סקר + דיון מנומק

OrEl74

Well-known member
מנהל
סקר + דיון מנומק ../images/Emo13.gif

בעקבות ריבוי הטריידים המשובחים העלתי סקר חדש. ובוא נדון על זה קצת... איזה מהטריידים האלה יהיה הכי משמעותי כבר בעונה הזאת ולמה אתם בוחרים דווקא בטרייד הזה כטרייד שישנה את מאזן הכוחות בליגה?

לטובת הדיון, אולי מישהו ירכז

ברשימה אחת את כל הטרייד המשמעותיים שיצאו לפועל. בשלב מסוים אני כבר הלכתי לאיבוד בין ההודעות בפורום.

STEVE NASH

New member
הנה כמה מהראש.

אני לא זוכר את כל החבילה מכל הטריידים ולכן הבאתי בכלליות את העברות המרכזיות שהיו העונה: ראשרד לואיס עובר מסיאטל לאורלנדו. ג'ייסון ריצ'ארדסון עובר מגולדן סטייט לשארלוט. גרנט היל עובר מאורלנדו לפיניקס. ריי אלן עובר מסיאטל לבוסטון. קווין גארנט עובר ממינסוטה לבוסטון. סטיבי פרנסיס עובר מפורטלנד ליוסטון. פאו גאסול עובר מ-ממפיס ללוס אנג'לס לייקרס. קורט תומאס עובר מסיאטל לסן אנטוניו. שאקיל אוניל עובר ממיאמי לפיניקס. שון מריון עובר מפיניקס למיאמי. ג'ייסון קיד עובר מניו ג'רזי לדאלאס. בונזי וולס ומייק ג'יימס עוברים מיוסטון לניו אורלינס. מייק ביבי עובר מסקרמנטו לאטלנטה. בן וואלאס, וולי שצ'רבייאק וג'ו סמית עוברים משיקאגו לקליבלנד. דרו גודן ולארי יוז עוברים מקליבלנד לשיקאגו.

בתור אוהד שיקאגו,אני דווקא לא כל כך עצוב...

