סקר הבריאות הגדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סקר הבריאות הגדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוכל : 1. פסטה: מקמח מלא אורגני מקמח רגיל אורגני פסטה רגילה לגמרי. 2. מוצרי חלב : אחוזי שומן? לא משנה!כמה שיותר גבוה! אחוזי שומן? עד 5% בלבד! אחוזי שומן? מה פתאום? אפס אחוז!!! 3.ממתקים: כל יום ממתק חובה! פעם בשבוע-שבועיים. ממתקים? כבר שכחתי את הטעם... 4.מאפים ופחמימות: מקמח לבן . פעם קמח לבן -פעם מלא-מקפיד חלקית קמח מלא לבד-מקפיד ביותר! 5. שומנים מוקשים: אוכל כל יום מרגרינה ומחאה/לחם בלעדיהם לא שווה את קיומו! מידי פעם "חוטא" בהם... לא מתקרב לשומנים מוקשים. 6. שמן: מטגן,מתבל,מבשל-בלי שמן זה חסר טעם! קצת שמן בסלט או מעט בטיגון- לא יותר ב2 כפות ליום. לא נוגע בשמן! ביצים: כל יום וכמה שיותר פעמיים בשבוע כמומלץ מתנזר מביצים ככל יכולתי. רפואה: בדיקות דם כלליות: פעם בכמה שנים, כשצריך. פעם בשנה בערך,כמומלץ. כל 3 חודשים על חצי שנה ! לנשים: בדיקות שד ובדיקות גניקולוגיות: פעם בכמה שנים, כשצריך. ורק כי צריך.. פעם בשנה בערך,כמומלץ , עושה ושוכחת מזה עד השנה הבאה.. כל 3 חודשים עד חצי שנה - לא מפספסת! בדיקות הורמונליות: עושה כל שנה. ביוזמתי או בהצעת רופא, פעם בכמה שנים. אף פעם לא עשיתי. רופא שיניים : כל חצי שנה אני אצלו לבדיקה. בדיקה שיגרתית וניקוי שיניים שגרתי בערך פעם בשנה. הולך רק כשכואב רצח או נראה נורא... איידס/ מחלות מין: מפחד מידי לעשות, לא מתקרב לזה. עושה שיגרתית פעם בשנה. עושה בדיקה אך ורק אם אני חושב שיש לי סיבה טובה לכך (יחסי מין לא מוגנים/סמים) רפואה כללית: ניגש לרופא על כל כאב או סימן שלא נראה לי . ניגש רק כאשר המצב נמשך ולא מרפה ואני סובל מאוד. נמנע מרופאים ככל האפשר! סקס: מציצות: מוצצת בלי קונדום, מאמינה שיהיה בסדר... מוצצת בלי קונדום רק אחרי בדיקה הדדית, עד אז עם. לא מוצצת . ליקוקים: יורד לה בלי מחשבה בכלל. יורד רק אחרי שראיתי תוצאת בדיקה שלילית. לא אוהב לרדת... חדירה: מקיים יחסים בלי קונדומים, לא יכול לסבול את זה! עם קונדום-אבל מודה שהיו מיקרים ש"ברח לי" ... מקיים יחסים רק עם קונדום -מה אני מטומטם? סקס מזדמן: עושה רק סקס מזדמן, מודע לסכנות אבל לא מתאפק. עושה סקס מזדמן לעיתים רחוקות בלבד, כש"אין ברירה".. לא עושה סקס מזדמן בכלל, לא נהנה מזה. אינפורמציה: בודק וקורא ולומד על כל המחלות ועל כל הדרכים להימנע מהן. מידי פעם מתעניין אם יש חדש בתחום. לא מעניין אותי , יש דברים שעדיף לא לדעת. ספורט: כדורגל/סל: משחק כל יום עם החברים . פעם בשבוע נפגש עם החבר'ה ומריץ משחק. צופה אדוק במשחקים מהכורסא. חדר כושר: כל יום, לא מפספס אחרת מרגיש חרא. פעמיים שלוש בשבוע או בחודש-תלוי בחשק. מה זה חדר כושר? שחייה: עושה בריכות כל בוקר. ככה,כשיוצאים עם המשפחה שוחה קצת. בקושי עונד מצופי עזר.. הליכה/ריצה ג'וגינג או הליכה מהירה יומיום . משתדל ללכת ממקום למקום במקום לנסוע, מדרגות במקום מעלית וכו'. לא זז מהמזגן של האוטו! בהצלחה!!!

../images/Emo42.gifעונה..

