סקר היכרות!!!

../images/Emo41.gif יאללה עונה גם..../images/Emo41.gif

שם:הילה גיל:18 צבע עינים:כחולות צבע:בלונדיני תחביבים:אוהבת לבלות,לשמוע מוזיקה לרקוד לדבר בטלפון שחקן אהוב(רבלדה ומחוץ לרבלדה):מממ...פונצו רק!! שחקנית אהובה(רבלדה ומחוץ לרבלדה):דולסה דמות אהובה ברבלדה:מיהההה צבע אהוב:ורוד סרט אהוב:יש הרבה שיר אהוב:SALVAME משפט לחיים:חיו את הרגע כאילו אין מחר!! יאללה תתחילו לענות!!! סט תמונות חדשות שלי
חחח

ooOMoRoShOoo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מהררררר../images/Emo22.gif../images/Emo110.gif

מחר החתונה עם תפוזי

ooOMoRoShOoo

New member
עונה../images/Emo110.gif

שם:מור גיל:14 צבע עינים:חום צבע שיער:חום כהה תחביבים:מחשב,חברות,טלויזיה שחקן אהוב(רבלדה ומחוץ לרבלדה):כריס ופונצו שחקנית אהובה(רבלדה ומחוץ לרבלדה):פאולה ריי, אנהי, דולסה, מאיטה דמות אהובה ברבלדה:רוברטה דייגו מיה מיגל צבע אהוב:בורדו ותכלת סרט אהוב:היץ, יום בניו יורק שיר אהוב:וואלקם וט סיטי משפט לחיים:חייך הכל לטובה או משו כזה

rotemsror

New member
עונה ...

שם:רותם גיל:12 וחצי צבע עיניים:חום בהיר צבע שיער:שתני תחביבים:להיות במחשב,להיות עם חברות,לשמוע מוזיקה,בקניון,ולראות טלויזיה. שחקן אהוב:כריסטופר עוקרמן,פונצ'ו,אהרון דיאז,ומהארץ רן דנקר עופר שכטר! שחקנית אהובה:אנהי,דולסה,מאיטה,נטשה קלאוס,רומינה גייטני,חוליאטה דיאז,נינט טייב,טלי שרון! דמות אהובה ברבלדה:מיה ורוברטה צבע אהוב:לבן,תכלת,סגול סרט אהוב:הלהקה {הסרט הישראלי},קרוב יותר,לא רק בלונדינית 2,ועוד מלא שיר אהוב:קה אי דטרס,ושל הסוד של לאורה. משפט לחיים:תן חיוך בכל לטובה!

DARK ANGFL

New member
עונה

שם:לנה גיל:13 וחצי צבע עינים:חום צבע שיער:חום כהה וגונים של חום תחביבים:לרקוד שחקן אהוב(רבלדה ומחוץ לרבלדה):רבלדה-מיגל ומחוץ-צ'אד מורי מייקל שחקנית אהובה(רבלדה ומחוץ לרבלדה):רבלדה-דולסה מריה מחוץ-ג'ניפר לופז דמות אהובה ברבלדה:רוברטה צבע אהוב:ורוד וירוק סרט אהוב:הנרקוד?,מת לצעוק 3,תפוס את הכריש... שיר אהוב:MY HUMPS משפט לחיים: תעשו חיים בחיים כי לא תמיד תצאו מהחיים בחיים

עונהה

שם:רותם גיל:12 וחצי צבע עינים:חום ירוק צבע שיער:שטני תחביבים:לרקוד לראות רבלדה ברור!! ולהיות במחשב! שחקן אהוב(רבלדה ומחוץ לרבלדה):כריס ברבלדה ולא ברבלדה הממ...ג'ון טרבולטה חחח... ישן אבל הוא שחקן מצויין
שחקנית אהובה(רבלדה ומחוץ לרבלדה):ברבלדה דולסה ולא ברבלדה הממ...אולי קמילה! למרות שהיא לא מגיעה לקרסוליים של דולסה! (לדעתי) דמות אהובה ברבלדה:התלבטות קשה בין מיה לרוברטה!!! צבע אהוב:כל הגוונים של כחול וגם ורוד! סרט אהוב:בקול גדול של הילארי דאף שיר אהוב: ברבלדה un poco de tu amor (סורי על השגיאות חחח...) ולא ברבלדה my hump משפט לחיים:music is my life!

עונה=]]

שם:טלי גיל:13 צבע עינים:ירוק צבע שיער-שטני תחביבים:ריקוד שירה..טלויזיה שחקן אהוב(רבלדה ומחוץ לרבלדה):צאד מייקל מורי שחקנית אהובה(רבלדה ומחוץ לרבלדה):דולסה דמות אהובה ברבלדה:דולסה צבע אהוב:סגול סרט אהוב:בקול גדול שיר אהוב:כל השירים של רבלדה

Pollitaaaaaaa

New member
עונהה...=\\

למרות שקצת נמאס לי,אבל משעמםם.. שם:בסוששששששש :] גיל:15 צבע עינים:ירוק צבע שיער:שטני.. תחביבים:טלפון,להסתכל על תמונות של כריס,חיחיחיחי שחקן אהוב(רבלדה ומחוץ לרבלדה):-כ-ר-י-ס-ט-ו-פ-ר-=>החיים שלי כמה אני אוהבת אותוווווווו
שחקנית אהובה(רבלדה ומחוץ לרבלדה):אנהי הכוסית
ואחרייה דולסה ומאיטה המושלמות!!! דמות אהובה ברבלדה:ר-ו-ב-ר ר-ו-ל-ז-ז-ז-ז צבע אהוב:כחול... :] שחור גם אבל פחות! סרט אהוב:אפקט הפרפר,מלחמת העולמות! שיר אהוב:Futuro Ex Novio אסטה קוראסון וA TU LADO [בגלל שבשלושתם כריסוש שרררררר וזה הכי מתחבר אליי] משפט לחיים:=>>אין כמו קרמבו מוקה
יחיחיייי

עונה=/

שם:ספיר אבל תקראו לי ספירוש גיל:13 צבע עינים:כחול ירוק צבע שיער:שטתני נוטה לבלונד תחביבים:לשמוע מוזיקה ולראות שחקן אהוב( ומחוץ ל ):פונצ'ו ואדם ברודי!! שחקנית אהובה( ומחוץ ל ): דמות אהובה ב :מיה!! צבע אהוב:שחור כחול זורם אצלי בדםם(d.z) סרט אהוב:היומן!! שיר אהוב:קודפלי סיפד אוף סאונד משפט לחיים:ממ דיזי אימפרייה!

למעלה