הרבה דיברו כאן על הטיפשות של שיקאגו,וכמה שהם מפסידים מהטרייד הזה...אבל בואו נשים את הדברים על השולחן! אם נעזוב רגע את גריפין הלא משמעותי,שיקאגו מוותרת על שני ברגים,אחד מרכזי אחד קצת פחות,וואלאס הגיע בקול תרועה,אבל למעשה הוא נתן את שירת הברבור מבחינתו,הוא היה הרבה פחות טוב מוואלאס של דטרויט,ולמעשה השנה הוא כבר ממש בדעיכה,הוא נותן פה ושם דקות טובות של הגנה,אבל החור שהוא משאיר בהתקפה יחד עם הנזק התמידי מזריקות העונשין שלו כבר לא הופכות אותו לנכס גדול. וצריך לזכור דבר נוסף,שיקאגו היא קבוצת התקפה מובהקת,ראן אנד בלגאן,וחייבים להודות שוואלאס לא נכנס טוב לתוכנית המשחק הזאת,הוא מר הגנה,מר משחק חפירות בצבע והרבה עבירות שעוצרות את השטף של המשחק. שיקאגו השתמשה בו,כי אין מה לעשות וואלאס זה וואלאס,אבל הוא גם יובש על הספסל דקות ארוכות בהרבה משחקים כי הוא לא התאים למשחק שהתפתח. לכן מבחינתי וואלאס לא אבדה גדולה,מה גם שהוא מפנה יחסית הרבה כסף,יותר מי מה שהוא שווה לשיקאגו זה בטוח. סמית' הוא אבדה קצת יותר רצינית מבחינתי,אני אוהב את השחקן הזה,לצערי סקיילס בזמנו לא השתמש בו מספיק,במשחקים שהוא שיחק כמות משמעותית של דקות הוא החזיר יפה מאוד במספרים יפים ובלחימה מתחת לסלים, דווקא במשחקו האחרון שהתקיים אתמול בניו ג'רזי הוא דפק 17 נקודות ו9 ריבאונדים ב25 דקות בלבד. אבל ופה האבל הגדול. וואלאס וסמית' שניהם בני 33,הם בשלהי הקריירה,וואלאס הרבה מעבר לשיאו,סמית' עוד בכושר טוב,אבל אין לי ספק שהדעיכה הייתה מגיעה בסופו של דבר בקרוב. והיא מחליפה אותם בשביל 2 שחקנים יחסית בשיאם וכאלה שיכולים לתת עוד כמה שנים טובות. יוז בן ה29 שחקן שיתן עוד כמה שנים טובות,גארד משלים שיתן קצת מנוחה לגורדון היינריך ודוהון בשעות הצורך,יד סבירה מ2 ויד לא רעה מ3,קולע עונשין לא רע,וגם ריבאונדר טוב ומוסר סביר,לא יהיה דמות מפתח כמו בקליבלנד,כי לשיקאגו מה לעשות יש קו אחורי הרבה יותר טוב,ויוז לא יהיה שחקן חמישיה לדעתי,אבל בהחלט בשביל שחקן 7-8 הוא יהיה נהדר,השאלה היחידה היא אם לא יהיה צפוי מדי שם בקו האחורי,צריך לזכור שעם ההקפאה הזמנית של גורדון והפציעה של היינריך ספולושה פתאום פרח והפך לבורג מרכזי ששואב לא מעט דקות וגם מחזיר בגדול. אז מצד אחד אם שיקאגו יבחרו להכניס בכוח את יוז לעסק זה יבוא בעיקר על חשבונו של ספולושה וקצת דוהון(אני לא מאמין שיקצצו לגורדון והיינריך את דקות המשחק בשביל יוז) וזה יכול שוב להחזיר את ספולושה כמה צעדים