סקר דעת קהל

• פותח הנושא Arnu
  • פורסם בתאריך

ogmios

New member
אתה מפספס משהו

את החתונה שלך - הדגש|אתה מחליט לקיים

ogmios

New member
אוף, מערכת פורומים מרגיזה

זה היה אמור להיות: מצד שני, את החתונה שלך - אתה מחליט לקיים

tapas tapas

New member
בוא ננסח את זה ככה

אין לי שום דבר נגד אנשים דתיים, אפילו יש כאלה שאני מחבב. אבל עניבה זה כמו הכיפה של החילוניים אם אתה מבין אותי. ובכלל ללכת עם חליפה מלאה זה לא שונה בהרבה מהביגוד של החרדים במאה שערים.

tapas tapas

New member
מה הפריע לך במה שכתבתי?

תיקח גם את הדברים שלי בחצי צחוק כי אין לי דרך להוכיח את הטענות המוזרות שלי. אבל בעיקרון, אנשים שמתלבשים בצורה לא פרקטית (חליפה שאי אפשר ללכלך אותה או שמגעיל להזיע בה) בגלל מוסכמות חברתיות זה כמו אנשים שמתלבשים בצורה לא פרקטית בגלל הדת.

tapas tapas

New member
במילים אחרות

זה נראה לי פתטי ללבוש חליפה מלאה. בשביל מה לובשים את החליפות האלו? כדי להראות יותר מכובדים? בגוחך. אבל אני לא אקים תנועה נגד הכפייה החברתית שמכריחה אנשים ללבוש בגדים מגוכחים בגלל סיבות כאלה או אחרות. אז אין לך מה לדאוג. מה שמזכיר לי שהיה לי איזה מתרגל שבא כל יום עם חליפה כאילו שהוא ביל גייטס או משהוא, סליחה, לביל גייטס יש את החופש להתלבש כמו בן אדם רגיל ועדיין יתייחסו אליו כמו אל איש עסקים מוצלח ומכובד. דרך אגב, היום בניו יורק הרבה פחות לובשים חליפות כאלה לעומת מה שהיה נהוג פעם.

JuffoWup

New member
ככלל, לבישת בגדים בתקופה שחמה שכזו

היא נורמה מטופשת, אבל אני מאוד שמח שהיא קיימת בהתחשב בכמה אנשים שאני מכיר. כשאני רואה בחור שהולך עם חליפה אני חושב "הוא נראה לי רציני", ואם אני מראיין לעבודה אני אשקול אותו בכובד ראש בגלל הרושם הראשוני הטוב. מצד שני, אם בא לי בחור בג'ינס קרוע וחולצה שכתוב עליה "ז*ן על המוסכמויות" סביר שאני אעביר אותו הלאה, כמה שהוא לא מבריק. דרך אגב, הסיבה שביל גייטס יכול ללבוש מה שבא לו הוא כי ממש עשיר והוא לא צריך אף אחד, אני לא ממש עשיר ואני רוצה שיעסיקו אותי ויקחו אותי ברצינות במסגרת המסוכמויות החברתיות שלנו. הקיצר, אתה יכול לבחור ללבוש מה שבא לך, אני רוצה להראות מגוחך עם בטן מלאה.

tapas tapas

New member
הסיבה שביל גייטס

יכול ללבוש כמעט כל מה שהוא רוצה, זה שהוא אף פעם לא היה שכיר מלחתחילה. אבל עזוב, אני מסכים איתך שבעולם הזה צריך לעשות דברים שלא אוהבים במיוחד בשביל להשיג כל מיני דברים. פשוט ביום שאני אלבש חליפה כזאת אני יודע שמבחינתי נכשלתי בחיים, או איכזבתי את עצמי עמוקות. אבל גם אף פעם לא לבשתי גינסיים קרועים. אבל פעם התחפשתי לישו וזה היה ממש מגניב. כל מיני אנשים השקיעו בתחפושות מגונדרות. התחפושת שלי היתה לא מגונדרת אבל עדיין היא משכה הכי הרבה צומת לב. והיה צחוקים... זה לא אומר שאנשים אחרים שלובשים חליפות כאלה נכשלו בחיים.

אוהו, איך שתלבש חליפה פעם

למרות שבחתונה אף אחד לא מסתכל על החתן, רק על הכלה. חוץ מזה, חליפה איכותית היא בגד ממש נוח - הן ארוגות מצמר דק, ולא עד כדי כך "חמות" אלא מאווררות היטב. אמנם לא כיף להסתובב עם זה בקיץ חם, אבל בערב אביבי או אפילו בסתיו זה די נוח ונעים.

למעלה