סקר, בערך..

PopPy

New member
המ, אני

יצא לי להשתכר כמה פעמים, אבל רק איזה פעמיים-שלוש בצורה די רצינית. אלכוהול זה לא טוב או רע, לדעתי, זה קיים, ובנסיבות שונות זה יכול להיות טוב או רע, תלוי בטיימינג, במצברוח ובכמות.

GoOni

New member
לא ברור.

כשהייתי באוסטרליה בחופש פסח שתיתי קצת יותר מידי שמפניה ואז הייתי מוזרה, ובבוקר כאב לי הראש. לא יודעת אם זה נחשב.

De-Panther

New member
השתכרתי פעם אחת אבל|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

יצא לי לשתות בהרבה פעמים
פשוט צריך לדעת כמה לשתות ומתי לעצור את עצמך... יש אנשים ששותים רק כדי להשתכר... ככה שיש סוג כזה של אנשים... אבל לא כל מי ששותה הוא בהכרח שייך לסוג הזה אגב... אתם יכולים לשאול את רוני וסיגל למה לא כדאי לי לשתות שוב
או שעדיף שלא... זה היה פאדיחות
(ברור לכן שאתן לא אומרות כלום בקשר לדברים שאמרתי כשהייתי שיכור??)

As I Am

New member
../images/Emo103.gif

וגם לא כל מי שרואה באפי בהכרח שייך לסוג הזה~!!

HuGo Hell

New member
לא השתכרתי... ../images/Emo1.gif

עוד. וגם לא אעשה זאת בזמן הקרוב, בנתיים אלכוהול זה ממש מגעיל. ואני לא ממש רוצה להשתכר מפחד לשטויות שאני עלול לעשות. אבל בטח אתגבר על זה בעתיד.

painapple

New member
אי פעם?

כמובן שכן. פעם התקשרתי תחת השפעת אלכוהול לארה"ב כשדיד שהתה שם והשארתי הודעה שגרמה לה לחשוב שאני תחת השפעת סמים. לא נעים. אני לרוב לא שותה, כיוון שאני לא אוהבת אלכוהול. מר זה לא טעים. לכן אם אני משתכרת זה יהיה בצורה מתוקה, ואם כל האלכוהול סביב מר - תמיד יש סירופ פטל [כשצריכים אלכוהול צריכים אלכוהול, מה אפשר לעשות] או ספרייט/קולה/פאנטה/מיץ-תפוחים-שליטה בסביבה.

GalBatz

New member
לא.../images/Emo3.gif

אני בטוחה שזה לא מפתיע פה אף אחד.
אבל בכל מקרה, אני לא חושבת שצריך להכריח אנשים לעשות את זה.oO

למעלה