למה לעבן אותי סתם??
השניים האלה מתנגחים אחד בשני ומסתבר שזאת סוג של בדיחה פרטית (בא לי לשבור לשנייכם ת'רגליים) בכל מקרה להלן התגובות של שנייהם (בלי הקטילות המיותרות) STANLEY CLIMBFALL נתחיל בדבר שפשוט רציתי לקבור את עצמי בגללו, ואצטט אותך- 'וצריך לזכור דבר נוסף,שיקאגו היא קבוצת התקפה מובהקת,ראן אנד בלגאן' עד הטרייד שיקאגו הייתה קבוצת הגנה מובהקת. הכי הגנה שאפשר. אוהדי שיקאגו שמחו מאוד על הטרייד שהביא בזמנו את ביג בן, כי חשבנו- טוב, אנחנו כבר ההגנה הכי טובה ב-NBA(מבחינת סטטיסטיקה יבשה, זה היה ככה. מבחינה מעשית ללא ספק בין קבוצות ההגנה הטובות), אז עכשיו אנחנו מקבלים גם את שר ההגנה.. אה, מצד שני הייתה המחשבה- אז בשביל מה, לעזאזל, צריך אותו? למה לא לעשות טרייד שיביא משהו שכן צריך וחסר? נקודות בצבע.. ועכשיו, פקסון שוב מוכיח שהוא אלוף בלהביא שחקנים שאולי הם טובים לכשעצמם, אבל כל אדם שפוי צריך לשאול את עצמו- למה לעזאזל הבולס צריכים את לארי יוז?! סטיתי מהנושא..קבוצת התקפה מובהקת..בדיחה עצובה. קבוצה התקפית כ"כ מוגבלת, ואתה יודע כמה אני אוהב אותם, אבל מותק, זה לא זה, גורדון הוא כישרון התקפי מדהים, שאולי סקיילס קצת סירס, לדנג יש כישרון, והיינריך כשהיה לו ביטחון היה לא רע. אבל לקבוצת התקפה יש אפשרות לעשות נקודות בצבע, הבולס מתגעגעים כבר שנים ללוק לונגלי.. לקבוצת התקפה אין אחוזים כל כך נוראיים כמו שלבולס יש השנה, קבוצת התקפה קולעת הרבה, הבולס לא, לא השנה, וגם לא בהצלחה שנה שעברה. עזוב, זה לדעתי סתם פליטת קולמוס שלך, או עיוורון, ולכן אניח לזה ואעבור לשאר הדברים. אתה מתאר אידיליה מושלמת, וגר זאב עם כבש.. לארי יוז יבוא ובכיף יקח על עצמו את תפקיד שחקן מספר 8, עזוב, תן לו לחלק מגבות להיינריך ודוהן, הוא בטח ישמח.. יוז בא בשביל לפתוח, אחרת זה יהיה בלאגן אנד באלאגן. האם יוז ראוי לפתוח? אישית הייתי מעדיף לראות את ספולושה ממשיך להתפתח. אגב, שוב, בעולם המושלם שלך, ספולושה יכול לחזור להיות מספר 3 מחליף, בעוד אני, שאתה חייב לתת לי קרדיט שטענתי שספולושה הוא השוויצרי מספר 1 אחרי פדרר, עוד לפני הצלחתו הנוכחית, טענתי ואמשיך לטעון, שהוא תורם יותר כגארד, ורצוי שגם יפתח. אם גורדון נשאר גם שנה הבאה, אז יוז הוא השחקן הכי מיותר ששיקאגו אי פעם הביאה אליה, אם גורדון לא נשאר שנה הבאה, ויוז ינהיג אותנו אל העשור הבא, אני מעדיף לטמון את ראשי בחול. עם כל הבנייה מחדש, איך אפשר להגיע למצב אומלל שכזה?! לגבי השנה הנוכחית- תראה, השטויות שכתבת שמות אותך בעמדה שלכאורה אתה יכול רק להרויח, כי כולם חושבים שפקסון איבד את שפיותו בטרייד הזה, ורק אתה לא, אז אם הבולס יצליחו לכאורה אתה נביא אמת, מורם מעם. רק לכאורה, ולמה? כי אני חושב שגם לפני וגם אחרי הטרייד הלא טוב הזה, הבולס צריכים להיות בפלייאוף, עקב טיפשותו של סטרן. תה יודע מה עצוב? שעם כל זה שגם מבחינת קליבלנד הטרייד הזה הוא די רע לעתיד שלה, ההיגיון אצלם הוא פשוט- כאן ועכשיו, עכשיו או לעולם לא, ובגלל טיפשותו של סטרן(עיין ערך-מזרח איום ומערב מופלא.שיחליפו כבר את השיטה הפרה היסטורית המגוחכת הזאת שמנוגדת לכל ערך ספורטיבי!) יש להם סיכוי לא רע. במזרח יש בעיקרון רק את בוסטון ודטרויט, ומעכשיו יש גם את קליבלנד, שהיא כרגע קבוצה טובה יותר משל שנה שעברה, שהגיעה לגמר המזרח, נכון שלא היה את בוסטון, אבל ללברון לא היה את ביג בן וסמית'(שאני מחזיק מהם הרבה הרבה יותר ממה שאתה. לא מבחינת עתיד, מבחינת הווה, וואלאס ממש לא אמר את המילה האחרונה), אם עד עכשיו קליבלנד היו לברון ועוד 15, אז עכשיו הם קבוצה. לא חושב שקבוצה מספיק טובה, אבל שוב- בגלל חולשת המזרח, הכל אפשרי. בעוד שאקיל, גאסול, וקיד ירקו דם בשביל מיקום גבוה בפלייאוף, שגם ככה לא יבטיח הרבה במערב המשוגע והמעולה שיש השנה, ג'ו סמית' יוכל לשחק עם קביים ולטייל לשלבים גבוהים.