סקר הבריאות הגדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MissNusha

New member
חחח.. אמ..

אני לא אקרא לעצמי טבעונית, כי עוד קורה לי בטעות שאני לוקחת מוצרים שלא חשבתי שיש בהם ביצים/חלב בטעות, אני פשוט נמנעת מביצים וחלב כמה שאפשר.. בנתיים אני כבר חודש לא אכלתי ביצים/חלב... ואני צמחונית כבר מגיל 10 (כמעט 5 שנים) אז אני עושה בדיקות דם הרבה.. עשיתי פעם אחרונה לפני חצי שנה(=

CAM1LA

New member
את יכולה לאכול ביצי חופש או

ביצים אורגניות. זה מה שאני אוכלת. זה לא גורם סבל לתרנגולות כי הן חופשיות ולא כלואות בכלובים.

MissNusha

New member
צר לי לאכזב...

ביצי חופש אולי עדיפות על ביצים רגילות, אבל יש מספיק סבל לתרנגולות בגלל זה, אני מציעה לך להיכנס לפה ולראות מה שבאמת קורה בתעשייה הזאת: http://www.free.org.il/article_no-hofesh.htm

ט ל ו ש1

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo9.gif

אוכל : 1. פסטה: פסטה רגילה לגמרי. 2. מוצרי חלב : אחוזי שומן? לא משנה 3.ממתקים: פעם בשבוע-שבועיים. 4.מאפים ופחמימות: מקמח לבן . פעם קמח לבן -פעם מלא-מקפיד חלקית קמח מלא לבד-מקפיד ביותר! 5. שומנים מוקשים: אוכל כל יום מרגרינה ומחאה/לחם בלעדיהם לא שווה את קיומו! מידי פעם "חוטא" בהם... לא מתקרב לשומנים מוקשים. 6. שמן: מטגן,מתבל,מבשל-בלי שמן זה חסר טעם! קצת שמן בסלט או מעט בטיגון- לא יותר ב2 כפות ליום. לא נוגע בשמן! ביצים: כל יום וכמה שיותר פעמיים בשבוע כמומלץ מתנזר מביצים ככל יכולתי. רפואה: בדיקות דם כלליות: פעם בכמה שנים, כשצריך. פעם בשנה בערך,כמומלץ. כל 3 חודשים על חצי שנה ! לנשים: בדיקות שד ובדיקות גניקולוגיות: פעם בכמה שנים, כשצריך. ורק כי צריך.. פעם בשנה בערך,כמומלץ , עושה ושוכחת מזה עד השנה הבאה.. כל 3 חודשים עד חצי שנה - לא מפספסת! בדיקות הורמונליות: עושה כל שנה. ביוזמתי או בהצעת רופא, פעם בכמה שנים. אף פעם לא עשיתי. רופא שיניים : כל חצי שנה אני אצלו לבדיקה. בדיקה שיגרתית וניקוי שיניים שגרתי בערך פעם בשנה. הולך רק כשכואב רצח או נראה נורא... איידס/ מחלות מין: מפחד מידי לעשות, לא מתקרב לזה. עושה שיגרתית פעם בשנה. עושה בדיקה אך ורק אם אני חושב שיש לי סיבה טובה לכך (יחסי מין לא מוגנים/סמים) רפואה כללית: ניגש לרופא על כל כאב או סימן שלא נראה לי . ניגש רק כאשר המצב נמשך ולא מרפה ואני סובל מאוד. נמנע מרופאים ככל האפשר! סקס: מציצות: מוצצת בלי קונדום, מאמינה שיהיה בסדר... מוצצת בלי קונדום רק אחרי בדיקה הדדית, עד אז עם. לא מוצצת . ליקוקים: יורד לה בלי מחשבה בכלל. יורד רק אחרי שראיתי תוצאת בדיקה שלילית. לא אוהב לרדת... חדירה: מקיים יחסים בלי קונדומים, לא יכול לסבול את זה! עם קונדום-אבל מודה שהיו מיקרים ש"ברח לי" ... מקיים יחסים רק עם קונדום -מה אני מטומטם? סקס מזדמן: עושה רק סקס מזדמן, מודע לסכנות אבל לא מתאפק. עושה סקס מזדמן לעיתים רחוקות בלבד, כש"אין ברירה".. לא עושה סקס מזדמן בכלל, לא נהנה מזה. אינפורמציה: בודק וקורא ולומד על כל המחלות ועל כל הדרכים להימנע מהן. מידי פעם מתעניין אם יש חדש בתחום. לא מעניין אותי , יש דברים שעדיף לא לדעת. ספורט: כדורגל/סל: משחק כל יום עם החברים . פעם בשבוע נפגש עם החבר'ה ומריץ משחק. צופה אדוק במשחקים מהכורסא. חדר כושר: כל יום, לא מפספס אחרת מרגיש חרא. פעמיים שלוש בשבוע או בחודש-תלוי בחשק. מה זה חדר כושר? שחייה: עושה בריכות כל בוקר. ככה,כשיוצאים עם המשפחה שוחה קצת. בקושי עונד מצופי עזר.. הליכה/ריצה ג'וגינג או הליכה מהירה יומיום . משתדל ללכת ממקום למקום במקום לנסוע, מדרגות במקום מעלית וכו'. לא זז מהמזגן של האוטו!

למעלה