אוכל : 1. פסטה: מקמח מלא אורגני מקמח רגיל אורגני פסטה רגילה לגמרי-חיובי 2. מוצרי חלב : אחוזי שומן? לא משנה!כמה שיותר גבוה! אחוזי שומן? עד 5% בלבד! חיובי אחוזי שומן? מה פתאום? אפס אחוז!!! 3.ממתקים: כל יום ממתק חובה! פעם בשבוע-שבועיים. ממתקים? כבר שכחתי את הטעם... חיובי 4.מאפים ופחמימות: מקמח לבן . פעם קמח לבן -פעם מלא-מקפיד חלקית- חיובי קמח מלא לבד-מקפיד ביותר! 5. שומנים מוקשים: אוכל כל יום מרגרינה ומחאה/לחם בלעדיהם לא שווה את קיומו! מידי פעם "חוטא" בהם... חיובי לא מתקרב לשומנים מוקשים. 6. שמן: מטגן,מתבל,מבשל-בלי שמן זה חסר טעם! קצת שמן בסלט או מעט בטיגון- לא יותר ב2 כפות ליום.-חיובי לא נוגע בשמן! ביצים: כל יום וכמה שיותר פעמיים בשבוע כמומלץ-חיובי מתנזר מביצים ככל יכולתי. רפואה: בדיקות דם כלליות: פעם בכמה שנים, כשצריך.חיובי פעם בשנה בערך,כמומלץ. כל 3 חודשים על חצי שנה ! לנשים: בדיקות שד ובדיקות גניקולוגיות: פעם בכמה שנים, כשצריך. ורק כי צריך..-חיובי פעם בשנה בערך,כמומלץ , עושה ושוכחת מזה עד השנה הבאה.. כל 3 חודשים עד חצי שנה - לא מפספסת! בדיקות הורמונליות: עושה כל שנה. ביוזמתי או בהצעת רופא, פעם בכמה שנים.-חיובי אף פעם לא עשיתי. רופא שיניים : כל חצי שנה אני אצלו לבדיקה.-חיובי בדיקה שיגרתית וניקוי שיניים שגרתי בערך פעם בשנה. הולך רק כשכואב רצח או נראה נורא... איידס/ מחלות מין: מפחד מידי לעשות, לא מתקרב לזה. עושה שיגרתית פעם בשנה. עושה בדיקה אך ורק אם אני חושב שיש לי סיבה טובה לכך (יחסי מין לא מוגנים/סמים) רפואה כללית: ניגש לרופא על כל כאב או סימן שלא נראה לי . ניגש רק כאשר המצב נמשך ולא מרפה ואני סובל מאוד.חיובי נמנע מרופאים ככל האפשר! סקס: מציצות: מוצצת בלי קונדום, מאמינה שיהיה בסדר... מוצצת בלי קונדום רק אחרי בדיקה הדדית, עד אז עם. לא מוצצת . ליקוקים: יורד לה בלי מחשבה בכלל. יורד רק אחרי שראיתי תוצאת בדיקה שלילית. לא אוהב לרדת... חדירה: מקיים יחסים בלי קונדומים, לא יכול לסבול את זה! עם קונדום-אבל מודה שהיו מיקרים ש"ברח לי" ... מקיים יחסים רק עם קונדום -מה אני מטומטם? סקס מזדמן: עושה רק סקס מזדמן, מודע לסכנות אבל לא מתאפק. עושה סקס מזדמן לעיתים רחוקות בלבד, כש"אין ברירה".. לא עושה סקס מזדמן בכלל, לא נהנה מזה. אינפורמציה: בודק וקורא ולומד על כל המחלות ועל כל הדרכים להימנע מהן. מידי פעם מתעניין אם יש חדש בתחום. לא מעניין אותי , יש דברים שעדיף לא לדעת. ספורט: כדורגל/סל: משחק כל יום עם החברים . פעם בשבוע נפגש עם החבר'ה ומריץ משחק.חיובי צופה אדוק במשחקים מהכורסא. חדר כושר: כל יום, לא מפספס אחרת מרגיש חרא. פעמיים שלוש בשבוע או בחודש-תלוי בחשק. מה זה חדר כושר? שחייה: עושה בריכות כל בוקר. ככה,כשיוצאים עם המשפחה שוחה קצת.חיובי בקושי עונד מצופי עזר.. הליכה/ריצה ג'וגינג או הליכה מהירה יומיום . משתדל ללכת ממקום למקום במקום לנסוע, מדרגות במקום מעלית וכו'.חיובי לא זז מהמזגן של האוטו!

../images/Emo120.gif

אוכל : 1. פסטה: מקמח מלא אורגני מקמח רגיל אורגני פסטה רגילה לגמרי.
2. מוצרי חלב : אחוזי שומן? לא משנה!כמה שיותר גבוה! אחוזי שומן? עד 5% בלבד! אחוזי שומן? מה פתאום? אפס אחוז!!! לא אוכלת מוצרי חלב 3.ממתקים: כל יום ממתק חובה! פעם בשבוע-שבועיים.
ממתקים? כבר שכחתי את הטעם... 4.מאפים ופחמימות: מקמח לבן . פעם קמח לבן -פעם מלא-מקפיד חלקית
קמח מלא לבד-מקפיד ביותר! 5. שומנים מוקשים: אוכל כל יום מרגרינה ומחאה/לחם בלעדיהם לא שווה את קיומו! מידי פעם "חוטא" בהם...
לא מתקרב לשומנים מוקשים. 6. שמן: מטגן,מתבל,מבשל-בלי שמן זה חסר טעם! קצת שמן בסלט או מעט בטיגון- לא יותר ב2 כפות ליום.
לא נוגע בשמן! ביצים: כל יום וכמה שיותר פעמיים בשבוע כמומלץ מתנזר מביצים ככל יכולתי.
רפואה: בדיקות דם כלליות: פעם בכמה שנים, כשצריך. פעם בשנה בערך,כמומלץ. כל 3 חודשים על חצי שנה!
כל חודש. לנשים: בדיקות שד ובדיקות גניקולוגיות: פעם בכמה שנים, כשצריך. ורק כי צריך.. פעם בשנה בערך,כמומלץ , עושה ושוכחת מזה עד השנה הבאה
כל 3 חודשים עד חצי שנה - לא מפספסת! בדיקות הורמונליות: עושה כל שנה.
ביוזמתי או בהצעת רופא, פעם בכמה שנים. אף פעם לא עשיתי. רופא שיניים: כל חצי שנה אני אצלו לבדיקה. בדיקה שיגרתית וניקוי שיניים שגרתי בערך פעם בשנה. הולך רק כשכואב רצח או נראה נורא...
איידס/ מחלות מין: מפחד מידי לעשות, לא מתקרב לזה. עושה שיגרתית פעם בשנה. עושה בדיקה אך ורק אם אני חושב שיש לי סיבה טובה לכך (יחסי מין לא מוגנים/סמים)
רפואה כללית: ניגש לרופא על כל כאב או סימן שלא נראה לי . ניגש רק כאשר המצב נמשך ולא מרפה ואני סובל מאוד.
נמנע מרופאים ככל האפשר! סקס: מציצות: מוצצת בלי קונדום, מאמינה שיהיה בסדר...
מה כבר יכול לקרות? מוצצת בלי קונדום רק אחרי בדיקה הדדית, עד אז עם. לא מוצצת . ליקוקים: יורד לה בלי מחשבה בכלל. יורד רק אחרי שראיתי תוצאת בדיקה שלילית. לא אוהב לרדת... אני מניחה שאני לא יכולה לענות על זה חדירה: מקיים יחסים בלי קונדומים, לא יכול לסבול את זה! עם קונדום-אבל מודה שהיו מיקרים ש"ברח לי" ... מקיים יחסים רק עם קונדום -מה אני מטומטם?
סקס מזדמן: עושה רק סקס מזדמן, מודע לסכנות אבל לא מתאפק. עושה סקס מזדמן לעיתים רחוקות בלבד, כש"אין ברירה".. לא עושה סקס מזדמן בכלל, לא נהנה מזה.
אינפורמציה: בודק וקורא ולומד על כל המחלות ועל כל הדרכים להימנע מהן. מידי פעם מתעניין אם יש חדש בתחום.
לא מעניין אותי , יש דברים שעדיף לא לדעת. ספורט: כדורגל/סל: משחק כל יום עם החברים . פעם בשבוע נפגש עם החבר'ה ומריץ משחק. צופה אדוק במשחקים מהכורסא.
חדר כושר: כל יום, לא מפספס אחרת מרגיש חרא. פעמיים שלוש בשבוע או בחודש-תלוי בחשק. מה זה חדר כושר?
שחייה: עושה בריכות כל בוקר. ככה,כשיוצאים עם המשפחה שוחה קצת.
בקושי עונד מצופי עזר.. הליכה/ריצה ג'וגינג או הליכה מהירה יומיום . משתדל ללכת ממקום למקום במקום לנסוע, מדרגות במקום מעלית וכו'.
לא זז מהמזגן של האוטו!

