...
ק קובנית New member 21/8/07 #16 אני די חושקת בעולם החשמל והמחשבים מה זה חושקת? כלומר לומדת ועוסקת ואין כמוני מרוצה! ושימשיך כך!!! והיום יש יותר יותר בנות שמתענינות בתחומים הללו וכן יותר יותר בנים נפתחים לתחומים אחרים
אני די חושקת בעולם החשמל והמחשבים מה זה חושקת? כלומר לומדת ועוסקת ואין כמוני מרוצה! ושימשיך כך!!! והיום יש יותר יותר בנות שמתענינות בתחומים הללו וכן יותר יותר בנים נפתחים לתחומים אחרים
ה הבחורה של וורונסקי New member 21/8/07 #21 אני יוכלה לענות רק על האחרון? מהו המקצוע שלא הייתם מתקרבים אליו? כל דבר שמערב בתוכו מתמטיקה/מספרים/משוואות/חישובים/מחברת משבצות וכיו"ב..
אני יוכלה לענות רק על האחרון? מהו המקצוע שלא הייתם מתקרבים אליו? כל דבר שמערב בתוכו מתמטיקה/מספרים/משוואות/חישובים/מחברת משבצות וכיו"ב..
פ פרפרי אהבה New member 22/8/07 #27 יאלא נענה ../images/Emo9.gif המקצוע הכי נחשק: משפטים, רפואה. מקצוע נחשק על ידי בנים: מנהל עסקים, תקשורת מקצוע נחשק על ידי בנות: הוראה (בכל זאת- יש יותר בנות מבנים בסמינר) המקצוע שלא הייתי מתקרבת אליו- מה שקשור למתמטיקה...אני ומתמטיקה לא הולך.
יאלא נענה ../images/Emo9.gif המקצוע הכי נחשק: משפטים, רפואה. מקצוע נחשק על ידי בנים: מנהל עסקים, תקשורת מקצוע נחשק על ידי בנות: הוראה (בכל זאת- יש יותר בנות מבנים בסמינר) המקצוע שלא הייתי מתקרבת אליו- מה שקשור למתמטיקה...אני ומתמטיקה לא הולך.