התכונתי ש... לרותם יש יופי לא ישראלי. בכל אופן היא מאוד יפה ומיוחד הלוואי עלי!
Y yuli c New member 10/4/03 #41 התכונתי ש... לרותם יש יופי לא ישראלי. בכל אופן היא מאוד יפה ומיוחד הלוואי עלי!
ק קוצי מוצי New member 10/4/03 #42 נו, יש לכם ספק בכלל? ברור שרותם! היא מדהימה! אח.......יפה כזאת..... אני רוצה חברה כזאת!
מ מדוזית2003 New member 10/4/03 #43 ../images/Emo41.gifמה ככה אתה בוחר חברות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif בושה וחרפה..... בנות בוחרים לפי האופי לא לפי היופי אבל אני מסכימה איתך רותם היא הכי שם...
../images/Emo41.gifמה ככה אתה בוחר חברות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif בושה וחרפה..... בנות בוחרים לפי האופי לא לפי היופי אבל אני מסכימה איתך רותם היא הכי שם...
א אדוושי New member 10/4/03 #44 ../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מה שבאתי לרשום לו
ע עדן לוי New member 10/4/03 #46 אדוושי זו בת נכון? כי את\ה כותב\ת בחתימה שלך ד"ש ל-משהו אהובתי....(אהובתי בלשון נקבה...)
ק קוצי מוצי New member 10/4/03 #45 בננות אל תדאגו... לא דיברתי רק על היופי כשאמרתי כזאת חברה.... התכוונתי בכלל לרותם כלומר לדמות- היא גם יפה, וגם נשמה וטובת לב, עושה הכל בשביל להשיג את מה שהיא רוצה, עצמאית ואין עליה פוזות ומשחקים! get it?
בננות אל תדאגו... לא דיברתי רק על היופי כשאמרתי כזאת חברה.... התכוונתי בכלל לרותם כלומר לדמות- היא גם יפה, וגם נשמה וטובת לב, עושה הכל בשביל להשיג את מה שהיא רוצה, עצמאית ואין עליה פוזות ומשחקים! get it?