סקר היכרות!!!

סקר היכרות!!!

בגלל שרק עכשיו הצטרפתי ואני לא מכירה פה עדיין אף אחד אז עשיתי שאלון קטן.. שם: גיל: צבע עינים: צבע שיער: תחביבים: שחקן אהוב(רבלדה ומחוץ לרבלדה): שחקנית אהובה(רבלדה ומחוץ לרבלדה): דמות אהובה ברבלדה: צבע אהוב: סרט אהוב: שיר אהוב: משפט לחיים: יאללה תתחילו לענות!!!

מתחילה...

שם:שני גיל:14 צבע עינים:חום כהה צבע שיער:חום כהה תחביבים:לרקוד,לשמוע מוזיקה,לישון,לראות טלוויזיה,לצאת עם חברות. שחקן אהוב(רבלדה ומחוץ לרבלדה):פונצ'ו&כריס ההורסים!!
שחקנית אהובה(רבלדה ומחוץ לרבלדה):דולסה המושלמתתת!!!
דמות אהובה ברבלדה:רובר הפצצה!!
צבע אהוב:ורוד תכלת וסגול... סרט אהוב:יש מלא.. ממ.."חותנת בהפרעה.." סרט קורעע שיר אהוב:מרבלדה:me voy מחוץ לרבלדה:my hump של בלק אייז פיס,all about us של טאטו שונאת אותןן אבל השיר מהמם!! משפט לחיים:יופי פותח דלתותו האופי מכניס אותך פנימה!!!

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

שם:גבי גיל:16 וחצי צבע עיניים:חומות צבע שיער:חום שחור כזה אנערף.. תחביבים:הרבה
שחקן אהוב:ברבלדה זה פונצ'ו ומחוץ לרבלדה אממ יש כמה.. שחקנית אהובה:ברבלדה הן דולסה ואנהי,מחוץ לרבלדה אנה לייבסקה ואם זה כולל מישראל אז נינה שליייי
דמות אהובה ברבלדה:דולסה צבע אהוב:שחור סרט אהוב:לא רק בלונדינית
שיר אהוב:כל השירים של נינה ורבלדה.. משפט לחיים:תהיו חופשיים תישארו פשוטים זה רק לטובתכם

אני../images/Emo27.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

שם:נועם גיל:12 צבע עינים:חום-שחור צבע שיער:חום כהה תחביבים:אין לי כל כך תחבבים
שחקן אהוב(רבלדה ומחוץ לרבלדה):אממ, אין מישהו מסוים אבל:בנחמין רוחאס, אוסבאלדו חואן דארטס שחקנית אהובה(רבלדה ומחוץ לרבלדה):קמילה בורדונבה,ג'ניפר אנסיטון דמות אהובה ברבלדה:אין
צבע אהוב:כחול סרט אהוב:הרבה:הלקה
אני מכיהר את הסרט הזה בע"פ, מהיר ועצבני1+2 המורדים המסע אל החלום ועוד... שיר אהוב:מלאאאאאאאא משפט לחיים:A man of quality is not threatened by a woman of equality.

נופפפ ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

כאילו השחקנים בסדר אבל אף אחד לא משך אותי
איזה משפט מטומטם יצא לי

את אוהבת את כריסטינה אגילרה?!

כשהיא רק התחילה ת'קריירה שלה מזה אהבתי אותה היא הייתה חמודה וזה.. ואז היא התחילה להיות כזאת פריחה וכבר לא ממש אהבתי אבל מה שכן היא שרה ממש יפה!!

כן, מאוד ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

היא לא הייתה פרחה היא הייתה מלוכלכת
ועכשיו היא פחות מלוכלכת

Pollitaaaaaaa

New member
לאא..בגלל שאת לא אוהבת את פונצ'ו

חחחחחחח
כבר התרגלתי , למרות שסוף סוף מתחילים להתאזן חח
כריסוש**אני**אוהבת**אותך

אני לא אוהבת אף אחד ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

יש לי העדפה לאנהי בגלל שהיא שחקנית טובה, אבל אני לא אוהבת אותה

למה אף אחד לא עונה../images/Emo7.gif

נעלבתי.... חח סתם.. אבל תתחילו לענות!!+ שאלה מי פה מרמת גן?!

חניניתה

New member
עונההההההה

שם: חן גיל: כמעט 16 צבע עינים: ירוקות צבע שיער: חום תחביבים: לרקוד, טלויזיה, מחשב שחקן אהוב(רבלדה ומחוץ לרבלדה): פונצ'ו ובנחמין שחקנית אהובה(רבלדה ומחוץ לרבלדה): דולסה וקמילה דמות אהובה ברבלדה: רוברטה צבע אהוב: סגול, וכחול סרט אהוב: המורידם, קטנטנות.. יש עוד כמה שיר אהוב: יש הרבההה משפט לחיים אמממממ לא יודעת..חחח

למעלה