אחורה לעמדת השחקן ה10-11 שמתמשים בו בעיקר כשהמשחק גמור או שהקבוצה בבעיית עבירות. ומצד שני אם אתה בוחר להמשיך עם השחקנים החמים ומשאיר את יוז בצד אז אתה הופך אותו להיות שחקן 10-11 שמשחק 5 דקות במשחק,ומן הסתם היד לא תיהיה אותה יד,והתרומה לא תיהיה אותה תרומה,מצב בעייתי משהו... אני מקווה ששיקאגו תמצא פה את הפיתרון. גודן בן ה26 שחקן בשיאו ואולי אפילו לפני שיאו,גודן בהחלט יתרום הרבה לקו הקדמי של שיקאגו,ברור שאחרי עזיבת וואלאס וסמית' יווצר ווקום מסויים,וגודן יצטרך להכנס לנעליים לא קטנות,הוא לא סנטר זה ברור,אבל ייתכן שלעיתים יצטרך להיות מתפוקד ככזה,אני לא רואה איך תומאס הצעיר מתופקד כסנטר כל כך הרבה דקות כמו נגד מיאמי,מה גם שהוא גם יותר פאוור פורווד מסנטר,כנ"ל לגבי נואה,למרות שנואה יותר מתאים להיות סנטר,אני מאמין שהעמדה הזאת תתחלק ל20 דקות נואה,14 תומאס ו14 גודן,גריי אני מאמין ימשיך להתייבש על הספסל למרות דילול הקו הקדמי. גודן נותן הרבה נקודות וריבאונדים,ולפחות בנקודות זה משהו שהוא עושה יותר טוב מוואלאס,שיקאגו תרוויח עוד שחקן יצירתי עושה נקודות בצבע,ומבחינת תבנית המשחק זה טוב לה. בנוסף שיקאגו מקבלת 2 צעירים שאני אישית לא כל כך מכיר,הם לא הרבו לשחק בקליבלנד,אבל צעירים זה תמיד טוב,במיוחד לקבוצה צעירה כמו שיקאגו שיכולה לרוץ עם הסגל הנוכחי כמה שנים טובות. לסיכום,אני חושב ששיקאגו מרוויחה בטרייד הזה,וגם אם זה נראה שעל הנייר היא החליפה שחקנית פחות טובים,צריך לזכור דבר נוסף,שיקאגו קבוצה עם פוטנציאל להרבה יותר מ40%,ואם זה מה שהיא השיגה עם וואלאס וסמית' אז מה כבר יש להפסיד? אם שיקאגו תרד באחוזים ולא תכנס לפלייאוף זה עדיין הינו הך לזה שהיא תשאר בסביבות ה40% תקבל את בוסטון בחוץ בסיבוב הראשון וסביר להניח שתעוף בסיום הסדרה. אם העסק סוף סוף ידפוק ושיקאגו תתחיל לרוץ ותסיים שלישית או רביעית אפשר בהחלט לפנטז על להגיע רחוק השנה,המזרח אומנם התחזק השנה עם בוסטון ואני מניח שגם קליבלנד הולכת להשתפר לטווח הקרוב,אבל זה עדיין לא פערים בלתי סגירים,ושיקאגו כבר הוכיחה שכשהולך לה אז הולך לה,וגם בוסטון ודטרויט לא יעמדו מנגד. תשמעו אני מסתכל על הסגל של שיקאגו ואני פשוט מזיל ריר. חמישיה פותחת במשחק: דוהון-היינריך-דנג-גודן-תומאס חמישיה שעולה מהספסל: גורדון-יוז-ספולושה-נוצ'יוני-נואה תשמעו זאת קבוצה לחצי גמר מזרח מינימום עם אופציה לגמר... אני כבר לא יכול לחכות לראות מה יצא מהתלכיד החדש! קום און בולס!

