סקר גאווה

• פותח הנושא uvita
  • פורסם בתאריך

uvita

New member
סקר גאווה ../images/Emo34.gif

אין לי מושג מה אני הולכת לכתוב..אבל אני אזרום
שתפו: מתי לאחרונה הרגשתם גאווה? האם אתם מסכימים להקשר של הילה "גאווה" לנטייה מינית? האם אתם מרגישים חלק מה"קהילה"? האם אתם מרגישים חלק באיזו שהיא קהילה? מתי לאחרונה התנשקתם עם בני/בנות מינכם? מתי לאחרונה התנשקתם עם בני/בנות המין השני? מתי לראשונה הייתם במצעד הגאווה? מה הכי זכור לכם ממצעד הגאווה האחרון בו הייתם? האם התלבשתם "שונה" למצעד (שונה ממה שאתם לובשים בד"כ)? האם הרגשתם גאווה כלשהי במצעד? מה השיר שהכי מרגש אותכם בהקשר של נטייה מינית? מה השיר שהכי מתחבר לכם בהקשר של נטייתכם? האם רק אני שונאת את ההקשרים של המילים: "גאווה" "קהילה" "ורוד" ו-"עליז" עם נטייה מינית? כולם מכירים בדיחות על המוסקסואלים, האם אתם מכירים על לסביות, או על ביסקסואלים (כי אני מרגישה מקופחת
)? (אגב, בדיחה דיי חביבה: מה לסביות עושות בפגישה השנייה? - עוברות לגור יחד. מה עושים הומואים בפגישה השניה? -איזו פגישה שנייה?!) מה החלק הכי קשה ביציאה מהארון עבורכם (הקבלה העצמית, המשפחה, החברים, שאר החברה ועוד....)? האם העובדה שאתם "שונים" הפכה אותכם לסובלנים כלפי השונה ממכם? אם מלאך היה בא ונותן לכם את האופציה להיות סטרייטים, הייתם מנצלים זאת? וזהו! שיהיה שבועות נפלא! אהבו את עצמכם! |גאוה|

uvita

New member
עונה.

שתפו: מתי לאחרונה הרגשתם גאווה? אמ....חח..כשבשעה 8 בבוקר המתרגלת כתבה משהו על הלוח ולא רק שהבנתי, ידעתי מה הצעדים הבאים... האם אתם מסכימים להקשר של המילה "גאווה" לנטייה מינית? לא ממש. אני לא חושבת שצריך להתבייש בזה, חלילה. אבל אני חושבת שמרגישים גאווה כשמצליחים במשהו, או משיגים משהו...אבל זה לא סותר שלדעתי בנאדם צריך להיות גאה במי שהוא, לא קשור רק לנטייה מינית. האם אתם מרגישים חלק מה"קהילה"? לא. האם אתם מרגישים חלק באיזו שהיא קהילה? ממ..לא. מתי לאחרונה התנשקתם עם בני/בנות מינכם? לפני שלוש שנים. מתי לאחרונה התנשקתם עם בני/בנות המין השני? אתמול :) מתי לראשונה הייתם במצעד הגאווה?נמנמ..(מחשבת) לפני שש שנים. מה הכי זכור לכם ממצעד הגאווה האחרון בו הייתם? שהיו מלא אנשים עם מצלמות, ושלבשתי לבן והחזקתי דגלון, ובדשא רקדתי מעל חברה טובה שלי (סטרייטית), ומיליון צלמים עטו עלינו. האם התלבשתם "שונה" למצעד (שונה ממה שאתם לובשים בד"כ)? לא. ענדתי את העגילים בצבעי בקשת שלי, אבל זה לא משהו מיוחד כ"כ.... האם הרגשתם גאווה כלשהי במצעד? ממ..לא ממש, אבל היה כיף לראות כ"כ הרבה אנשים שיש להם משהו במשותף והם לא מתביישים באהבה שלהם. היה גם מאד נחמד לראות סטרייטים שם. מה השיר שהכי מרגש אותכם בהקשר של נטייה מינית? כל מיני שירי עברי לידר- מתשנה במצב רוח. מה השיר שהכי מתחבר לכם בהקשר של נטייתכם? כנ"ל. האם רק אני שונאת את ההקשרים של המילים: "גאווה" "קהילה" "ורוד" ו-"עליז" עם נטייה מינית? כולם מכירים בדיחות על המוסקסואלים, האם אתם מכירים על לסביות, או על ביסקסואלים (כי אני מרגישה מקופחת )? (אגב, בדיחה דיי חביבה: מה לסביות עושות בפגישה השנייה? - עוברות לגור יחד. מה עושים הומואים בפגישה השניה? -איזו פגישה שנייה?!) מה החלק הכי קשה ביציאה מהארון עבורכם (הקבלה העצמית, המשפחה, החברים, שאר החברה ועוד....)? זה מורכב: לדעתי החלק הכי חשוב וקריטי זו הקבלה העצמית, אבל את השלב הזה עברתי יחסית בקלות. לא היתה לי כמעט בעייה לספר לחברים (אולי רק לחברים הראשונים להם סיפרתי), משאר החברה ממש לא איכפת לי שידעוו או לא. בני הזוג שלי ידעו, ולא היתה לי בעייה עם זה. ורק המשפחה לא יודעת. ולא בטוחה שאי פעם אספר. אז כנראה זה השלב הכי קשה מבחינתי. אך לא הכי חשוב. האם העובדה שאתם "שונים" הפכה אותכם לסובלנים כלפי השונה ממכם? אני מאד סובלנית. לא בהכרח בזכות הנטייה. אך השוני שלי, גרם לי להיות יותר רגישה אולי.... אם מלאך היה בא ונותן לכם את האופציה להיות סטרייטים, הייתם מנצלים זאת? NEVER!!!!!! אפילו אם המשפחה לא תקבל אותי! אגב, מוסיפהעוד משהו: אם אותו המלאך היה נותן לכם את האפשרות שנטייתכם תהייה "הומוגנית", כלומר, רק למין אחד, מה הייתם אומרים? - אני לא הייתי משנה. אני ביסקסואלית, וכך אשאר.

anyzeany

New member
עונה

מתי לאחרונה הרגשתם גאווה?לא זוכר משהו ספציפי האם אתם מסכימים להקשר של הילה "גאווה" לנטייה מינית?לא מסכים,אבל זה הפך למין צרוף מילים שתמיד מעורר גיחוך פתטי אצל האנשים ה"נורמליים". האם אתם מרגישים חלק מה"קהילה"?לא האם אתם מרגישים חלק באיזו שהיא קהילה?לא מתי לאחרונה התנשקתם עם בני/בנות מינכם?שלשום מתי לאחרונה התנשקתם עם בני/בנות המין השני?היום מתי לראשונה הייתם במצעד הגאווה?לפני שנתיים בחיפה מה הכי זכור לכם ממצעד הגאווה האחרון בו הייתם?סטרייטים ובנות מסוג "פאג האגס" האם התלבשתם "שונה" למצעד (שונה ממה שאתם לובשים בד"כ)?לא האם הרגשתם גאווה כלשהי במצעד?לא.ברמה הפילוסופית עצוב לי שצריך מצעד שרק מבדיל במקום להרגיש חלק טיבעי מהמדינה. מה השיר שהכי מרגש אותכם בהקשר של נטייה מינית?אין כזה מה השיר שהכי מתחבר לכם בהקשר של נטייתכם?"היי ילדון" של להקת הקליק האם רק אני שונאת את ההקשרים של המילים: "גאווה" "קהילה" "ורוד" ו-"עליז" עם נטייה מינית?שוב,זה צרוף מילים שתמיד מתקשר למיניות.אישית אני מאוד מיני אז שיהיה. כולם מכירים בדיחות על המוסקסואלים, האם אתם מכירים על לסביות, או על ביסקסואלים (כי אני מרגישה מקופחת )?לא מכיר מה החלק הכי קשה ביציאה מהארון עבורכם (הקבלה העצמית, המשפחה, החברים, שאר החברה ועוד....)?המשפחה,חלקים בחברה,מקומות עבודה. האם העובדה שאתם "שונים" הפכה אותכם לסובלנים כלפי השונה ממכם?בצניעות,תמיד הייתי סובלני בלי קשר לנטייתי. אם מלאך היה בא ונותן לכם את האופציה להיות סטרייטים, הייתם מנצלים זאת?לא!!!אם כל היקום היה צריך להיות סטרייט,זה היה קורה.לא ככה?:)