בלבוש1

New member
../images/Emo181.gifעונה

אוכל : 1. פסטה: פסטה רגילה לגמרי.
2. מוצרי חלב : אחוזי שומן? עד 5% בלבד! 3.ממתקים: כל יום ממתק חובה!
4.מאפים ופחמימות: קמח מלא לבד-מקפיד ביותר!
5. שומנים מוקשים: מידי פעם "חוטא" בהם...
6. שמן: קצת שמן בסלט או מעט בטיגון- לא יותר ב2 כפות ליום. ביצים: פעמיים בשבוע כמומלץ
רפואה: בדיקות דם כלליות: פעם בכמה שנים, כשצריך. רופא שיניים : כל חצי שנה אני אצלו לבדיקה.
רפואה כללית: ניגש לרופא על כל כאב או סימן שלא נראה לי.
סקס: לא עונה!!!
ספורט: כדורגל/סל: אף אחד.. אני בכלל לא מתקרבת לזה
חדר כושר: מה זה חדר כושר?
שחייה: ככה,כשיוצאים עם המשפחה שוחה קצת.
הליכה/ריצה ג'וגינג או הליכה מהירה יומיום . משתדל ללכת ממקום למקום במקום לנסוע, מדרגות במקום מעלית וכו'.
לא זז מהמזגן של האוטו!

מאיפה השאלון הזה????

. פסטה: מקמח מלא אורגני מקמח רגיל אורגני פסטה רגילה לגמרי
2. מוצרי חלב : אחוזי שומן? לא משנה!כמה שיותר גבוה! אחוזי שומן? עד 5% בלבד! אחוזי שומן? מה פתאום? אפס אחוז!!!
3.ממתקים: כל יום ממתק חובה! פעם בשבוע-שבועיים.
ממתקים? כבר שכחתי את הטעם... 4.מאפים ופחמימות: מקמח לבן . פעם קמח לבן -פעם מלא-מקפיד חלקית
קמח מלא לבד-מקפיד ביותר! 5. שומנים מוקשים: אוכל כל יום מרגרינה ומחאה/לחם בלעדיהם לא שווה את קיומו! מידי פעם "חוטא" בהם...
לא מתקרב לשומנים מוקשים. 6. שמן: מטגן,מתבל,מבשל-בלי שמן זה חסר טעם! קצת שמן בסלט או מעט בטיגון- לא יותר ב2 כפות ליום. לא נוגע בשמן!
ביצים: כל יום וכמה שיותר פעמיים בשבוע כמומלץ מתנזר מביצים ככל יכולתי.
רפואה: בדיקות דם כלליות: פעם בכמה שנים, כשצריך. פעם בשנה בערך,כמומלץ. כל 3 חודשים על חצי שנה !
לנשים: בדיקות שד ובדיקות גניקולוגיות: פעם בכמה שנים, כשצריך. ורק כי צריך.. פעם בשנה בערך,כמומלץ , עושה ושוכחת מזה עד השנה הבאה..
כל 3 חודשים עד חצי שנה - לא מפספסת! בדיקות הורמונליות: עושה כל שנה. ביוזמתי או בהצעת רופא, פעם בכמה שנים.
אף פעם לא עשיתי. רופא שיניים : כל חצי שנה אני אצלו לבדיקה. בדיקה שיגרתית וניקוי שיניים שגרתי בערך פעם בשנה. הולך רק כשכואב רצח או נראה נורא...
איידס/ מחלות מין: מפחד מידי לעשות, לא מתקרב לזה. עושה שיגרתית פעם בשנה.
עושה בדיקה אך ורק אם אני חושב שיש לי סיבה טובה לכך (יחסי מין לא מוגנים/סמים) רפואה כללית: ניגש לרופא על כל כאב או סימן שלא נראה לי . ניגש רק כאשר המצב נמשך ולא מרפה ואני סובל מאוד.
נמנע מרופאים ככל האפשר! סקס: מציצות: מוצצת בלי קונדום, מאמינה שיהיה בסדר...
חחח איזו שאלה מוצצת בלי קונדום רק אחרי בדיקה הדדית, עד אז עם. לא מוצצת . ליקוקים: יורד לה בלי מחשבה בכלל. יורד רק אחרי שראיתי תוצאת בדיקה שלילית. לא אוהב לרדת... חדירה: מקיים יחסים בלי קונדומים, לא יכול לסבול את זה! עם קונדום-אבל מודה שהיו מיקרים ש"ברח לי" ... מקיים יחסים רק עם קונדום -מה אני מטומטם? יש לי תשובה שונה- אני מקיימת יחסים בלי קונדום רק כאשר בן זוגי עבר בדיקת איידס! סקס מזדמן: עושה רק סקס מזדמן, מודע לסכנות אבל לא מתאפק. עושה סקס מזדמן לעיתים רחוקות בלבד, כש"אין ברירה".. לא עושה סקס מזדמן בכלל, לא נהנה מזה. אינפורמציה: בודק וקורא ולומד על כל המחלות ועל כל הדרכים להימנע מהן. מידי פעם מתעניין אם יש חדש בתחום.
לא מעניין אותי , יש דברים שעדיף לא לדעת. ספורט: כדורגל/סל: משחק כל יום עם החברים . פעם בשבוע נפגש עם החבר'ה ומריץ משחק. צופה אדוק במשחקים מהכורסא.
חדר כושר: כל יום, לא מפספס אחרת מרגיש חרא. פעמיים שלוש בשבוע או בחודש-תלוי בחשק. מה זה חדר כושר?
שחייה: עושה בריכות כל בוקר. ככה,כשיוצאים עם המשפחה שוחה קצת. בקושי עונד מצופי עזר..
הליכה/ריצה ג'וגינג או הליכה מהירה יומיום . משתדל ללכת ממקום למקום במקום לנסוע, מדרגות במקום מעלית וכו'. לא זז מהמזגן של האוטו!

