ל ב ס י י ד ר בדיוק לפי הספר!!! ואם זה יקל עליך, אני אפילו לא מצליחה לסנן "מחמאה"

אממממ.... לנו אין הרבה חילוקי דעות

אבל יש 2 שיכולים להוביל למלחמת עולם שלישית: 1) לא מוכנה לקבל את זה שהוא לא נוסע בשבת (במיוחד שהכרותנו התבצעה ברוב פאר והדר בטיול באוטובוס, בשבת). 2) הקשר הסימביוזי לאמא שלו... אבל זאת מחלה של 99% מהגברים. ואם תשאלו אותו הוא יאמר שיש לנו רק בעיה אחת: שהוא התחתן עם אשה שתמיד צודקת! (לפחות ככה היא חושבת)

giulietta

New member
הגזמת?! ...מאיפה להתחיל?../images/Emo4.gif

טרי מהבוקר: שונאאאאאאאתתתתתתתת את הקצב האיטי שלו בבוקר!!!!!!!
עד שהוא מתקלחחחחחח מתגלחחחחחחחח מתלבשששששש קפההההההההההה יוצאת לי הנשמה. כמו פרינססה
... הבוקר הוא אמר שהוא יוציא את הקטנות. אז אני התפננתי לי בכייף עם העיתון והקפה (אחרי שהכנתי אותן למשפחתונים, כמובן). והזמן עובר...וכלום לא קורה... הן מתחילות לנדנד...שמתי קלטת...עוזר ל 5 דקות...נתתי משהו לנשנש...שוב התלכלכה הגדולה...שיט, עכשיו להחליף בגדים...עכשיו השניה בוכה....מרימה על הידיים...הקפה מתקרר...( "אתה יורד כבר??!!"... -"שניה, מתנגב"..."מה??!!! עברה חצי שעה!!!!!! נו!!!!!!") בסוף התעצבנתי. נכנסתי למקלחת, תוך 10 דקות הייתי לבושה עם הבנות בחוץ. הוא מסנן לי :"מה הוכחת בזה עכשיו?!" "שאפשר לעשות הכל ברבע זמן!! זה מה שהוכחתי!!!" ויצאתי בחיוך שבע רצון מהבית רק כדי לחזור על ארבע..."יו...אנ´לא יודעת מה קרה... הלך לי המצבר באוטו...אתה יכול להניע לי?..."

קסומה

New member
סער.....................!!!!

עוד פעם מתחיל עם המריבות על הבוקר..........אני לא רבה חחחח אני ובעלי כמו שני זוג יונים.....הוא אומר אני עושה, אני מבקשת הוא מבצע.חחחח הוא לא אצל ההורים שלו כל הזמן......(ממשששששששששש חחחח) הוא מתלבש ומתכונן ליציאה ב- 2 דקות.........(בחלום הלילה...רק ההכנה למקלחת אורכת שעה, כשכולם מחכים) הוא מנקה מצחצח ומבשל........(מתאפקת לא לצחוק) שלא נדבר על קניות, זה התחביב המועדף עליו לבוא איתי לקניות ולעזור לי לבחור (חחחחחח הוא קונה לי בגדים לבד......חחחח) מה אגיד לך.........החיים הם פיקניק, ואנחנו רעבים....... בוקר נפלא לכולם.

גיוRא

New member
שמח בחלקך אחי...אצלי גרוע..פי

כמה וכמה... אין לי כוח להעתיק ת´סיפור שלך.. רק בסוף..אצלי זה... מוציאה ת´יד מהוילון..משו כמו 20 פעם.. ו.... "זה בסדר שים בשקית".. "הבאת ת´ישראכרד?,,כי יש לי רק 2000 במזומנים" חחחחח רוצה להתחלף?

טוב אצלנו.........

המריבות זה בדרך כלל על.... 1. למה בחודש שיש מסיבה אנחנו צריכים לשלם 1000 ש"ח חשבון טלפון? תגידי... את חושבת שהתחתנת עם רוטשילד???? (עם הייתי מתחתנת עם רוטשילד הייתי חיה בקיבוץ???) 2. מחר מסדרים את הבית (זה בדיוק כמו ממחר דיאטה...) 3. עם מי את בטלפון? (כאילו שאני באמת אגיד לו....) 4. למה כתבת את זה בפורום???? (רק אתמול אמרת לי שאתה לא נכנס לפורום אז למה אתה שואל???) 5. תסגור עכשיו את המקרר!!! (כל שניה הוא לוקח משהו לנשנש...) 6. שוב פעם המחשב המסריח הזה התקלקל...(תקח אותו עכשיו!!! לתיקון) ולסיום... [URL='http://'] גם היום יש לך כאב ראש????[/URL]

אפרסק 28

New member
היתי חייב.......

בדיחה ישנה ששמעתי פעם..... לא כולם חייבים לאהוב...... אחד מגיע הביתה מהעבודה.... וכל הזמן אישתו בטענות שכואה לה הראש.. יום אחד החליט לשים לזה קיץ.... הגיע הביתה לקח אדוויל ליקויד ג´ל ומרח אותו על הזין הגיע לאישתו ורמז לה על רצונו לסקס.... היא ישר הגיבה שיש לה כאבי ראש..... והוא החזיר יש לי תרופה..היכן את רוצה בפה או בתחת אותי זה הצחיק...לא את כולם..

ר ו ח

New member
אצלנו...

(התקשרתי אליו כדי להיות בטוחה לפני שאני עונה) הוא יכול להוציא אותי מדעתי עם מקרי השכחה שלו.. ואני מוציאה אותו מדעתו עם כל מה שקשור לבזק... חשבונות אסטרונומיים. הדברים האלה בהחלט יכולים לגרום לזיקוקים...בעצם פיצוצים! ליהי - בשורות... 1,000 ש"ח? אמממממ קטן עליי...

ואם.....

המחשב של טאקי לא יחזור היום מתיקון.... אז את יכולה להוסף עוד "0" בסוף...

ר ו ח

New member
אז הנה סיבה טובה....

להתפלל לשלום המחשב של טאקי או.. איך הולך השיר? אני ארקוד על מדרגות הרבנות... חחחחחחחחחחחחחחח

למעלה