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo88.gif כאן מונח קיברן של הודעות שהוצאו להורג

אני לא אכנס לסיבות של למה מה ואיך אבל אני אגיד את זה: בפעם הבאה שמישהו פה יתיחס למישהו אחר בצורה כזאת הוא יחסם וזאת הפעם הראשונה והיחידה שאני אומר (או כותב) את זה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
למה לעבן אותי סתם??

השניים האלה מתנגחים אחד בשני ומסתבר שזאת סוג של בדיחה פרטית (בא לי לשבור לשנייכם ת'רגליים) בכל מקרה להלן התגובות של שנייהם (בלי הקטילות המיותרות) STANLEY CLIMBFALL נתחיל בדבר שפשוט רציתי לקבור את עצמי בגללו, ואצטט אותך- 'וצריך לזכור דבר נוסף,שיקאגו היא קבוצת התקפה מובהקת,ראן אנד בלגאן' עד הטרייד שיקאגו הייתה קבוצת הגנה מובהקת. הכי הגנה שאפשר. אוהדי שיקאגו שמחו מאוד על הטרייד שהביא בזמנו את ביג בן, כי חשבנו- טוב, אנחנו כבר ההגנה הכי טובה ב-NBA(מבחינת סטטיסטיקה יבשה, זה היה ככה. מבחינה מעשית ללא ספק בין קבוצות ההגנה הטובות), אז עכשיו אנחנו מקבלים גם את שר ההגנה.. אה, מצד שני הייתה המחשבה- אז בשביל מה, לעזאזל, צריך אותו? למה לא לעשות טרייד שיביא משהו שכן צריך וחסר? נקודות בצבע.. ועכשיו, פקסון שוב מוכיח שהוא אלוף בלהביא שחקנים שאולי הם טובים לכשעצמם, אבל כל אדם שפוי צריך לשאול את עצמו- למה לעזאזל הבולס צריכים את לארי יוז?! סטיתי מהנושא..קבוצת התקפה מובהקת..בדיחה עצובה. קבוצה התקפית כ"כ מוגבלת, ואתה יודע כמה אני אוהב אותם, אבל מותק, זה לא זה, גורדון הוא כישרון התקפי מדהים, שאולי סקיילס קצת סירס, לדנג יש כישרון, והיינריך כשהיה לו ביטחון היה לא רע. אבל לקבוצת התקפה יש אפשרות לעשות נקודות בצבע, הבולס מתגעגעים כבר שנים ללוק לונגלי.. לקבוצת התקפה אין אחוזים כל כך נוראיים כמו שלבולס יש השנה, קבוצת התקפה קולעת הרבה, הבולס לא, לא השנה, וגם לא בהצלחה שנה שעברה. עזוב, זה לדעתי סתם פליטת קולמוס שלך, או עיוורון, ולכן אניח לזה ואעבור לשאר הדברים. אתה מתאר אידיליה מושלמת, וגר זאב עם כבש.. לארי יוז יבוא ובכיף יקח על עצמו את תפקיד שחקן מספר 8, עזוב, תן לו לחלק מגבות להיינריך ודוהן, הוא בטח ישמח.. יוז בא בשביל לפתוח, אחרת זה יהיה בלאגן אנד באלאגן. האם יוז ראוי לפתוח? אישית הייתי מעדיף לראות את ספולושה ממשיך להתפתח. אגב, שוב, בעולם המושלם שלך, ספולושה יכול לחזור להיות מספר 3 מחליף, בעוד אני, שאתה חייב לתת לי קרדיט שטענתי שספולושה הוא השוויצרי מספר 1 אחרי פדרר, עוד לפני הצלחתו הנוכחית, טענתי ואמשיך לטעון, שהוא תורם יותר כגארד, ורצוי שגם יפתח. אם גורדון נשאר גם שנה הבאה, אז יוז הוא השחקן הכי מיותר ששיקאגו אי פעם הביאה אליה, אם גורדון לא נשאר שנה הבאה, ויוז ינהיג אותנו אל העשור הבא, אני מעדיף לטמון את ראשי בחול. עם כל הבנייה מחדש, איך אפשר להגיע למצב אומלל שכזה?! לגבי השנה הנוכחית- תראה, השטויות שכתבת שמות אותך בעמדה שלכאורה אתה יכול רק להרויח, כי כולם חושבים שפקסון איבד את שפיותו בטרייד הזה, ורק אתה לא, אז אם הבולס יצליחו לכאורה אתה נביא אמת, מורם מעם. רק לכאורה, ולמה? כי אני חושב שגם לפני וגם אחרי הטרייד הלא טוב הזה, הבולס צריכים להיות בפלייאוף, עקב טיפשותו של סטרן. תה יודע מה עצוב? שעם כל זה שגם מבחינת קליבלנד הטרייד הזה הוא די רע לעתיד שלה, ההיגיון אצלם הוא פשוט- כאן ועכשיו, עכשיו או לעולם לא, ובגלל טיפשותו של סטרן(עיין ערך-מזרח איום ומערב מופלא.שיחליפו כבר את השיטה הפרה היסטורית המגוחכת הזאת שמנוגדת לכל ערך ספורטיבי!) יש להם סיכוי לא רע. במזרח יש בעיקרון רק את בוסטון ודטרויט, ומעכשיו יש גם את קליבלנד, שהיא כרגע קבוצה טובה יותר משל שנה שעברה, שהגיעה לגמר המזרח, נכון שלא היה את בוסטון, אבל ללברון לא היה את ביג בן וסמית'(שאני מחזיק מהם הרבה הרבה יותר ממה שאתה. לא מבחינת עתיד, מבחינת הווה, וואלאס ממש לא אמר את המילה האחרונה), אם עד עכשיו קליבלנד היו לברון ועוד 15, אז עכשיו הם קבוצה. לא חושב שקבוצה מספיק טובה, אבל שוב- בגלל חולשת המזרח, הכל אפשרי. בעוד שאקיל, גאסול, וקיד ירקו דם בשביל מיקום גבוה בפלייאוף, שגם ככה לא יבטיח הרבה במערב המשוגע והמעולה שיש השנה, ג'ו סמית' יוכל לשחק עם קביים ולטייל לשלבים גבוהים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
תגובת הלאונרדו