LOOST

New member
אז אני רוצה להבין...מה ה"סיכונים"

שבסקס זמין
זו השטות הכי מפגרת דבילית וחסרת בסיס ששמעתי בכל דקות חיי

עונה

אוכל : 1. פסטה: פסטה רגילה לגמרי.
2. מוצרי חלב : אחוזי שומן? עד 5% בלבד!
3.ממתקים: פעם בשבוע-שבועיים.
4.מאפים ופחמימות: פעם קמח לבן -פעם מלא-מקפיד חלקית
5. שומנים מוקשים: מידי פעם "חוטא" בהם... בין לבין
לא מתקרב לשומנים מוקשים. 6. שמן: קצת שמן בסלט או מעט בטיגון- לא יותר ב2 כפות ליום.
ביצים: כל יום וכמה שיותר בין לבין
פעמיים בשבוע כמומלץ רפואה: בדיקות דם כלליות: פעם בכמה שנים, כשצריך. בדיקות הורמונליות: מה זה? רופא שיניים : כל חצי שנה אני אצלו לבדיקה. רפואה כללית: ניגש לרופא על כל כאב או סימן שלא נראה לי . אינפורמציה: מידי פעם מתעניין אם יש חדש בתחום. ספורט: כדורגל/סל: פעם בשבוע נפגש עם החבר'ה ומריץ משחק. חדר כושר: לא הולכת שחייה: ככה,כשיוצאים עם המשפחה שוחה קצת. הליכה/ריצה ג'וגינג או הליכה מהירה יומיום . בין לבין משתדל ללכת ממקום למקום במקום לנסוע, מדרגות במקום מעלית וכו'.

ady18

Well-known member
תשובות

1. פסטה:רגילה מקמח מלא אורגני מקמח רגיל אורגני פסטה רגילה לגמרי. 2. מוצרי חלב :עד 5 לרוב אחוזי שומן? לא משנה!כמה שיותר גבוה! אחוזי שומן? עד 5% בלבד! אחוזי שומן? מה פתאום? אפס אחוז!!! 3.ממתקים:פעם בשבוע כל יום ממתק חובה! פעם בשבוע-שבועיים. ממתקים? כבר שכחתי את הטעם... 4.מאפים ופחמימות:מקמח לבן מקמח לבן . פעם קמח לבן -פעם מלא-מקפיד חלקית קמח מלא לבד-מקפיד ביותר! 5. שומנים מוקשים:לא מתקרבת אוכל כל יום מרגרינה ומחאה/לחם בלעדיהם לא שווה את קיומו! מידי פעם "חוטא" בהם... לא מתקרב לשומנים מוקשים. 6. שמן:קצת בסלט מטגן,מתבל,מבשל-בלי שמן זה חסר טעם! קצת שמן בסלט או מעט בטיגון- לא יותר ב2 כפות ליום. לא נוגע בשמן! ביצים:פעמים בשבוע כל יום וכמה שיותר פעמיים בשבוע כמומלץ מתנזר מביצים ככל יכולתי. רפואה: בדיקות דם כלליות:כול 3 חודשים בערך פעם בכמה שנים, כשצריך. פעם בשנה בערך,כמומלץ. כל 3 חודשים על חצי שנה ! לנשים: בדיקות שד ובדיקות גניקולוגיות:לא עשיתי עדין פעם בכמה שנים, כשצריך. ורק כי צריך.. פעם בשנה בערך,כמומלץ , עושה ושוכחת מזה עד השנה הבאה.. כל 3 חודשים עד חצי שנה - לא מפספסת! בדיקות הורמונליות:עושה כול שנה עושה כל שנה. ביוזמתי או בהצעת רופא, פעם בכמה שנים. אף פעם לא עשיתי. רופא שיניים :רק שכואב כל חצי שנה אני אצלו לבדיקה. בדיקה שיגרתית וניקוי שיניים שגרתי בערך פעם בשנה. הולך רק כשכואב רצח או נראה נורא... איידס/ מחלות מין:מפחדת מפחד מידי לעשות, לא מתקרב לזה. עושה שיגרתית פעם בשנה. עושה בדיקה אך ורק אם אני חושב שיש לי סיבה טובה לכך (יחסי מין לא מוגנים/סמים) רפואה כללית:סובלת מאוד ניגש לרופא על כל כאב או סימן שלא נראה לי . ניגש רק כאשר המצב נמשך ולא מרפה ואני סובל מאוד. נמנע מרופאים ככל האפשר! סקס:בלי קונדום מציצות: מוצצת בלי קונדום, מאמינה שיהיה בסדר... מוצצת בלי קונדום רק אחרי בדיקה הדדית, עד אז עם. לא מוצצת . ליקוקים: יורד לה בלי מחשבה בכלל. יורד רק אחרי שראיתי תוצאת בדיקה שלילית. לא אוהב לרדת... חדירה: מקיים יחסים בלי קונדומים, לא יכול לסבול את זה! עם קונדום-אבל מודה שהיו מיקרים ש"ברח לי" ... מקיים יחסים רק עם קונדום -מה אני מטומטם? סקס מזדמן: עושה רק סקס מזדמן, מודע לסכנות אבל לא מתאפק. עושה סקס מזדמן לעיתים רחוקות בלבד, כש"אין ברירה".. לא עושה סקס מזדמן בכלל, לא נהנה מזה. אינפורמציה: בודק וקורא ולומד על כל המחלות ועל כל הדרכים להימנע מהן. מידי פעם מתעניין אם יש חדש בתחום. לא מעניין אותי , יש דברים שעדיף לא לדעת. ספורט: צופה אדוקה מהכסא כדורגל/סל: משחק כל יום עם החברים . פעם בשבוע נפגש עם החבר'ה ומריץ משחק. צופה אדוק במשחקים מהכורסא. חדר כושר: כל יום, לא מפספס אחרת מרגיש חרא. פעמיים שלוש בשבוע או בחודש-תלוי בחשק. מה זה חדר כושר? שחייה: עושה בריכות כל בוקר. ככה,כשיוצאים עם המשפחה שוחה קצת. בקושי עונד מצופי עזר.. הליכה/ריצה ג'וגינג או הליכה מהירה יומיום . משתדל ללכת ממקום למקום במקום לנסוע, מדרגות במקום מעלית וכו'. לא זז מהמזגן של האוטו!

