נכון! סוף סוף מישהו מסכים איתי!
ואני התחלתי לאבד תקווה ולחשוב שאני היחיד
הערה: ההודעה הזו כוללת ספויילרים לעונה השביעית, אבל לא עלילתיים ולא הורסי פרקים (רק תיאורים של מה שרה לובשת ואיך היא נראת). מי שלא רוצה לקלקל לעצמו את החוויה (או מי שמקבל אושר אילעי מלראות את השיער של שרה בזמן אמת) - עדיף שיעזוב את ההודעה בשלב זה... השיער של שרה מושלם בעונה החמישית והשביעית, בעיקר בפרקים "באפי נגד דראקולה" ו"עזרה" (ראו תמונה מצורפת). מה כלכך יפה בו? דבר ראשון הצבע. זה לא בלונד בהיר מידי, ולא כהה מידי. הוא ארוך מאוד, עם בקבוקים בסוף - בדיוק כמו שאני אוהב

. בקשר ללוק הכללי של שרה, אני חושב שאני חייב לציין (שוב) את העונה החמישית לטובה, ולו רק בגלל העובדה שלוק זה לא רק שיער. תראו, לכל עונה יש איזהשהו נושא של לבוש לכל דמות (שמרני יותר, צעקני יותר וכו). אני חושב שבעונה החמישית, עשו עירוב מאוד מעניין של זה אצל שרה.מצד אחד, היו את הסוודרים הפשוטים, אך היו גם את מעילי העור... הדבר העיקרי שהפריע לי בלשבוש בכל שאר העונות הוא שהוא היה נורא קיצוני (עונה I - צעירה ומגניבה, עונה II - חמימה יותר, עונה III - צעירה בוגרת וכו´), בעוד העונה החמישית לא הלכה (יותר מידי) על קוד לבוש קבוע, אלא נתנה לה קצת יורת חופש בלבוש. (מה שגם אני מת על חצאיות, היו שם כמה

. ישי (נ.ב - אני חדש, מקווה שאני אוכל להסתגל)