ולאונרדו מגיב: כמו שכבר אמרתי לך,לא ראית מספיק משחקים של שיקאגו העונה לצערי,אתה יודע איך זה,כשאתה נעלם לכמה ימים לאילת ללא פלאפון וללא אינטרנט העולם לא עוצר מלכת,השמש ממשיכה לזרוח בבוקר ושיקאגו ממשיכה לשחק בלילה. ו3 משחקים בעונה בESPN הם לא מדד מספיק. אני ראיתי בערך 20 משחקים של שיקאגו העונה,וזה פחות או יותר הספיק לי. ואולי המונחים שלי ושלך לקבוצת התקפה הם שונים. אתה אמרת שקבוצת התקפה היא כזאת שיודעת לעשות נקודות בצבע והרבה,אני לא מסכים עם האמירה הזאת. דווקא מבחינתי קבוצת התקפה היא כזאת שרצה מהר בהתקפות מעבר ומתפרצות,לוקחת שלשה זריזה,ג'אמפ שוט טוב,ולא מחכה שהגבוהים יגיעו ומכניסה להם כדורים. זה מתאים יותר לקבוצות הגנתיות כמו דטרויט וסאן אנטוניו. אני מדבר יותר על קבוצות כמו פיניקס וגולדן סטייט,כאלה שהקו הקדמי שלהן לא משובח מדי(טוב האמת פיניקס עכשיו עם שאק עם קו קדמי די כבד אבל אייכותי) אבל אתה מבין למה אני מתכוון(אני מקווה לפחות) פיניקס עושה 110-130 נקודות למשחק,לפחות 80-90 היא מקבלת מהקו האחורי. כנ"ל לגבי גולדן סטייט. אצל שיקאגו בדרך כלל החלוקה יותר מאוזנת,כי להוציא את וואלאס הקו הקדמי של שיקאגו הוא די מהיר וזורם(תומאס,דנג,ואפילו נואה) אבל גם כשוואלאס היה על המגרש שיקאגו לא חיכתה לו,היא רצה למתפרצות והתקפות מעבר מהירות. הרי גם אני וגם אתה יודעים שגורדון,היינריך,נוצ'יוני,דוהון וספולושה אלה שחקנים שאוהבים לרוץ ולקלוע מכל עבר. אז זה ששיקאגו העונה לא הצליחה להפיק מכולם לחם,וסיימה משחקים עם אחוזים נוראיים וסקור נמוך זה ממש לא הופך אותה לקבוצת הגנה,זה הופך אותה לקבוצת התקפה שלא ממצאת את הפוטנציאל שלה. חבל באמת שראית רק את הרבע האחרון נגד דנבר,כי אם היית רואה את כל המשחק היית מבין טוב על מה אני מדבר. שיקאגו רצה בכל הזדמנות,גורדון ונוצ'יוני הפציצו שלשות בהתקפות מעבר ולא חיכו לאף אחד. אז נכון שההגנה של דנבר היא לא בדיוק הגנת ברזל,אבל כששיקאגו רצה וגם קולעת באחוזים גבוהים גם דטרויט וסאן אנטוניו יתקשו לעצור אותה. ואתמול זאת הייתה דוגמא לאיך הכל התחבר,כולם היו טובים ולרעיה 7 שחקנים קלעו בדאבל פיגרס כאשר גורדון מנצח על החגיגה עם 37 נקודות. דנבר נשארה במשחק בעיקר בגלל יום מטורף של סמית',אם הוא היה ביום רגיל זה היה נגמר 30 לפחות. לגבי הטרייד. האמת שכשראיתי את שיקאגו אתמול בלי יוז וגודן זה אולי גרם לי לחשוב שלא באמת צריך אותם. השאלה היא אם את וואלאס צריך? כי שיקאגו זרמה טוב מאוד גם בלעדיו,אז ההגנה נחלשה,אבל ההתקפה הרבה יותר זורמת,ונואה הוכיח שהוא גם יודע לעשות נקודות כשצריך. וכמו שאמרתי לך,אני לא מצפה שיוז יפתח,וגם לא שיהיה מחליף ראשון לגארדים,מבחינתי יוז הוא גארד משלים,אם הוא אכן יוותר על האגו ויבין את מקומו מהר אני לא רואה כאן בעיה,אל תשכח שלא כל יום ספולושה טוב,היינריך תופס יד,ודוהון לא מסתבך בעבירות,וכשדברים כאלה יקרו אנחנו אולי נודה שיש לנו אחד כמו יוז שלא נופל מהם ברמה ויש לו יד טובה ויציבה. גודן הוא תוספת נאה לצבע,הוא יותר מהיר וזורם מוואלאס,הגנה אומנם פחות טובה,אבל הוא יעזור לקו הקדמי הדליל כרגע של שיקאגו,נואה-תומאס-דנג-גודן וקצת גריי זה קו קדמי סביר למדי שיודע לעשות נקודות ויודע גם לשמור לא רע. אל תשכח ששיקאגו היא קבוצה של קו אחורי כפי שאמרתי,לא יעזור כלום,הכוח והעוצמה שלנו באים משם,לכן הסתכלות יתרה על הקו הקדמי היא חסרת תכלית,הקו הקדמי הוא הבונוס של שיקאגו ולא יותר מזה,אולי להוציא את דנג שהוא באמת נכס גדול מקדימה,אבל שוב,אתמול שיקאגו הסתדרה גם בלעדיו(הוא נתן 10-12 נקודות אבל לא היה משמעותי בכלל) הטרייד לא היה רע,זה שאתה לא אוהב את יוז וגודן זה כבר עניין פרטי שלך. אני אישית לא פוסל שחקנים עוד לפני שהם עלו לדקה אחת על המגרש. קודם נראה ואז נשפוט. בכל מקרה זה לא סוף העולם,אנחנו באמצע העונה,אני מאמין ששנה הבאה שיקאגו תתחזק איפה שצריך ותבנה קבוצה אפילו יותר טובה מזאת שיש לנו השנה. אל תשכח שבטרייד הזה יש הרבה הסתכלות הלאה,הצלחנו להפטר מ2 זקנים תמורת 2 שחקנים יחסית צעירים,אחד בשיאו והשני עוד לפני השיא,אין לי ספק שאם הם יתנו חצי שנה טובה שיקאגו תוכל לקבל תמורתם דברים טובים,הרבה יותר טובים ממה שהייתה מקבלת על 2 שחקנים על סף פרישה כמו וואלאס וסמית'. אני חושב ששנה הבאה אפשר לשלוח את גודן יוז וגריי תומרת סנטר טוב וחזק,סך הכל בעמדות 1-4 אנחנו מסודרים היטב,רק 5 קלאסי חסר לנו. אגב הבהרה קטנה,אני לא אמרתי שספולושה יהיה מחליף לעמדה 3,ברור לי שהוא עדיף כ1-2,את החמישיה הראשונה כתבתי לפי עמדות ואת השנייה סתם.