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifשיואו אני בשוק!../images/Emo2.gif

סתם לא...
אוכל : 1. פסטה: מקמח מלא אורגני מקמח רגיל אורגני פסטה רגילה לגמרי. לא אוכלת פסטה 2. מוצרי חלב : אחוזי שומן? לא משנה!כמה שיותר גבוה! אחוזי שומן? עד 5% בלבד!
אחוזי שומן? מה פתאום? אפס אחוז!!! 3.ממתקים: כל יום ממתק חובה! פעם בשבוע-שבועיים.
ממתקים? כבר שכחתי את הטעם... 4.מאפים ופחמימות: מקמח לבן . פעם קמח לבן -פעם מלא-מקפיד חלקית קמח מלא לבד-מקפיד ביותר! לא אוכלת קמח 5. שומנים מוקשים: אוכל כל יום מרגרינה ומחאה/לחם בלעדיהם לא שווה את קיומו! מידי פעם "חוטא" בהם...
לא מתקרב לשומנים מוקשים. 6. שמן: מטגן,מתבל,מבשל-בלי שמן זה חסר טעם! קצת שמן בסלט או מעט בטיגון- לא יותר ב2 כפות ליום.
לא נוגע בשמן! ביצים: כל יום וכמה שיותר פעמיים בשבוע כמומלץ
מתנזר מביצים ככל יכולתי. רפואה: בדיקות דם כלליות: פעם בכמה שנים, כשצריך. פעם בשנה בערך,כמומלץ. כל 3 חודשים על חצי שנה !
לנשים: בדיקות שד ובדיקות גניקולוגיות: פעם בכמה שנים, כשצריך. ורק כי צריך..
פעם בשנה בערך,כמומלץ , עושה ושוכחת מזה עד השנה הבאה.. כל 3 חודשים עד חצי שנה - לא מפספסת! בדיקות הורמונליות: עושה כל שנה. ביוזמתי או בהצעת רופא, פעם בכמה שנים.
אף פעם לא עשיתי. רופא שיניים : כל חצי שנה אני אצלו לבדיקה. בדיקה שיגרתית וניקוי שיניים שגרתי בערך פעם בשנה. הולך רק כשכואב רצח או נראה נורא...
איידס/ מחלות מין: מפחד מידי לעשות, לא מתקרב לזה. עושה שיגרתית פעם בשנה. עושה בדיקה אך ורק אם אני חושב שיש לי סיבה טובה לכך (יחסי מין לא מוגנים/סמים) רפואה כללית: ניגש לרופא על כל כאב או סימן שלא נראה לי . ניגש רק כאשר המצב נמשך ולא מרפה ואני סובל מאוד.
נמנע מרופאים ככל האפשר! אינפורמציה: בודק וקורא ולומד על כל המחלות ועל כל הדרכים להימנע מהן. מידי פעם מתעניין אם יש חדש בתחום.
לא מעניין אותי , יש דברים שעדיף לא לדעת. ספורט: כדורגל/סל: משחק כל יום עם החברים . פעם בשבוע נפגש עם החבר'ה ומריץ משחק. צופה אדוק במשחקים מהכורסא. חדר כושר: כל יום, לא מפספס אחרת מרגיש חרא. פעמיים שלוש בשבוע או בחודש-תלוי בחשק. מה זה חדר כושר? שחייה: עושה בריכות כל בוקר. ככה,כשיוצאים עם המשפחה שוחה קצת. בקושי עונד מצופי עזר..
הליכה/ריצה ג'וגינג או הליכה מהירה יומיום . משתדל ללכת ממקום למקום במקום לנסוע, מדרגות במקום מעלית וכו'.
לא זז מהמזגן של האוטו! בהצלחה!!!

עונה

1. פסטה: מקמח מלא אורגני מקמח רגיל אורגני פסטה רגילה לגמרי.
2. מוצרי חלב : אחוזי שומן? לא משנה!כמה שיותר גבוה! אחוזי שומן? עד 5% בלבד!
אחוזי שומן? מה פתאום? אפס אחוז!!! 3.ממתקים: כל יום ממתק חובה!
פעם בשבוע-שבועיים. ממתקים? כבר שכחתי את הטעם... 4.מאפים ופחמימות: מקמח לבן . אין לי מושג פעם קמח לבן -פעם מלא-מקפיד חלקית מזה אומר קמח מלא לבד-מקפיד ביותר! !!! 5. שומנים מוקשים: אוכל כל יום מרגרינה ומחאה/לחם בלעדיהם לא שווה את קיומו! מידי פעם "חוטא" בהם...
מתנזר מביצים ככל יכולתי. רפואה: בדיקות דם כלליות: פעם בכמה שנים, כשצריך.
פעם בשנה בערך,כמומלץ. כל 3 חודשים על חצי שנה ! לנשים: בדיקות שד ובדיקות גניקולוגיות: פעם בכמה שנים, כשצריך. ורק כי צריך..
פעם בשנה בערך,כמומלץ , עושה ושוכחת מזה עד השנה הבאה.. כל 3 חודשים עד חצי שנה - לא מפספסת! בדיקות הורמונליות: עושה כל שנה. ביוזמתי או בהצעת רופא, פעם בכמה שנים. אף פעם לא עשיתי.
רופא שיניים : כל חצי שנה אני אצלו לבדיקה. בדיקה שיגרתית וניקוי שיניים שגרתי בערך פעם בשנה.
הולך רק כשכואב רצח או נראה נורא... איידס/ מחלות מין: מפחד מידי לעשות, לא מתקרב לזה.
עושה שיגרתית פעם בשנה. עושה בדיקה אך ורק אם אני חושב שיש לי סיבה טובה לכך (יחסי מין לא מוגנים/סמים) רפואה כללית: ניגש לרופא על כל כאב או סימן שלא נראה לי . ניגש רק כאשר המצב נמשך ולא מרפה ואני סובל מאוד.
נמנע מרופאים ככל האפשר! סקס: מציצות: מוצצת בלי קונדום, מאמינה שיהיה בסדר... מוצצת בלי קונדום רק אחרי בדיקה הדדית, עד אז עם. לא מוצצת .
ליקוקים: יורד לה בלי מחשבה בכלל. יורד רק אחרי שראיתי תוצאת בדיקה שלילית. לא אוהב לרדת...
חדירה: מקיים יחסים בלי קונדומים, לא יכול לסבול את זה! לא עם קונדום-אבל מודה שהיו מיקרים ש"ברח לי" ... מקיימת מקיים יחסים רק עם קונדום -מה אני מטומטם? יחסים! סקס מזדמן: עושה רק סקס מזדמן, מודע לסכנות אבל לא מתאפק. לא עושה סקס מזדמן לעיתים רחוקות בלבד, כש"אין ברירה".. עושה לא עושה סקס מזדמן בכלל, לא נהנה מזה. בכלל אינפורמציה: בודק וקורא ולומד על כל המחלות ועל כל הדרכים להימנע מהן. מידי פעם מתעניין אם יש חדש בתחום. לא מעניין אותי , יש דברים שעדיף לא לדעת.
ספורט: כדורגל/סל: משחק כל יום עם החברים . אממ פעם בשבוע נפגש עם החבר'ה ומריץ משחק. לקום מהמחשב למקרר צופה אדוק במשחקים מהכורסא. זה נחשב?! חדר כושר: כל יום, לא מפספס אחרת מרגיש חרא. פעמיים שלוש בשבוע או בחודש-תלוי בחשק. מה זה חדר כושר?
יודעת מזה אבל אף פעם לא הייתי שחייה: עושה בריכות כל בוקר. ככה,כשיוצאים עם המשפחה שוחה קצת.
יותר נכון שוחה הרבה בקושי עונד מצופי עזר.. הליכה/ריצה ג'וגינג או הליכה מהירה יומיום . משתדל ללכת ממקום למקום במקום לנסוע, מדרגות במקום מעלית וכו'.
לא זז מהמזגן של האוטו!

