סקר + דיון מנומק

OrEl74

Well-known member
מנהל
מסכים

לטווח הקצר זה הטרייד הכי משפיע לדעתי. אני לא בטוח לגבי המנהיגות של תומאס ומן הסתם סן אנטוניו לא זקוקה למנהיג נוסף אבל זה ללא ספק מה שהם צריכים בשביל לתת לדאנקן את המנוחה שהוא זקוק לה ואת הגיבוי מתחת לסלים וכפי שאנחנו כבר יודעים, דאנקן טוב ורענן בפלייאוף זה צרות צרורות לשאר הקבוצות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שאקיל בפיניקס מאוד מבלבל אותי

עושה רושם שנאש לא ממש מסתדר עם שאק (לא אישית אלה מבחינת סגנון המשחק) נאש רגיל לרוץ והוא הרבה יותר אפקטיבי במשחק ריצה אבל בהתקפות מסודרות הוא לא ממש מוצא את עצמו וכך נוצא מצב ששאק כמעט ולא מקבל כדורים כי עד שהוא משיג את שאר השחקנים של פיניקס בהתקפה הם כבר חוזרים בחזרה. מצד שני האיש משפיע על המשחק בצורה שאף אחד אחר לא עושה והנהנים העיקרים הם אמרה ונאש עצמו שפתאום שומרים עליו פחות והוא יכול לזרוק את הזריקות שהוא אוהב. אני מניח שצריך עוד קצת זמן כדי לדעת מה ערכו האמיתי של הטרייד הזה.

נוטים לשכוח

כמה היד של נאש טובה, הוא יכול לסיים משחק עם 35 נקודות במשחק חצי מגרש, שאתו מנצחים בפלייאוף, שאק הוא יתרון עצום. ונאש יצטרך לשנות קצת את הסטייל, והוא יעשה זאת בשביל לקחת אליפות
קצת סבלנות, משחק שני ביחד וכבר מנצחים את בוסטון במשחק שבו הרבה דברים לא מסתדרים, ונאש עם רק חמישה אסיסטים...

Molchansky

New member
אני גם מרגיש ככה

כשראיתי את המשחק שהיה הלילה (למרות שהוא לא מדד, זה היה יותר מכות מכדורסל), התנגש לי המהירות של פיניקס עם הכבדות של שאק, משהו שם לא הסתדר לי ונראה מאוד תקוע אבל ביחד עם זה אי אפשר לא להבחין גם בהגנה שנראית טוב יותר ופה ושם חסימות טובות בהתקפה אבל קשה לי לשים את האצבע בדיוק על מה לא מסתדר לי שם. אני מניח שזה באמת עוד מוקדם לשפוט את העניין

למעלה