סקר המקצוע נחשק

• פותח הנושא hpod
  • פורסם בתאריך

hpod

New member
סקר המקצוע נחשק

מה לדעתכם המקצוע הכי נחשק באוניברסיטה? אילו מקצועות נחשקים יותר על ידי בנים? אילו מקצועות נחשקים יותר על ידי בנות? מהו המקצוע שלא הייתם מתקרבים אליו?

Light Spark

New member
מממ....נראה לי..

לדעתי הכי נחשק הוא רפואה, אין פלא שסכמי הקבלה עולים ועולים.. הכי נחשק ע"י בנים נראה לי הנדסת חשמל או מדעי המחשב/ הנדסת מחשבים הכי נחשק ע"י הבנות...שאלה קשה..יותר בכיוון מחקרי אני חושבת, תארים מתקדים במדעי החיים למה לא היתי מתקרבת? ספרו, שפות ושאר מדעי הרוח למיניהם.

Musi© Gi®l

New member
הו שלום לך!

|מתגעגעת| למה לא היית מתקרבת לשפות? לא היית רוצה להבין את החברים שלך לכיתה קצת יותר?
ואגב - נראה לי שאפשר לומר שכל ההנדסות זה די נחשק אצל גברים... ואצל נשים- נראה לי שפסיכולוגיה וכל הזבל של מדעי החברה. (החברה השאפתנית שלך משפיעה על הדעות שלך.. לא כל בת רוצה להיות חוקרת בתחומים של מדעי החיים ובינינו- זה לא כזה וואו) ב2 המינים גם כלכלה/חשבונאות/משפטים/זבל אחר דומה.

tuluse

New member
כל הזבל של מדעי החברה?

אני מוכנה להגיד לי באיזו זכות את מרשה לעצמך לזלזל ככה בכל המקצועות במדעי החברה?

tuluse

New member
אני מצטערת שאני צריכה להגיד את זה..

אבל את לא חייבת להיות כ"כ גועלית. לא יזיק לך להיות קצת יותר נחמדה... ואני אקח מקצוע אחד שהכנסת אותו לרשימת הזבל שלך - משפטים. את באמת יכולה לזלזל במקצוע שבזכותו יש שופטים? כאילו...מה היית עושה אם לא היה המקצוע הזה? אם לא היו שופטים? זה באמת לא נראה לך כמו מקצוע הכרחי? אני לא יודעת איזה מקצועות את כן תופסת כחשובים ומכובדים, אבל העולם לא יכול לעמוד רק על מדע או על רפואה כמו שהוא לא יכול לעמוד רק על משפטים ופסיכולוגיה. היופי הוא שכל תחום חשוב בנישה שלו ויש לו את המקום שלו בדיוק כמו לכל מקצוע אחר. אז בבקשה, מספיק להתנשא.

M o n a L i s a

New member
לא כזה וואו להיות חוקרת?

אז אני מניחה שהייתי כזו וזנחת את זה לטובת זיוני שכל?

uri80

New member
ברור, באמת זכור לי שבזמנו היינו מסתובבים

בפקולטה, מתבוננים באנשים אחרים ובמיוחד חושקים כל הזמן במקצוע שלהם. מדי פעם היה נמאס לנו לחשוק כל כך הרבה, היינו קופצים לקפיטריה של גילמן כדי להתרענן ומיד ישר אח"כ חוזרים לפקולטה כדי לחשוק עוד קצת. לעיתים מרוב חשק לחשוק היינו חייבים לצאת לדבר מוזר שנקרא חופשת סמסטר שהיה מאפשר לנו לאזור כח לעוד קצת חשק אח"כ. מצטער, הפועל הזה בצמידות למילה מקצוע נראה לי מבדר קצת, אפילו טיפה הזוי
יש לי חשק לחופש. הרבה הרבה חופש.

gesus

New member
עשו את זה והממצאים היו די תמוהים, רוב האנשים

בחרו במשפטים מנהל עסקים וראיית חשבון בתור מקצוע מועדף כשזה ממש לא מתישב עם המציאות של שוק העבודה. השוק רווי באותם מסיימי התארים הללו ועדיין אנשים מתעקשים ללכת ללמוד את זה.

Chris Redfield

New member
לא.

אני לא מדבר על סקר שסתם אנשים בחרו מקצועות מועדפים. אני מדבר על מאמר שמפרט אחוז המועמדים שניסו להתקבל לשלל המחלקות באונ' ספציפית.

SpyKid

New member
לדעתי

מה לדעתכם המקצוע הכי נחשק באוניברסיטה? רפואה, כנראה (לפי סיפי הקבלה). אילו מקצועות נחשקים יותר על ידי בנים? מדמ"ח, הנדסת חשמל אילו מקצועות נחשקים יותר על ידי בנות? פסיכולוגיה מהו המקצוע שלא הייתם מתקרבים אליו? מדעי החברה למיניהם.

M o n a L i s a

New member
המממ....

מה לדעתכם המקצוע הכי נחשק באוניברסיטה? מדעי המחשב...כל מי שסובב אותי משתוקק ללמוד את זה... אילו מקצועות נחשקים יותר על ידי בנים? מדעי המחשב, הנדסת חשמל, הנדסת מכונות וכו'... אילו מקצועות נחשקים יותר על ידי בנות? מדעים מדויקים, מדעי החברה... מהו המקצוע שלא הייתם מתקרבים אליו? האמת שאין כזה קשה לעשות הכללות כאלה...כי אני מכירה בנים שלומדים מדעי החברה/מדויקים ובנות שלומדות הנדסה...

Musi© Gi®l

New member
נחשק על ידי בנות - מדעים מדויקים ???

ועל זה נאמר פחחחחחחחחחח פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה