סקר דעת קהל

• פותח הנושא Arnu
  • פורסם בתאריך

Arnu

New member
סקר דעת קהל

הייתם קונים חולצה כזאת? נאמר ב30 שקלים

רמשטיין

New member
נצל"ש - אוהבים כפתורים?

כן. כן! כ! ק! כן! יה! היי אנשים, חשבתם אי פעם על משפט מגניב או מצחיק ואמרתם לעצמכם: "וואיי, יהיה מגניב אם יעשו מזה כפתור/סטיקר/חולצה!" עכשיו ההזדמנות שלכם לממש את זה! החל מכנס גריפון הקרוב בי-ם וכמו כן בכנסים הבים שיחלו, אני מתכנן למכור כפתורים וסטיקרים (ואולי גם חולצות אם יהיה ביקוש מספיק) עם סלוגנים משעשים המכוונים היישר לגיק המצוי! אז קדימה, עכשיו ההזדמנות! שלחו לחמיכם על פני הרשת אליי המייל שלי: [email protected]

DIDGIN

New member
אחת לחובבי סטארקונטרול בינינו

חולצה שחורה שכתוב עליה בירוק "I was slave shielded on Vela II and all I got was this lousy t-shirt" ומתחת יש את התמונה ההיא עם ולה תחת מגן כאשר ספינת אורקוואן מרחפת מעליה (זה מופיע בהתקלות עם האורקוואן בוולה). חולצה כזו הייתי רוצה שתהיה לי

0Pandemonium0

New member
כן, אני מניח שהייתי קונה.

אמנם אני לא יודע הרבה על קת'ולהו (שמעתי עליו כאן, בעיקר מהבלש), אבל זה עדיין חמוד. ואני כן יודע מה זה KFC
ואם כבר, בגרסה השנייה.

טלד

New member
הייתי מוותר על הכיתוב בכלל

מי שמכיר ממילא יזהה. ולמי שלא, מה זה משנה.

0Pandemonium0

New member
אבל כל הקטע הוא לקחת שם של משהו

מוכר (KFC) ולהתאים את ראשי התיבות שלו למשהו אחר (Kids For Cthulhu במקום Kenttucky Fried Chicken, או איך שלא כותבים קנטאקי
). הראש של קת'ולהו לבד הוא לא הבדיחה, אלא הכיתוב, אז למה להוריד אותו?

טלד

New member
כי כשעושים כזה דבר

צריך לעשות את זה ככה שבמבט ראשון זה יראה כמו הלוגו המקורי. כאן זה לא נעשה, ולמען האמת לקח לי קצת להבין שזה מה שמנסים לעשות. גם אין כאן ממש אמירה שקשורה אסוציאטיבית ללוגו המקורי. מצד שני האיור עצמו ממש נחמד ומשעשע בפני עצמו.

ogmios

New member
לא.

אולי ב-10 ש"ח. אבל רק אולי. מצד שני, מעולם לא זכור לי שהוצאתי כסף על בגדים מבלי שגורם חיצוני כלשהו יכריח אותי (ראיון עבודה, איומים של החברה וכאלה)

ogmios

New member
מאיזו בחינה?

תתפלא, אפילו קניתי פעם עניבה כי הכנס שהרצתי בו הכריח אותי ללבוש אחת כזו. [ולא, אני לא מדבר על אייקון וביגור]

למעלה