טוב,

אני פשוט לא מסכים עם הרבה מהדברים שכתבת, לגבי הלראות משחקים- בתקופת סקיילס על כל שנותיה ראיתי הרבה יותר משחקים ממך, הרבה יותר, וגם בלי לראות- זאת הייתה קבוצה הגנתית מובהקת, כמו שהשמש צהובה. אולי נוצר שינוי עצום מאז שבויילן תפס פיקוד, אולי, שיהיה..אין לי משהו נגד זה..אבל אם אתה לא חושב שהבולס בתקופת סקיילס היו קבוצה הגנתית, אז..שיהיה..גם נגד זה אין לי שום דבר. בשורה התחתונה- הטרייד נעשה, צריך להסתכל עם מבט קדימה- אני לא נותן שום צ'אנס ללארי יוז כי אני יודע מה יש לבולס בקו האחורי, ואני חושב שקו אחורי שכולל את היינריך-ספולושה-דוהן-גורדון יכול עם קו קדמי מתאים לרוץ חזק מאוד, לא צריך את יוז, פשוט לא צריך אותו. אני לא נותן לו צ'אנס בהתבסס על העבר שלו, ובהתבסס על העבר של יתר שחקני הקו האחורי של הבולס, שאני מאוד מעדיף אותם על פניו. שנינו מסכימים בנקודה אחת עיקרית- אין שום סיבה שהבולס לא יהיו בפלייאוף גם השנה. לגבי שנה הבאה, לדעתי, צריך להחתים את דנג וגורדון, ולשלוח את גודן ויוז בטרייד תמורת סנטר, ואז יש קבוצה שתדבר חזק לשנים ארוכות. כתבת עוד כמה שטויות, ועוד כמה דברים נכונים, אין לי כוח להיכנס לויכוח שגם ככה נעשה בפורומים אחרים..ליל שלווה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה מתעלם מדבר אחד חשוב

