כמה סקרים!
לא הייתי פה כמה דקות (טוב, כמה ימים ושעות) וכבר הדפים התמלאו סקרים מחוץ לסקר הרישמי של הפורום. לא שאני לא אוהבת סקרים-אני אוהבת לשמוע דעות שונות ולא להסכים!
טוב אז בקשר לסקר הזה... תלוי... בעונה שנייה... היא באפי, באפי הבאפי מבאפוניה... בעונה שלישית היא פשוט... באף, נגיד ככה... ברביעית אני חושבת שהאיפור שלה פשוט עושה לה את זה והשיער פשוט מתאים ללוק הזה וגורם לי ממש לאהוב את המראה שלה ככה (למרות שהרזון שלה באמת מוגזם בעונה זו)... בעונה חמישית נכנסתי לשוק בעקבות מה שהיא עשתה לשיער, ולא ידעתי אם זה קבוע או לא. אבל אחריי שהתרגלתי לרעיון בהחלט קיבלתי אותה ככה... שוק שני ויותר גדול קיבלתי בעונה שישית. (אם אתם לא רוצים לדעת ספויילרים ללוק של באפי בעונה שביעית, אל תקראו מכאן) לא מתתי על זה, אבל בעונה השביעית השיער מתארך לה מעט וטוב ויפה. רק שהיא כבר 4 פרקים אוספת את השיער שלי, מה שגורם לי להתחיל לחשוד. בכלל, הבגדים שלה בעונה שביעית מחרידים. האיפור שלה שונה לגמריי מעונה לעונה והכי אהבתי את של עונה רביעית, זה לסיכום. השילוב של באיפור עם השיער עם הבגדים. שנאתי את השיער שלה מעונה ראשונה ונראה לי שאולי לא קנתה אז מראה עדיין, כי הם רק עברו והמראה נשברה בנסיעה לסאנידייל מלוס אנג´לס.