justmeandu4ever

New member
עונהנהנה../images/Emo34.gif

שתפו: מתי לאחרונה הרגשתם גאווה?אממ השבוע שהרגשתי שאני באמת ממשיכה הלאה ובמצעד
האם אתם מסכימים להקשר של הילה "גאווה" לנטייה מינית?לא תמיד.. האם אתם מרגישים חלק מה"קהילה"?מאוד! האם אתם מרגישים חלק באיזו שהיא קהילה?מהרבה קהילות:p מתי לאחרונה התנשקתם עם בני/בנות מינכם?לפני שלושה שבועות מתי לאחרונה התנשקתם עם בני/בנות המין השני?שלושה חודשים מתי לראשונה הייתם במצעד הגאווה?אתמול
מה הכי זכור לכם ממצעד הגאווה האחרון בו הייתם?שהלכתי עם חברה שלי והיא דיברה עם הדוסים:-\ האם התלבשתם "שונה" למצעד (שונה ממה שאתם לובשים בד"כ)?כן!לבשתי חצאית עם סרטים בצבעי הדגל וחולצה של קבוצת הנוער של הבית הפתוח האם הרגשתם גאווה כלשהי במצעד?המון! מה השיר שהכי מרגש אותכם בהקשר של נטייה מינית?מממ אין.. מה השיר שהכי מתחבר לכם בהקשר של נטייתכם?אין האם רק אני שונאת את ההקשרים של המילים: "גאווה" "קהילה" "ורוד" ו-"עליז" עם נטייה מינית?את לא לבד
כולם מכירים בדיחות על המוסקסואלים, האם אתם מכירים על לסביות, או על ביסקסואלים (כי אני מרגישה מקופחת )?אני גם לא. מה החלק הכי קשה ביציאה מהארון עבורכם (הקבלה העצמית, המשפחה, החברים, שאר החברה ועוד....)?שאר החברה.כי למרבה הפלא הסביבה הקרובה קיבלה אותי טוב האם העובדה שאתם "שונים" הפכה אותכם לסובלנים כלפי השונה ממכם?בהחלט אם מלאך היה בא ונותן לכם את האופציה להיות סטרייטים, הייתם מנצלים זאת?ממש לא כי אהבה זאת אהבה

sutul

New member
אני כולי הפוך אבל ננסה

שתפו: מתי לאחרונה הרגשתם גאווה? לא ממש זוכור לי משהו ספציפי האם אתם מסכימים להקשר של המילה "גאווה" לנטייה מינית? גאווה אולי זה מילה חזקה מידי.. מה על "השלמה" " אני משלים שאני גאה..למה שלא תשלים גם אתה?" משהו בסיגנון הזה או "קבלה" האם אתם מרגישים חלק מה"קהילה"? היום התקשר אלי הבחור שהחתים אותי בגן מאיר לאגודה אז עכשיו כן האם אתם מרגישים חלק באיזו שהיא קהילה? לא.. באופן כללי תמיד הרגשתי בודד מתי לאחרונה התנשקתם עם בני/בנות מינכם? ממ.. לא יודע מתישהו חודש שעבר מתי לאחרונה התנשקתם עם בני/בנות המין השני? מ.. בחתונה של החבר הכי טוב שלי (נישקתי אקסית של חבר אחר) מתי לראשונה הייתם במצעד הגאווה?בשנת 2002 אני חושב אולי 2003 מה הכי זכור לכם ממצעד הגאווה האחרון בו הייתם? כשהיינו דחוסים בגן מעיר אז זה לא ניראה שהיו המון אנשים.. אולי אלפיים אבל כשהמצעד הלך בבוגרשוב והסתכלתי אחורה וראיתי את המוני הצועדים אז הבנתי שאנחנו בעשרות ומאות אלפי אנשים האם התלבשתם "שונה" למצעד (שונה ממה שאתם לובשים בד"כ)?רק קשרתי את הדגל לקוקו שלי האם הרגשתם גאווה כלשהי במצעד? הרגשתי את העוצמה שבמספר הצועדים ובאהבה של כולם לחיים מה השיר שהכי מרגש אותכם בהקשר של נטייה מינית? אני לא ממש בטוח מה השיר שהכי מתחבר לכם בהקשר של נטייתכם? אותו הדבר לא? האם רק אני שונאת את ההקשרים של המילים: "גאווה" "קהילה" "ורוד" ו-"עליז" עם נטייה מינית? יש כמה אבל לא את הכל כולם מכירים בדיחות על המוסקסואלים, האם אתם מכירים על לסביות, או על ביסקסואלים (כי אני מרגישה מקופחת )? (אגב, בדיחה דיי חביבה: מה לסביות עושות בפגישה השנייה? - עוברות לגור יחד. מה עושים הומואים בפגישה השניה? -איזו פגישה שנייה?!) מה החלק הכי קשה ביציאה מהארון עבורכם (הקבלה העצמית, המשפחה, החברים, שאר החברה ועוד....)? רק חלק מהמישפחה שלי יודעת לא כולם האם העובדה שאתם "שונים" הפכה אותכם לסובלנים כלפי השונה ממכם? אני תמיד הייתי שונה אז אני מניח שלרוב אני יותר סובלני אם מלאך היה בא ונותן לכם את האופציה להיות סטרייטים, הייתם מנצלים זאת? לא חושב

Bi Free

New member
עונה

סקר גאווה ו uvita ו 16:34 | 07/06/08 אין לי מושג מה אני הולכת לכתוב..אבל אני אזרום שתפו: מתי לאחרונה הרגשתם גאווה? שלשום במצעד וגם הלכתי עם צמיד האם אתם מסכימים להקשר של הילה "גאווה" לנטייה מינית? לא בטוח האם אתם מרגישים חלק מה"קהילה"? כן במיוחד אחרי המצעד שהייתי בו בתור B האם אתם מרגישים חלק באיזו שהיא קהילה? כן בעיקר באינטרנט אבל גם בתור בוגר של תנועת הצופים מתי לאחרונה התנשקתם עם בני/בנות מינכם? בפסח מתי לאחרונה התנשקתם עם בני/בנות המין השני? לא זוכר מתי לראשונה הייתם במצעד הגאווה? שלשום מה הכי זכור לכם ממצעד הגאווה האחרון בו הייתם? הרבה אנשים שמחים, הופעת מצויינות, האם התלבשתם "שונה" למצעד (שונה ממה שאתם לובשים בד"כ)? רק קניתי צמיד וענדתי אותו האם הרגשתם גאווה כלשהי במצעד? כן מה השיר שהכי מרגש אותכם בהקשר של נטייה מינית? מה השיר שהכי מתחבר לכם בהקשר של נטייתכם? אין שיר שמתחבר לבי אז לאונרדו של עברי לידר האם רק אני שונאת את ההקשרים של המילים: "גאווה" "קהילה" "ורוד" ו-"עליז" עם נטייה מינית? גם אני לא בטוח שאני אוהב את זה כולם מכירים בדיחות על המוסקסואלים, האם אתם מכירים על לסביות, או על ביסקסואלים (כי אני מרגישה מקופחת )? קרדיט לפורום ביסקסואלים באיגי Why Computers Are Bisexual They are masculine because: 1. In order to get their attention, you have to turn them on. 2. They have a lot of data bur are still clueless. 3. They are supposed to help you solve your problems, but half the time they ARE the problem. 4. As soon as you commit to one, you realize that, if you had waited a little longer, you could have had a better model. They are feminine because: 1. No one but their creator understand their internal logic. 2. The native language they use to communicate with other computers is incomprehensible to everyone else. 3. Even your smallest mistakes are stored in long-term memory for later reprisal. 4. As soon as you make a commitment to one, you find yourself spending half your paycheck on accessories for it. מה החלק הכי קשה ביציאה מהארון עבורכם (הקבלה העצמית, המשפחה, החברים, שאר החברה ועוד....)? את הקבלה העצמית עברתי די מהר, במשפחה רק ההורים שלי יודעים בנתיים, החברים הקרובים יודעים מי נשאר? האם העובדה שאתם "שונים" הפכה אותכם לסובלנים כלפי השונה ממכם? תמיד הייתי די סובלני גם לפני אם מלאך היה בא ונותן לכם את האופציה להיות סטרייטים, הייתם מנצלים זאת? לא וזהו! שיהיה שבועות נפלא! אהבו את עצמכם!

