סקר: "הלוק של באפי"

smgfan

New member
סקר: "הלוק של באפי"

באפי כבר עברה די הרבה עונות והיא ידועה במיוחד במראה שהיא מחליפה בכל עונה. אז איזה לוק של באפי אהבתם הכי הרבה? הוספתי תמונה שעשיתי בעצמי כדי לעזור או לרענן את הזיכרון.

WillowFreak

New member
../images/Emo68.gifללא ספק עונה שלישית ../images/Emo70.gif

פשוט, נקי, עדין, מתאים, מדהים, ובמילותיה של הדצה מ*ה*מ*ם

ד י י ז י

New member
סוף עונה 2..

בערך בסוף עונה היא נראתה הכי יפה! אבל גם ברביעית היא נראתה טוב..

btvs

New member
מסכימה איתך

עונה שנייה עם הקארה והחצאיות מיני

B a n j o

New member
אישית

אני מעדיף עונה שלישית - רביעית ככה למרות שגם בעונה השנייה היא יפה מאוד עונות חמישית - שישית היא כבר ניראית מבוגרת. עכשיו, זה לא שאני פדופיל אבל אולי זו פשוט הרוח של הסידרה בעונות האלו שהיא פחות כיפית ומשעשעת ועם קצת פחות הומור שהיה נהוג בעונות הקודמות ואז זה גורם לך גם להסתכל על הגיבורים בצורה שונה. אני פחות אהבתי את תהליך ההתבגרות של הדמויות כי די אהבתי את כשהם היו צעירים ולא היו דיכאוניים כ"כ (חר* להתבגר הא?)

idan3k

New member
../images/Emo58.gif 6x11 והלאה...

באפי בעונה השישית, עם הקצר. וגם בעונה שביעית זה די נחמד.

Schnickelfritz

New member
לא לפי התמונה

אבל אני הכי אהבתי את המראה שלה בעונה הראשונה, עם הפוני והשיער הגלי-אבל-חלק. זה היה יפה.

matanbu

New member
דפנטלי

עונה שניה מתמימות והלאה... היא פשוט יפה שם. עם השיער כמו שהוא היה בצעקה 2. אבל גם עונה ראשונה, רק בשביל הנוסטלגיה.

buffstar

New member
אממ

עונה שנייה עם קארה, ולפעמים בעונה 3 אבל תלוי באיזה פרק... עונה 4 אבל כשהיא לא עושה תלתלים... עונה 5 גם די טוב ועונה 6 אהבתי את השיער הקצר במיוחד ב"Older and far away"

trilliane

Well-known member
מנהל
../images/Emo13.gif בדיוק! ../images/Emo45.gif

אני מעדיפה אותה עם שיער קצר, ואם ארוך, אז לא ארוך מאד, ובכל מקרה אסוף ועדיף פשוט פזור חלק, רק לא תלתלים או טוסט! אני שונאת את התלתלים שלה, הם יותר מדי "פנסיים" בעיני, משדרים תדמית שאני ממש לא אוהבת. זו הסיבה העיקרית שלא אהבתי את השיער שלה רוב עונה 5.

HuGo Hell

New member
חמישית ושביעית.../images/Emo1.gif

בעונה חמישית יש לה שיער מהמם!!!

Yishai A

New member
נכון! סוף סוף מישהו מסכים איתי!

ואני התחלתי לאבד תקווה ולחשוב שאני היחיד :) הערה: ההודעה הזו כוללת ספויילרים לעונה השביעית, אבל לא עלילתיים ולא הורסי פרקים (רק תיאורים של מה שרה לובשת ואיך היא נראת). מי שלא רוצה לקלקל לעצמו את החוויה (או מי שמקבל אושר אילעי מלראות את השיער של שרה בזמן אמת) - עדיף שיעזוב את ההודעה בשלב זה... השיער של שרה מושלם בעונה החמישית והשביעית, בעיקר בפרקים "באפי נגד דראקולה" ו"עזרה" (ראו תמונה מצורפת). מה כלכך יפה בו? דבר ראשון הצבע. זה לא בלונד בהיר מידי, ולא כהה מידי. הוא ארוך מאוד, עם בקבוקים בסוף - בדיוק כמו שאני אוהב :). בקשר ללוק הכללי של שרה, אני חושב שאני חייב לציין (שוב) את העונה החמישית לטובה, ולו רק בגלל העובדה שלוק זה לא רק שיער. תראו, לכל עונה יש איזהשהו נושא של לבוש לכל דמות (שמרני יותר, צעקני יותר וכו). אני חושב שבעונה החמישית, עשו עירוב מאוד מעניין של זה אצל שרה.מצד אחד, היו את הסוודרים הפשוטים, אך היו גם את מעילי העור... הדבר העיקרי שהפריע לי בלשבוש בכל שאר העונות הוא שהוא היה נורא קיצוני (עונה I - צעירה ומגניבה, עונה II - חמימה יותר, עונה III - צעירה בוגרת וכו´), בעוד העונה החמישית לא הלכה (יותר מידי) על קוד לבוש קבוע, אלא נתנה לה קצת יורת חופש בלבוש. (מה שגם אני מת על חצאיות, היו שם כמה :). ישי (נ.ב - אני חדש, מקווה שאני אוכל להסתגל)

אלעד ר

New member
עונה שנייה

בגלל ששם היא ממש יפהפיה. גם בעונות שלישית ורביעית אבל קצת פחות.

Idomania

New member
עונה רביעית וחמישית...

וגם יפה לה תלתלים כמו בעונה הרביעית.. אבל זה היה מוזר זה רגע אחד עם תלתלים רגע שני עם חלק... כאלו כל רגעשלא רואים בסדרה היא מארגנת את השיער שלה שונה

עונה רביעית! ../images/Emo68.gif

אני חושבת שהשיער החלק והארוך ממש החמיא לה. אני גם אהבתי את השיער שלה בעונה ה5- נכון שזה קצת גרם לה להיראות יותר מבוגרת, אבל לא משהו נוראי- וחוץ מזה... (ספוילרון לעונה 5......) הדמות שלה מאוד התבגרה במהלך העונה ה5.

~*~gaL

New member
מסכימה בקשר לתלתלים...

אהבתי. וזה באמת היה מוזר כשהשיער שלה השתנה כל הזמן. אהבתי גם את המראה שלה בעונה הראשונה.

למעלה