סקר גאווה ../images/Emo34.gif
אין לי מושג מה אני הולכת לכתוב..אבל אני אזרום
שתפו: מתי לאחרונה הרגשתם גאווה? האם אתם מסכימים להקשר של הילה "גאווה" לנטייה מינית? האם אתם מרגישים חלק מה"קהילה"? האם אתם מרגישים חלק באיזו שהיא קהילה? מתי לאחרונה התנשקתם עם בני/בנות מינכם? מתי לאחרונה התנשקתם עם בני/בנות המין השני? מתי לראשונה הייתם במצעד הגאווה? מה הכי זכור לכם ממצעד הגאווה האחרון בו הייתם? האם התלבשתם "שונה" למצעד (שונה ממה שאתם לובשים בד"כ)? האם הרגשתם גאווה כלשהי במצעד? מה השיר שהכי מרגש אותכם בהקשר של נטייה מינית? מה השיר שהכי מתחבר לכם בהקשר של נטייתכם? האם רק אני שונאת את ההקשרים של המילים: "גאווה" "קהילה" "ורוד" ו-"עליז" עם נטייה מינית? כולם מכירים בדיחות על המוסקסואלים, האם אתם מכירים על לסביות, או על ביסקסואלים (כי אני מרגישה מקופחת
)? (אגב, בדיחה דיי חביבה: מה לסביות עושות בפגישה השנייה? - עוברות לגור יחד. מה עושים הומואים בפגישה השניה? -איזו פגישה שנייה?!) מה החלק הכי קשה ביציאה מהארון עבורכם (הקבלה העצמית, המשפחה, החברים, שאר החברה ועוד....)? האם העובדה שאתם "שונים" הפכה אותכם לסובלנים כלפי השונה ממכם? אם מלאך היה בא ונותן לכם את האופציה להיות סטרייטים, הייתם מנצלים זאת? וזהו! שיהיה שבועות נפלא! אהבו את עצמכם! |גאוה|
אין לי מושג מה אני הולכת לכתוב..אבל אני אזרום