ותשובותי הם (כמו של הבנים...)../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
אוקי אז ככה:
רותם-היא ממש מקסימה, מהממת, חתיכה,
רק דבר אחד מפריע לי בה, יש לה פה עקום כזה כשהיא מדברת... מין עיוות כזה...
ריקי- ריקי היא מאוד אקזוטית ויפה אבל היא שמה יותר מידי איפור וככה אי אפשר לראות את היופי שלה... היא גם הולכת עם בגדים של זונה
ליה- אם תיקחו לליה כל חלק בפרצוף בניפרד תראו שזה ממש יפה, יש לה עיינים מהממות ושער יפייפה... אבל עם תחברו את הכל ביחד, הסנטר שלה ממש ארוך.. זה סנטר כמו של האיש הזה מ"בחן ת'צמך" ל מעריב לנוער ( מי שקורא..)
שירן- שירן ממש מעוותת
כולם חושבים שהיא כוסית כי היא בלונדינית עם עיינים כחולות...
אבל היא בכלל לא יפה בפרצוף והגוף שלה בסדר למרות שאני לא אוהבת את הגוף שלה גם...
ענבר- ענבר היא מין הודית כזאת... העיינים שלה מורמות כלפי מעלה וגם תמיד יש לה חיוך תחמני כזה... לא אוהבת אותה
*מקיא*
נירה- נירה מזכירה לי קצת את המורה שלי בכיתה ו' *אימא'לה* ובגלל זה כל פעם שאני רואה אותה עולים לי זכרונות רעים ואני לא מסוגלת בכלל לחשוב שהיא יפה
וגם מה לעזאזל שאול מוצא בה
היא זקנה ממנו באיזה 20 שנה היא נראית בת 50+ והוא בן 30 בערך...
בתיה-היא סתם מכוערת עם פה עקום וחיוך דבילי ואני גם לא סובלת את מה שהם עשו לה בשער
כמה ג'ל מבזבזים עליה כך סצנה
זה מבחיל
*מקיאה בשנית*
מישל-מיכל היא דיי בסדר בהתחשב לגילה רק תמיד חשבתי שיש לה בסצנות שיניים תותבות
כי תמיד שהיא מדברת היא מוציאה אותם החוצה.....
סוניה- עם היו מתארים לכם אותה הייתם חושבים שהיא כוסית ( כמו שירן) כי יש ל עיינים כחולות והיא בלונדית אבל היא סתם מקומטת...... בת כמה היא במציאות לדעתכם
(שחכת את יעל
) יעל- יעל היא נורא מוזרה... פעם חשבתי שהיא יפה אבל לאט לאט הסתכלתי עליה והפה שלה גדל מרגע לרגע... בסוף הבנתי שהפה שלה (השפתיים
) משתלטות לה לאט לאט על כל הפרצוף!! חוץ מזה יש לה שער יפה... ואני גם מתה על הפרסומת שלה ל-"נט-מן"
והתוצאות הסופיות הם: במקום ה-
1:
ליה, ריקי, ורותם
נוריד את ליה כי היא הכי פחות יפה משלושתם
ונשאר לנו את:
ריקי ורותם
ומבין שתייהם המנצחת היא... ( רדו למטה ותראו
חי חי חי
נכון שזה יצא יפה שוב
מי שקורא את כל זה מקבל פרס
+
ו-