D o R a S h A y

New member
עונה כי ממש משעמם לי...

2. מוצרי חלב : אחוזי שומן? לא משנה...
אחוזי שומן? עד 5% בלבד! אחוזי שומן? מה פתאום? אפס אחוז!!! 3.ממתקים: כל יום ממתק חובה! פעם בשבוע-שבועיים.
פעם בשנה בערך,כמומלץ. כל 3 חודשים על חצי שנה ! לנשים: בדיקות שד ובדיקות גניקולוגיות: פעם בכמה שנים, כשצריך. ורק כי צריך..
פעם בשנה בערך,כמומלץ , עושה ושוכחת מזה עד השנה הבאה.. כל 3 חודשים עד חצי שנה - לא מפספסת! בדיקות הורמונליות: עושה כל שנה. ביוזמתי או בהצעת רופא, פעם בכמה שנים. אף פעם לא עשיתי.
רופא שיניים : כל חצי שנה אני אצלו לבדיקה. בדיקה שיגרתית וניקוי שיניים שגרתי בערך פעם בשנה. הולך רק כשכואב רצח או נראה נורא...
איידס/ מחלות מין: מפחד מידי לעשות, לא מתקרב לזה. עושה שיגרתית פעם בשנה. עושה בדיקה אך ורק אם אני חושב שיש לי סיבה טובה לכך (יחסי מין לא מוגנים/סמים) רפואה כללית: ניגש לרופא על כל כאב או סימן שלא נראה לי . ניגש רק כאשר המצב נמשך ולא מרפה ואני סובל מאוד.
נמנע מרופאים ככל האפשר! סקס: מציצות: מוצצת בלי קונדום, מאמינה שיהיה בסדר... מוצצת בלי קונדום רק אחרי בדיקה הדדית, עד אז עם. לא מוצצת . ליקוקים: יורד לה בלי מחשבה בכלל. יורד רק אחרי שראיתי תוצאת בדיקה שלילית. לא אוהב לרדת... חדירה: מקיים יחסים בלי קונדומים, לא יכול לסבול את זה! עם קונדום-אבל מודה שהיו מיקרים ש"ברח לי" ... מקיים יחסים רק עם קונדום -מה אני מטומטם? סקס מזדמן: עושה רק סקס מזדמן, מודע לסכנות אבל לא מתאפק. עושה סקס מזדמן לעיתים רחוקות בלבד, כש"אין ברירה".. לא עושה סקס מזדמן בכלל, לא נהנה מזה. אינפורמציה: בודק וקורא ולומד על כל המחלות ועל כל הדרכים להימנע מהן. מידי פעם מתעניין אם יש חדש בתחום. לא מעניין אותי , יש דברים שעדיף לא לדעת. ספורט: כדורגל/סל: משחק כל יום עם החברים . פעם בשבוע נפגש עם החבר'ה ומריץ משחק. צופה אדוק במשחקים מהכורסא. חדר כושר: כל יום, לא מפספס אחרת מרגיש חרא. פעמיים שלוש בשבוע או בחודש-תלוי בחשק.
מה זה חדר כושר? שחייה: עושה בריכות כל בוקר. ככה,כשיוצאים עם המשפחה שוחה קצת.
בקושי עונד מצופי עזר.. הליכה/ריצה ג'וגינג או הליכה מהירה יומיום . משתדל ללכת ממקום למקום במקום לנסוע, מדרגות במקום מעלית וכו'.
לא זז מהמזגן של האוטו!