רוב הסיכויים שבסוף העונה הבולס נפרדים מבן גורדן ובהתחשב בחוזה של יוז שאם אני לא טוע לא יגמר בסוף העונה הזאת אז יש מצב שהם בונים עליו כמחליף של גורדון בתפקיד השחקן השישי. בסה"כ יכולות המשחק של לארי יוז ידועות לכולם הבעיות איתו בעיקר חברתיות ופסיעות קטנות ומציקות שתוקעות אותו כל עונה לאיזה 20 משחקים בחוץ ולכן הוא נחשב לשחקן בעייתי בעיניי רוב הקבוצות בליגה. ימים יגידו אם פאקסון גאון או עוד אייזיה תומאס.

z dead

New member
על מה אתה מדבר בדיוק?

תומאס סנטר? ה"ילד" שוקל 100 ק"ג במקרה הטוב והוא 6-9(2.06) זה לא שיש לו קליעה או משו שיגרום לסנטרים או לPF של היריבות לצאת אליו,אין לו שום יתרון בתור סנטר. דוהן בחמיישיה עם היינריך ולא יוז או גורדון? מי יספק להם נקודות בקו האחורי? קבוצה בלי סנטר על הספסל ובחמישיה ובלי אף שחקן ברמה גבוהה היא קבוצה של מינימום חצי גמר מזרח עם אופציה לגמר? היינריך רכז נחמד אבל לא סופרסטאר,גורדון מחליף חביב,דנג סבבה, ל3 האלה אין כנראה מקום באף חמישיה של 12 הקבוצות הבכירות. כל השאר שם בינונים ומטה,ועם כל האהבה שלי לנוצ'יוני אפילו הוא לקבוצה הזו של שיקגו לא יכול לעזור יותר מידי בתור המחליף המעולה שהוא,אני עדיין זוכר לו את הגג האימתני לפרקר מול מכבי,וכל המרבה לדפוק גגות לשחקני מכבי,הרי זה משובח.

z dead

New member
תיקון לגבי טיירוס

תומאס 2.03 ושוקל 98 ק"ג. עם כל זה שהוא גמד ורזה מההודעה הקודמת שלי,זה עוד היה טוב ביחס לנתונים שלו בפועל :)

גורדון מחליף חביב???

אני מתלבט אם להמשיך לדון איתך אחרי המשפט הזה :\ גורדון השחקן השישי הכי טוב בליגה,ובכלל אחד השחקנים הטובים בNBA. הוא אחד הקלעים הכי טובים שיש בשוק,יד כמו שלו אין להרבה שחקנים... תראה לי עוד שחקן שעולה מהספסל וב35-40 דקות קולע 25-35 נקודות וובאחוזים טובים ובלי להיות אגואיסט יותר מדי(גורדון בדרך כלל מסיים משחקים עם 5 אסיסטים ומעלה) היינריך רכז נחמד? היינריך הרבה יותר מנחמד,הוא רכז מצוין,אחד הטובים בליגה מבחינתי לפחות,אתמול הוא סיים עם 16 נקודות עם 50%מחוץ לקשת ו50% מהשדה בכלל,כמו כן גם 14 אסיסטים ורק 2 איבודים. היינריך בניגוד לדוהון רכז שגם עושה הרבה נקודות,הם די משלימים אחד את השני. תומאס לא יהיה ה5 הקבוע של שיקאגו,למעשה אחרי אתמול אני די בטוח שנואה ישחק רוב הזמן 5. ועדיין תומאס אתלט אדיר,אל תשכח שהוא הרבה יותר זריז מכל 5 אחר ולכן עושה צרות בצבע. בכל מקרה אל תשכח שהוא עוד צעיר וצריך להתפתח,הוא לא יגבה יותר אבל בוודאי יוסיף עליו קצת מסה. שיקאגו קבוצה הרבה יותר טובה ממש שאתה מנסה להציג. אבל חבל להתווכח,ניתן לזמן לעשות את שלו...

