סקר היכרות!!!

Senior Baron

New member
עונה../images/Emo140.gif

שם: אלכס גיל: 17 צבע עינים: תכלת צבע שיער: בלונד תחביבים: מחשב, טלויזיה, סלולארי, מוזיקה שחקן אהוב(רבלדה ומחוץ לרבלדה): ברבלדה זה מדריאגה הוא גדול ומחוץ אני מעריץ את אנטוניו פגונדס, ארנלדו אנדרה, פבלו אצא'רי ועוד כמה. שחקנית אהובה(רבלדה ומחוץ לרבלדה): ברבלדה זה דולסה מריה וככה פאולה ריי, סלסטה סיד, חוליאטה דיאז. דמות אהובה ברבלדה: רוברטה צבע אהוב: שחור סרט אהוב: הארי פוטר? אין אהוב חח שיר אהוב: יש המון משפט לחיים: לא זוכר עכשיו

Hadas 87

New member
עונהה

שם: הדס גיל: 18 צבע עיניים: חום צבע שיער: בלונד תחביבים: טלוויזיה, מחשב, מוזיקה.. שחקן אהוב: מת'יו פרי שחקנית אהובה: אין לי אחת ספיציפית.. בין האהובות עליי אלו ג'ניפר אניסטון, קורטני קוקס, הלן האנט.. דמות אהובה ברבלדה: מיה ומיגל.. צבע אהוב: כחול סרט אהוב: דלתות מסתובבות שיר אהוב: חחח השתגעתם? יש דבר כזה בכלל שיר אחד אהוב? חחח יש המוןןן זה בלתי אפשרי לבחור אחד.. משפט לחיים: תן חיוך- הכל לטובה. :)

עונה../images/Emo57.gif

שם:אור גיל:עוד מעט 13 צבע עינים:חום צבע שיער:חום כהה תחביבים:מחשב, גיטרה שחקן אהוב(רבלדה ומחוץ לרבלדה):מרבלדה: כריס, לא מרבלדה: רן דנקר
שחקנית אהובה(רבלדה ומחוץ לרבלדה):מרבלדה: דולסה, לא מרבלדה: נינט טייב דמות אהובה ברבלדה: רוברטה צבע אהוב:כחול סרט אהוב: יש הרבה
שיר אהוב: כל השירים של משינה...בעיקר אז למה לי פוליטיקה משפט לחיים: תעזור ויעזרו לך

osh360

New member
עונה

שם:מעיין גיל:14 עוד מעט{13 וחצי} צבע עינים:חום - שחור צבע שיער:חום תחביבים:לישון,לאכול,ליראות רבלדה וטלוויזיה,לשקר חיחי{יותר לעבוד על אנשים
}אבל ממש ממש שאת רוב הזמן אני עושה:ליהיות במחשב..ולהיסתכל על פונצ'ו! שחקן אהוב(רבלדה ומחוץ לרבלדה):פונצ'ו..דייאגו טיפ טיפה אממ..בראד פיט,טום קרוז,שיין ווסט. שחקנית אהובה(רבלדה ומחוץ לרבלדה):ג'ניפר לופז..מי עוד?חח ובתוך רבלדה ויקו אנהי!! ורוברטה...מנדי מור לא קשורה לרבלדה.. דמות אהובה ברבלדה:פונצ'ו צבע אהוב:תכלת,לבן,חום,שחור..תכלת בימיוחד! סרט אהוב:טיטאניק..סיפור אהבה בילתי נישכח שיר אהוב:אן און אלגו משפט לחיים:תחייך-הכול לטובה

LimoR L

New member
עונהה../images/Emo3.gif../images/Emo27.gif

שם:לימור גיל:14 צבע עינים:כחול-ירוק צבע שיער:בלונדיני תחביבים:לצאת עם חברות,לשיר,לרקוד,להופיעע!! שחקן אהוב(רבלדה ומחוץ לרבלדה):
כריסוש ופונץ!
שחקנית אהובה(רבלדה ומחוץ לרבלדה):
דולס ואנהי!!
דמות אהובה ברבלדה:רוברטה צבע אהוב:כחול סרט אהוב:חופשיות על הבר,מעודדות צמודות שיר אהוב:וואיי מלאאאאא משפט לחיים:תן חיוך הכל לטובה =)

LimoR L

New member
כה

המחשב שלי הרוס עכשיו אני כותבת מהביצפר..חיחיח שלחתי לך במסר

MoYaL MaMi

New member
עוננה../images/Emo26.gif

שם:מורג גיל:14 צבע עינים:חום בהיר בהיר צבע שיער:חום תחביבים:אינטרנט אינטרנט אינטרנט וטלויזיה שחקן אהוב(רבלדה ומחוץ לרבלדה):כריס וסבסטיאן אסטבנס המלך שחקנית אהובה(רבלדה ומחוץ לרבלדה):אנהי ונטלייההה דמות אהובה ברבלדה:דייגו צבע אהוב:ורודד סרט אהוב:אםם המון אהבתי את מסע אל החלוםם שיר אהוב:ברבלדהה סנטה נו סוי ומחוץץ אמצע הלילה בכפרר משפט לחיים:תחייכו לחייך שווה זהב אך לא עולה כסף...!!

M o T a K

New member
עונההה../images/Emo68.gif

שם:נטלי גיל:15 צבע עינים:ירוק צהוב כזה צבע שיער:שטני בהיר תחביבים:לישוןןןן שחקן אהוב(רבלדה ומחוץ לרבלדה):פוצ'ו מיי וידההה
ומחוץ לרבלדה אורלנדו בלום
שחקנית אהובה(רבלדה ומחוץ לרבלדה):אנהייי הברבייי
וקריסטין דאנסט:] דמות אהובה ברבלדה:מיהה ומיגל
צבע אהוב:ורודדד
סרט אהוב:טיטאניק
שיר אהוב:Don't lie משפט לחיים:"כי שלמות זאת לא מילה -גסה"

עונה../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif

שם:יובל. גיל:12 וחצי. צבע עינים:חום. צבע שיער: שטני-בלונד. תחביבים:לנגן בגיטרה,לראות טלוויזיה,לחרוש על המחשב,לבלות עם חברים וחברות, לצאת להמון שופינג ולפעמים גם בילוי כייפי הוא להישאר בבית
. שחקן אהוב:מרבלדה-פונצ'ו,מחוץ לרבלדה-יש 2:צ'אד מייקל מורי ובראד פיט. שחקנית אהובה:מרבלדה-אנהי,מחוץ לרבלדה:יש 2-לינדזי לוהאן והילארי דאף. דמות אהובה ברבלדה:מיה. צבע אהוב:כחול. סרט אהוב:
"סיפור סינדרלה".
שיר אהוב:זה משתנה כמעט כל יום..בינתיים We be burning. משפט לחיים: "תעשו חיים בחיים כי בחיים לא תצאו חיים מהחיים".משפט סופר-פאסה אבל נכון מאוד. איסיקיו: 299386941 מסנג'ר: [email protected] אי-מייל: [email protected]
פונץ' יצא עקום בתמונה...חח

למעלה