עונה

אחוזי שומן? מה פתאום? אפס אחוז!!! 3.ממתקים: כל יום ממתק חובה! פעם בשבוע-שבועיים.
ממתקים? כבר שכחתי את הטעם... 4.מאפים ופחמימות: מקמח לבן . פעם קמח לבן -פעם מלא-מקפיד חלקית קמח מלא לבד-מקפיד ביותר!
5. שומנים מוקשים: אוכל כל יום מרגרינה ומחאה/לחם בלעדיהם לא שווה את קיומו! מידי פעם "חוטא" בהם...
פעם בשנה בערך,כמומלץ. כל 3 חודשים על חצי שנה ! לנשים: בדיקות שד ובדיקות גניקולוגיות: פעם בכמה שנים, כשצריך. ורק כי צריך.. פעם בשנה בערך,כמומלץ , עושה ושוכחת מזה עד השנה הבאה.. כל 3 חודשים עד חצי שנה - לא מפספסת! בדיקות הורמונליות: עושה כל שנה. ביוזמתי או בהצעת רופא, פעם בכמה שנים. אף פעם לא עשיתי.
רופא שיניים : כל חצי שנה אני אצלו לבדיקה.
בדיקה שיגרתית וניקוי שיניים שגרתי בערך פעם בשנה. הולך רק כשכואב רצח או נראה נורא... איידס/ מחלות מין: מפחד מידי לעשות, לא מתקרב לזה. עושה שיגרתית פעם בשנה. עושה בדיקה אך ורק אם אני חושב שיש לי סיבה טובה לכך (יחסי מין לא מוגנים/סמים) רפואה כללית: ניגש לרופא על כל כאב או סימן שלא נראה לי . ניגש רק כאשר המצב נמשך ולא מרפה ואני סובל מאוד.
נמנע מרופאים ככל האפשר! סקס: מציצות: מוצצת בלי קונדום, מאמינה שיהיה בסדר... מוצצת בלי קונדום רק אחרי בדיקה הדדית, עד אז עם. לא מוצצת . ליקוקים: יורד לה בלי מחשבה בכלל. יורד רק אחרי שראיתי תוצאת בדיקה שלילית. לא אוהב לרדת... חדירה: מקיים יחסים בלי קונדומים, לא יכול לסבול את זה! עם קונדום-אבל מודה שהיו מיקרים ש"ברח לי" ... מקיים יחסים רק עם קונדום -מה אני מטומטם? סקס מזדמן: עושה רק סקס מזדמן, מודע לסכנות אבל לא מתאפק. עושה סקס מזדמן לעיתים רחוקות בלבד, כש"אין ברירה".. לא עושה סקס מזדמן בכלל, לא נהנה מזה. אינפורמציה: בודק וקורא ולומד על כל המחלות ועל כל הדרכים להימנע מהן. מידי פעם מתעניין אם יש חדש בתחום. לא מעניין אותי , יש דברים שעדיף לא לדעת. ספורט: כדורגל/סל: משחק כל יום עם החברים . פעם בשבוע נפגש עם החבר'ה ומריץ משחק. צופה אדוק במשחקים מהכורסא. חדר כושר: כל יום, לא מפספס אחרת מרגיש חרא. פעמיים שלוש בשבוע או בחודש-תלוי בחשק.
מה זה חדר כושר? שחייה: עושה בריכות כל בוקר. ככה,כשיוצאים עם המשפחה שוחה קצת.
בקושי עונד מצופי עזר..

LOOST

New member
עונה../images/Emo39.gif../images/Emo26.gif ../images/Emo55.gif

אוכל : 1. פסטה: פסטה רגילה לגמרי. 2. מוצרי חלב : אחוזי שומן? מה פתאום? אפס אחוז!!! 3.ממתקים: כל יום ממתק חובה! 4.מאפים ופחמימות: קמח מלא לבד-מקפיד ביותר! 5. שומנים מוקשים: מידי פעם "חוטא" בהם... 6. שמן: קצת שמן בסלט או מעט בטיגון- לא יותר ב2 כפות ליום. ביצים: פעמיים בשבוע כמומלץ (נגידדד) רפואה: בדיקות דם כלליות: פעם בכמה שנים, כשצריך. לנשים: בדיקות שד ובדיקות גניקולוגיות: כל 3 חודשים עד חצי שנה - לא מפספסת! בדיקות הורמונליות: ביוזמתי או בהצעת רופא, פעם בכמה שנים. רופא שיניים : בדיקה שיגרתית וניקוי שיניים שגרתי בערך פעם בשנה. איידס/ מחלות מין: עושה בדיקה אך ורק אם אני חושב שיש לי סיבה טובה לכך (יחסי מין לא מוגנים/סמים) רפואה כללית: ניגש לרופא על כל כאב או סימן שלא נראה לי . סקס: מציצות: מוצצת בלי קונדום, מאמינה שיהיה בסדר...(
) ליקוקים: יורד לה בלי מחשבה בכלל. יורד רק אחרי שראיתי תוצאת בדיקה שלילית. לא אוהב לרדת... חדירה: עם קונדום-אבל מודה שהיו מיקרים ש"ברח לי" ... סקס מזדמן: עושה רק סקס מזדמן, מודע לסכנות אבל לא מתאפק. (סכנות
זה טוב!!) אינפורמציה: מידי פעם מתעניין אם יש חדש בתחום. ספורט: כדורגל/סל: לא משחקת לא רואה! חדר כושר: מה זה חדר כושר?
שחייה: בקושי עונד מצופי עזר.. הליכה/ריצה לא זז מהמזגן של האוטו!

עונה

אחוזי שומן? מה פתאום? אפס אחוז!!! 3.ממתקים: כל יום ממתק חובה!
פעם בשבוע-שבועיים. ממתקים? כבר שכחתי את הטעם... 4.מאפים ופחמימות: מקמח לבן . פעם קמח לבן -פעם מלא-מקפיד חלקית
פעם בשנה בערך,כמומלץ. כל 3 חודשים על חצי שנה ! לנשים: בדיקות שד ובדיקות גניקולוגיות: פעם בכמה שנים, כשצריך. ורק כי צריך.. פעם בשנה בערך,כמומלץ , עושה ושוכחת מזה עד השנה הבאה..
כל 3 חודשים עד חצי שנה - לא מפספסת! בדיקות הורמונליות: עושה כל שנה. ביוזמתי או בהצעת רופא, פעם בכמה שנים. אף פעם לא עשיתי.
רופא שיניים : כל חצי שנה אני אצלו לבדיקה.
בדיקה שיגרתית וניקוי שיניים שגרתי בערך פעם בשנה. הולך רק כשכואב רצח או נראה נורא... איידס/ מחלות מין: מפחד מידי לעשות, לא מתקרב לזה.
עושה שיגרתית פעם בשנה. עושה בדיקה אך ורק אם אני חושב שיש לי סיבה טובה לכך (יחסי מין לא מוגנים/סמים) רפואה כללית: ניגש לרופא על כל כאב או סימן שלא נראה לי . ניגש רק כאשר המצב נמשך ולא מרפה ואני סובל מאוד.
נמנע מרופאים ככל האפשר! סקס: מציצות: מוצצת בלי קונדום, מאמינה שיהיה בסדר... מוצצת בלי קונדום רק אחרי בדיקה הדדית, עד אז עם. לא מוצצת . ליקוקים: יורד לה בלי מחשבה בכלל. יורד רק אחרי שראיתי תוצאת בדיקה שלילית. לא אוהב לרדת... חדירה: מקיים יחסים בלי קונדומים, לא יכול לסבול את זה! עם קונדום-אבל מודה שהיו מיקרים ש"ברח לי" ... מקיים יחסים רק עם קונדום -מה אני מטומטם? סקס מזדמן: עושה רק סקס מזדמן, מודע לסכנות אבל לא מתאפק. עושה סקס מזדמן לעיתים רחוקות בלבד, כש"אין ברירה".. לא עושה סקס מזדמן בכלל, לא נהנה מזה. אינפורמציה: בודק וקורא ולומד על כל המחלות ועל כל הדרכים להימנע מהן. מידי פעם מתעניין אם יש חדש בתחום.
חדר כושר: כל יום, לא מפספס אחרת מרגיש חרא.
פעמיים שלוש בשבוע או בחודש-תלוי בחשק. מה זה חדר כושר? שחייה: עושה בריכות כל בוקר. ככה,כשיוצאים עם המשפחה שוחה קצת. בקושי עונד מצופי עזר..
לא זז מהמזגן של האוטו!

