סקר גלישה....

סקר גלישה....

טוב אחרי דיון מעמיק עם מנהל הפורום החלטנו לעשות (שוב....) את הסקר והפעם אםא הוא מצליח הוא ישאר תמיד למעלה וככה כל מי שמצטרף לפורום יוכל למלא אותו אז ככה: שם: גיל: איזור מגורים: חוף מועדף: כמה זמן את/ה גולש: תרגיל מועדף: גולש מועדף (מהארץ ומהעולם): חוף שהיית בו או היית רוצה להגיע אליו: ואם יש לכם תמונות אז תצרפו!!!!!!

ואני אפילו יהיה הראשון שימלא....

שם: תומר גיל: 20 איזור מגורים: אשדוד חוף מועדף: עיגולים /קשתות (בחורף) כמה זמן את/ה גולש:בסיבובת ה 5 שנים תרגיל מועדף: אופדליפ 90 לבק גולש מועדף (מהארץ ומהעולם: מי אם לא קלי סלייטר חוף שהיית בו או היית רוצה להגיע אליו: אחרי הצבא אני טס לאוסטרליה ואין לי ממש כוח לפרט את כל החופים מצטער על התמונה המעפנה אבל פירמטו לי את המחשב תומונות יותר טובות יבואו בהקדם

jKiTTiE

New member
גמני גולשת בקשתות!

אני הולכת לשם ביום שבת...דבר איתי =]

maorubin

New member
אררר!!!

כתבת הודעה ולא את הפרטים שלך!... יאללה תמלאו את זה כולם... ד"א... ננעץ... מקווה מאוד שיצליח....

177לירון

New member
אז ככה...

שם:לירון גיל :18.5 אזור מגורים:מיכמורת חוף מועדף:דרופ\ארובות כמה זמן את\ה גולש:8שנים תרגיל מועדף:אופדליפ פינות חוף שהייתי רוצה ליגלוש בו :טורקיה

יוסיא

New member
ברוח העניין ...אני אהיה השני

שם : יוסי גיל : 23 חוף מועדף : הדולפינריום והמערבי....תלוי באיזה גל כמה זמן: שנתיים בערך באופן רציני תרגיל מועדף : הליכה על הגלשן גולש מועדף : פעם ראיתי ילד קטן שכריש תקף אותו והוריד לו את הרגל באמצע גלישה.... לאחר שהוא החלים ונשאר עם רגל אחת...הוא לא וויתר על הגלישה וממשיך לגלוש גם עם רגל אחת!! ( הכינו לו גלשן במיוחד בשבילו ) זה נקרא אלוף...!!! גולש נשמה!!! אותו אני מעריץ !! נראה לי זה היה באוסטרלייה או בהוואי...אני לא בטוח

maorubin

New member
הנני כאן!...

שם: מאור גיל:17 וקצת... איזור מגורים:רמלה.. (קשה... קשה...) חוף מועדף: טובגו כמה זמן את/ה גולש:שנה וקצת.... תרגיל מועדף:תרגיל?... אי רק התרגלתי לגלשן החדש... :-\ גולש מועדף (מהארץ ומהעולם): אנדי איירונס!... חוף שהיית בו או היית רוצה להגיע אליו: Witches Rock... מת להיות שם!!...

amitssss

New member
עכשיו אני

שם: עמית גיל: 16 מהרצליה חוף מועדף: השרון ובחורף המרינה או דבוש גולש: עוד מעט 3 וחצי שנים תרגיל מועדף: יש יותר מידי אבל סנאפ קאט באק פלואטר גולש מועדף: רוב מצ'אדו חוף שהייתי רוצה להיות בו: לא משנה איפה אבל בקוסטה ריקה אבל אני יתפשר גם על קליפורניה

jKiTTiE

New member
חחח אילנה הפעם לא אני עשיתי את זה

חחחחחח =] שם: מור מעדיפה בן דור ככה כולם קוראים לי =] גיל: 15 וחצי איזור מגורים: ישוב בין גדרה לרחובות בעע חוף מועדף: הקשתותתת =] כמה זמן את/ה גולש: אמממ 3 שנים אבל בלי חורפים ופעם בשבועיים =\ תרגיל מועדף: אין לי ממש כלתרגיל שאני מצליחה אני מדיפה אותו חחח גולש מועדף (מהארץ ומהעולם): קורי לופז חוף שהיית בו או היית רוצה להגיע אליו: או בהוואי,פיג'י, קוסטה ריקה מה שיצא =] תמונה...?!יש מצב שאני יבוא ביום שבת אחרי הים =]

ILANA360

New member
שקרניתתתת

מזה אין תרגיל מועדף?! חחחח מה עם האופדליפים שלך???גנובהה עלק לא עושה תרגילים הלואי לכולם רמה כמוך גנבה..חח

jKiTTiE

New member
חחחח וואו מה עשית ממני!?!?

