סקר גלישה....

Ezcorp

New member
אחרונה ודי

זה הגלשן שלי! הוא חדש והוא שלי והוא לבן והוא מגניב!

b m x

New member
גמני פה

שם: אדם גיל:18 איזור מגורים:חיפה חוף מועדף:בקדור כמה זמן את/ה גולש:המון שנים תרגיל מועדף:רגל ברך 720 גולש מועדף (מהארץ ומהעולם):כל אחד שלא גולש בשביל הפוזה. חוף שהיית בו או היית רוצה להגיע אליו:אחד החופים באשדוד?

mcGooo

New member
אני :)

שם: תמר גיל: 14 איזור מגורים: כרמיאל חוף מועדף: הסטודנטים אבל אני גולשת בנהריה כל הזמן :) כמה זמן את/ה גולש: חודשי בערך אבל אני גם רק פעם בשבועיים =| (עד שמסיעים אותי) תרגיל מועדף: אני לא כלום כלום חח גולש מועדף (מהארץ ומהעולם): בעולם- קלי סליטר כלי.. בארץ- צחי טוב... חוף שהיית בו או היית רוצה להגיע אליו: שום מקום.. :)

mcGooo

New member
חודשיים**

ובתרגיל מועדף זה אמור להיות- אני לא יודעת כלום חח

vejita

New member
מה איתי?

שם: תום.. כולם אבל תקראו לי טויזר גיל:14-15 איזור מגורים:זגרון יעקוב.. לא מצפה שתכירו חוף מועדף:שדות ים אפילו שאני גולש במעגן מיכאל שזה גם לא כ'כ רע... כמה זמן את/ה גולש:שנה אבל פעם בשבוע... תרגיל מועדף: עד עכשיו הצלחתי אוף-דליפ קטן אז... גולש מועדף (מהארץ ומהעולם):קלי סליטור חוף שהיית בו או היית רוצה להגיע אליו:אמ... אני חושב קוסטה ריקה או הוואי.. זאת השאיפה שלי.. אני מקווה שאני יגיע לרמה הזאת בכלל...

vejita

New member
תיקון!!

אני גר בזכרון יעקוב.. ואני בן 14 וחצי עוד מעט 15...

גם אני מופיע פה!

שם: אביב גלילי גיל: 15 איזור מגורים: כפר סבא חוף מועדף: אין בינתיים (אבל לא אכדיה!) כמה זמן את/ה גולש: חודשיים...מתי שאבא או אמא יכולים לקחת אותי לים..שזה אומר עד עכשיו 5 פעמים בערך.. תרגיל מועדף: לחתור לחתור לחתור ואז לקפוץ..אה נכון קוראים לזה לעמוד.. גולש מועדף (מהארץ ומהעולם): רק אחד אני מכיר..קלי סלייטר..ולא ראיתי איך הוא גולש חוף שהיית בו או היית רוצה להגיע אליו: הוואי אנד אוסטרליה (אחרי או לפני צבא)

למעלה