soul on fire

New member
עונה

שתפו: מתי לאחרונה הרגשתם גאווה? במפגש שלנו... האם אתם מסכימים להקשר של המילה "גאווה" לנטייה מינית? לא, להיות גאה במשהו זה לא בהכרח קשור לנטייה מיניתץ והאמת היא שאני עדין לא יודעת איך המושג "גאווה" בכלל התחיל להקשר לתחום... האם אתם מרגישים חלק מה"קהילה"? כן ולא, אני לא ממש רוצה להשתייך ל"קהילה" כי טוב לי כמו שאני אבל זה נחמד לדעת שיש עוד אנשים כמוני... האם אתם מרגישים חלק באיזו שהיא קהילה? כנ"ל מתי לאחרונה התנשקתם עם בני/בנות מינכם? מיזמן מתי לאחרונה התנשקתם עם בני/בנות המין השני? אתמול בבוקר מתי לראשונה הייתם במצעד הגאווה? לא הייתי עדין מה השיר שהכי מרגש אותכם בהקשר של נטייה מינית? אין מה השיר שהכי מתחבר לכם בהקשר של נטייתכם? אין האם רק אני שונאת את ההקשרים של המילים: "גאווה" "קהילה" "ורוד" ו-"עליז" עם נטייה מינית? לא את לא.... כולם מכירים בדיחות על המוסקסואלים, האם אתם מכירים על לסביות, או על ביסקסואלים (כי אני מרגישה מקופחת )? סיפרו לי פעם על לסביות והומואים אבל על ביסקסואלים עוד לא יצא לי לשמוע מה החלק הכי קשה ביציאה מהארון עבורכם (הקבלה העצמית, המשפחה, החברים, שאר החברה ועוד....)? איך המשפחה תקבל - רק בגלל זה עוד לא יצאתי מהארון בפניהם... האם העובדה שאתם "שונים" הפכה אותכם לסובלנים כלפי השונה ממכם? במה אני שונה? אני בנאדם בדיוק כמו כל אחד וזה שאני אוהבת גם את בנות מיני לא הופך אותי למפלצת וחוצמזה ששונה = מוזר = מיוחד וטוב לי להיות מיוחדת אם מלאך היה בא ונותן לכם את האופציה להיות סטרייטים, הייתם מנצלים זאת?לא, טוב לי כמו שאני... שיהיה שבועות נפלא! אהבו את עצמכם!

למעלה