יוצאים לי פעם ב..אבל הם לא משו יש לי הרבה לעבוד עליהם אבל הרבההה!!

M o r k

New member
טוף נו ....

שם: מור
גיל: 16 וחודשיים איזור מגורים: יהוד חוף מועדף: סידני עלי כמה זמן אני גולשת: בערך 3 חודשים תרגיל מועדף: מה קרה לכם? עוד לא עושה חתירה טובה כבר תרגילים ...

עכשיו אנייי

שם: דרור גיל:18 איזור מגורים:קרית מוצקין חוף מעודף: יש כמה הפיק הסטודנטים הריפים נירוונה (בחיפה) ובקריות בקרית ים חוף ימית כמה זמן אתה גולש:3 שנים חוף שהיית בו או היית רוצה להגיע אליו: חוף לא מכיר אבל אני רוצה להגיע לקוסטה ריקה והוואי וסרי לנקה

sfl

New member
שלום!

שם: אור.. גיל: 15.. אזור מגורים: משו בין אשדוד לרחובות.. חוף מועדף: פלמחיםםם ואם לא פלמחים אז בת-ים. כמה זמן אתה גולש-שנתיים כולל חורפים,ועוד עונת קיץ אחת. תרגיל מועדף- בגלל שאני עמה ולא יודעם שמות תרגילים..אז..זיגזגים כאלה עם הגלשן.. גולש מועדף- מהארץ-אסף אברמסקי , מהעולם- קלי סלייטר.. חוף שהיית בו או היית רוצה להגיע אליו- החוף במיאמי..זאת השאיפה שלי שאני אממש בסוכות:]] ותמונות- אין לי תמונה שלי גולשת.

ILANA360

New member
ואני..חח

שם - אילנה ולגן גיל - 17 חוף מועדף - סטודנטים !! לתמיד!! חח תגידו שיש שמה גל ג'ורה אבל אני לא זזה מישמה! חחחח וכמובן החוף של "שלי ואילנה" חחח אל תחפשו אותו באמת כן?חח תרגיל מועדף - אופדליפ לאריאל 360 חח מה נאי יגיד לכם.. גולש מועדף מהארץ - שי גואטה וגלוסקא.. מעולם - צ'לסי ואנדי איירנס מקום שההיתי רוצה להגיע - אני עוד לא יודעת עם מקום כזה מושלם קיים.. שיהיו שמה גלים מסודרים של סוואל שורות חוף נטוש בלי הרבה גולשים רק אני וידידים וכמה בלונדינים מתרוצצים שמה עם גלשנים חח אבל נסתפק בהוואי

reep

New member
גם אני

שם: אושר עטייה גיל: 15 איזור מגורים:חדרה (גיבעת אולגה) חוף מועדף: חוף הגולשים כמה זמן את/ה גולש:5 שנים תרגיל מועדף: אוף דליפ גולש מועדף (מהארץ ומהעולם): קליי סלייטר חוף שהיית בו או היית רוצה להגיע אליו: אוסטרליה, פילדלפיה

עכשיו אני :) יאיי

שם: גל :) גיל: 17. כמה זמן גולשת: שנתיים. תרגיל מועדף: קאטבק (לא שאני יודעת אותו...אבל זו השאפיה שלי P: ). גולש מועדף: קורי לופז. חוף מועדף: הצפוני לתל ברוך והמרינה בהרצליה. חוף שהייתי רוצה להיות בו: חופי קוסטה ריקה והמלדיבים ועוד שבועיים אני אגיע לחופי קליפורניה :)

Ezcorp

New member
הנני כאן

שם: ארז לבנון גיל: 18 איזור מגורים: חבצלת השרון (שזה ליד נתניה, בית ינאי וכו') חוף מועדף: חוף "הדייגים" וותק: שלוש וחצי שנים תרגיל מועדף: להיכנס לצינור גולש מועדף: רוב מצ'דו חוף שהייתי רוצה להיות בו: קרסבלוס בפורטוגל (בקרוב גיא) תמונה שלי - אני אשים עוד כמה...כולל אחת של הגלשן החדש שלי!!

למעלה