z dead

New member
גורדון מחליף חביב

יכול לתת 20 נק' ויכול גם לאבד ולקלוע ב20 אחוזים מהשדה + הגנה בעייתית,בעייתית מאוד. השחקן ה6 הכי טוב הוא ג'ינובילי ואח"כ ברבוסה. היינריך? בילפס,פרקר,נאש,ד'רון,פול,קיד,פישר,בארון ואחרים. הם בודאות טובים ממנו. ויש עוד לפחות 5-6 ש-שווים לו אם לא טובים יותר. נואה גם לא סנטר,הוא PF...גם במכללות הוא שיחק כ4,אז בוודאי שבNBA הוא לא יכול לשחק 5 אלא אם יוסיף עוד 20 ק"ג לפחות,התקפית בכל מקרה אין לו מה למכור,שלא לדבר על תומאס שלשים אותו בתור 5 זה שחיטה כשרה.

o f r o n

New member
הטרייד של פאו ללא ספק

הוא לא רק הפך את הלייקרס למועמדת ושינה את מאזני הכוחות בצמרת הליגה אלא גם הכניס ללחץ הרבה קבוצות ובעצם היה גורם רציני לטריידים הבאים שנעשו.

ברור שהטרייד של גאסול

הוא כבר שינה את מאזני הכוחות בליגה, כשהוביל לטריידים של הסאנס, הספרס, ודאלאס.

כרגע פאו פאול פול

גסולין כאן כבר רואים תוצאות במיידי, והלייקרס הם הקבוצה הטובה בליגה כרגע. לא עניין של הכי חמה או קרה החודש, פשוט במבט לעתיד נראית הכי מוכנה, עם השחקן הכי טוב, מספר שתיים שחקן פנים מצוין וצוות מסייע לא רע. בהמשך הדרך, שאק עשוי להתברר כמכריע. אולי. בוא נחכה להלילה לפחות. קיד זה גם משמעותי. כי גם בלי הטריידים מסביב, לא ראיתי את דאלאס עושים משהו גדול בפלייאוף. עם קיד יש להם צאנס, כי הוא יכול לחבר את הקבוצה ביחד לרמה גבוהה יותר, להוציא למשל מנוביצקי יותר, מטרי יותר והכי חשוב, חואן דיקסון לדטרויט! הוא היה וינר במכללות

z dead

New member
תומאס בספרס

הטרייד הכי פשוט אבל הכי טוב. תומאס יאפשר לדנקן להתרכז יותר בהתקפה מעצם זה שתמיד ישמור על השחקן הפחות דומיננטי אצל היריבה,ועד שלא יוכח אחרת דנקן הוא הגבוה הטוב בNBA,וכנראה השחקן היעיל בNBA,וכשאתה נותן לו את המנוחה שהוא זקוק לה כ"כ בדמות ההגנה של תומאס,הוא אמור להיות בלתי עציר,שוב. עד שהוא פוגש את שיד. תומאס יפנה לדנקן את הצבע עם קליעות מחצי מרחק וייתן להורי את ה10 דקות שלו למשחק בשמירה על המחליפים של היריבה,10 דקות של הורי בפלייאוף כשהוא מתרכז כמעט רק בהתקפה זה כמו 48 דקות של אייברסון בעונה הסדירה. מה גם שתומאס מוסיף קשיחות,ניסיון,ומנהיגות,שגם ככה לא חסרים שם בספרס.

למעלה