LOOST

New member
אתה מודע לעובדה...

שאין לך פאקינג מושג בבריאות??? (ואפשר להבין את זה מהשאלון..)

מיאו

אוכל : 1. פסטה: מקמח מלא אורגני מקמח רגיל אורגני פסטה רגילה לגמרי. רגילה
2. מוצרי חלב : אחוזי שומן? לא משנה!כמה שיותר גבוה! אחוזי שומן? עד 5% בלבד! אחוזי שומן? מה פתאום? אפס אחוז!!! מה אכפת לי ? 3.ממתקים: כל יום ממתק חובה! לא כל יום אבל מתי שיוצא.. מרשה לעצמ לגמרי פעם בשבוע-שבועיים. ממתקים? כבר שכחתי את הטעם... 4.מאפים ופחמימות: מקמח לבן . פעם קמח לבן -פעם מלא-מקפיד חלקית קמח מלא לבד-מקפיד ביותר! מאיפה לי 5. שומנים מוקשים: אוכל כל יום מרגרינה ומחאה/לחם בלעדיהם לא שווה את קיומו! מידי פעם "חוטא" בהם... לא מתקרב לשומנים מוקשים. 6. שמן: מטגן,מתבל,מבשל-בלי שמן זה חסר טעם! קצת שמן בסלט או מעט בטיגון- לא יותר ב2 כפות ליום.
לא נוגע בשמן! ביצים: כל יום וכמה שיותר פעמיים בשבוע כמומלץ מתנזר מביצים ככל יכולתי. בעעע מידי פעם חביתה אם אין משו יותר טוב חח רפואה: בדיקות דם כלליות: פעם בכמה שנים, כשצריך.
רופא שיניים : כל חצי שנה אני אצלו לבדיקה. בדיקה שיגרתית וניקוי שיניים שגרתי בערך פעם בשנה. הולך רק כשכואב רצח או נראה נורא... הולכת שכואב קצת... ישר רצה אבל לא משו קבוע איידס/ מחלות מין: מפחד מידי לעשות, לא מתקרב לזה. עושה שיגרתית פעם בשנה. עושה בדיקה אך ורק אם אני חושב שיש לי סיבה טובה לכך (יחסי מין לא מוגנים/סמים) רפואה כללית: ניגש לרופא על כל כאב או סימן שלא נראה לי . ניגש רק כאשר המצב נמשך ולא מרפה ואני סובל מאוד. נמנע מרופאים ככל האפשר! סקס: מציצות: מוצצת בלי קונדום, מאמינה שיהיה בסדר... מוצצת בלי קונדום רק אחרי בדיקה הדדית, עד אז עם. לא מוצצת . ליקוקים: יורד לה בלי מחשבה בכלל. יורד רק אחרי שראיתי תוצאת בדיקה שלילית. לא אוהב לרדת... חדירה: מקיים יחסים בלי קונדומים, לא יכול לסבול את זה! עם קונדום-אבל מודה שהיו מיקרים ש"ברח לי" ... מקיים יחסים רק עם קונדום -מה אני מטומטם? סקס מזדמן: עושה רק סקס מזדמן, מודע לסכנות אבל לא מתאפק. עושה סקס מזדמן לעיתים רחוקות בלבד, כש"אין ברירה".. לא עושה סקס מזדמן בכלל, לא נהנה מזה. אינפורמציה: בודק וקורא ולומד על כל המחלות ועל כל הדרכים להימנע מהן. מידי פעם מתעניין אם יש חדש בתחום. לא מעניין אותי , יש דברים שעדיף לא לדעת. ספורט: כדורגל/סל: משחק כל יום עם החברים . פעם בשבוע נפגש עם החבר'ה ומריץ משחק. צופה אדוק במשחקים מהכורסא. חדר כושר: כל יום, לא מפספס אחרת מרגיש חרא. פעמיים שלוש בשבוע או בחודש-תלוי בחשק. מה זה חדר כושר? הייתי הולכת אם היה לי מנוי...
שחייה: עושה בריכות כל בוקר. ככה,כשיוצאים עם המשפחה שוחה קצת. בקושי עונד מצופי עזר.. הרבה בים ובבריכה... ואז כן.. אבל לא כל בוקר משמ לא הליכה/ריצה ג'וגינג או הליכה מהירה יומיום .
משתדל ללכת ממקום למקום במקום לנסוע, מדרגות במקום מעלית וכו'. לא זז מהמזגן של האוטו! בהצלחה!!!

MissNusha

New member
אני

אוכל : 1. פסטה: מקמח מלא אורגני 2. מוצרי חלב : חלב=סבל של בעלי חיים. 3.ממתקים: פעם בשבוע-שבועיים. 4.מאפים ופחמימות: פעם קמח לבן -פעם מלא-מקפיד חלקית 5. שומנים מוקשים: מידי פעם "חוטא" בהם... 6. שמן: קצת שמן בסלט או מעט בטיגון- לא יותר ב2 כפות ליום. ביצים: מתנזר מביצים ככל יכולתי. כי זה סבל של בעלי חיים. רפואה: בדיקות דם כלליות: פעם בשנה בערך,כמומלץ. רופא שיניים : כל חצי שנה אני אצלו לבדיקה. איידס/ מחלות מין: עושה בדיקה אך ורק אם אני חושב שיש לי סיבה טובה לכך (יחסי מין לא מוגנים/סמים) רפואה כללית: . ניגש רק כאשר המצב נמשך ולא מרפה ואני סובל מאוד. ספורט: כדורגל/סל: לא אוהבת חדר כושר: לא הולכת שחייה: ככה,כשיוצאים עם המשפחה שוחה קצת. הליכה/ריצה ג'וגינג או הליכה מהירה יומיום .

LOOST

New member
טבעונית יקרה ../images/Emo9.gif

קודם כל ח"ח
WOW טבעונות זה לא צחוק! אני החזקתי מעמד רק חודשיים
(כמה זמן את טבעונית? סתם סקרנות..) ומומלץ לך לעשות בדיקת דם כל כמה חודשים! (מומלץ כל חודש..) מתי הפעם האחרונה שעשית?

למעלה