סקר בנושא: "יופי משחית"

כן, אבל מה שאת לא לוקחת בחשבון

זה שלא משלמים לה על זה שהיא יפה, נקודה. רוצים שהיא תבוא לצילומים, שהיא תתרוצץ, תעשה בוקים, תתזז את עצמה, תשמור על עצמה בשיאה מבחינת מראה חיצוני. מבחינה פיזית יש מצב שהיא עובדת קשה יותר ממתכנתת.

לחשוב שדוגמניות רק יושבות בבית ומקבלות כסף ישירות לחשבון הבנק זה קצת תמים...

אוי נו באמת דניאל

שורה תחתונה, היא השיגה את העבודה ומשלמים לה רק בעבור זה שהיא יפה.

ואם אמרת מתכנתת, היא היתה צריכה ללמוד כמה שנים טובות מדעי המחשב או הנדסה [שאני רק יכולה לשער כמה קשים הם לימודים מהסוג הזה- ישבתי שבוע אחד בחוג למתמטיקה וברחתי] ועובדת שעות מטורפות יום יום, אני מניחה 12 שעות [דוגמנית עושה גיג אחד או שניים בשבוע, אולי בחודש אם היא סופר מודל?], צריכה כל פעם לחשוב על דרכים חדשות ויצירתיות לשדרג את המערכת, ולהוכיח את עצמה יום ביומו, כי אם לא, יפטרו אותה.

אתה באמת חושב שיש מקום להשוואה מבחינת מאמץ, השקעה או תרומה?

לפעמים יש לי תחושה שאתה פשוט נהנה לתת קונטרה, בלי קשר אם אתה מאמין במה שאתה כותב או לא. ..

אה ונזכרתי בעוד דבר

אם כבר להיתמם- מוטב שלא נשווה את היעדר הפרופרציה שבשכרה של הדוגמנית [שלא לומר דוגמנית על] בעבור עבודתה והשקעתה, לבין זה של המתכנתת.

חצי דקה

New member
אז ככה

1. האם לדעתכם, מראה חיצוני מאוד אטרקטיבי עלול להשחית את נפשו של האדם ?
לא, אבל התעסקות אינסופית אובססיבית בנושא כן (אממ. אממ... שיעול... דניאל...
)

2. מי לדעתכם יותר מועד להשחתה בנושא זה, גברים או נשים?
אם אתה מתכוון לזה בתור פיתוי גברים יותר קלים להשפעה.

3. איך לדעתכם בא לידי ביטוי אדם שהיופי השחית את נפשו
דוגמא: יאיר לפיד

שחיתות

זה בפינימיות ויופי זה חיצוניות, כך שאין קשר בין השניים.
ל ד ע ת י

shayCn

New member
יש בזה סוג של גזענות

לשפוט אנשים עפ"י המראה החיצוני שלהם.

חס וחלילה

זה שקיימת קורולציה חזקה, לא אומר שהיא מתקיימת בכל מקרה פרטני.

יש כל מיני סיבות מדוע בחורה תהיה יפה, ועדיין צנועה.

הסיבה מספר 1 לדעתי, היא באיזה בית היא גדלה. מי שגדלה בבית דתי/מסורתי בפריפריה, זה מאוד מגדיל את הסיכוי שתהיה צנועה ולא אנוכית, למרות יופייה הרב. עם זאת, במידה והבחורה הזו תיחשף לתרבות החילונית (בעודה רווקה), עם הזמן, סיכויים לא רעים שהיא תושחת.

אצלי, אם כבר, זה יותר עובד הפוך:

נגיד מישהי מסוימת שאין לי מושג איך היא נראית. על סמך הדברים שהיא כותבת (מהם ניתן להסיק על רמת האנוכיות שלה בזוגיות) אני יכול להסיק ברמת ודאות די גבוהה לדעתי כמה היא אטרקטיבית מבחינה חיצונית.

מה זו בעצם שחיתות ?

שחיתות היא התנהגות אנוכית לא מוסרית.

מי מתנהג בצורה אנוכית ולא מוסרית ? בעיקרון כל אחד יכול, אך אם אתה נמצא בעמדת כוח, כלומר בעמדה שאתה מחזיק משהו שהרבה רוצים, הסבירות להתנהגות אנוכית ולא מוסרית, עולה.

בחורה יפה, מחזיקה משהו שהרבה רוצים - את היופי שלה. זה שם אותה בעמדת כוח, ועל כן, עלול להוביל להתנהגויות אנוכיות ולא מוסריות.

shayCn

New member
תגיד לי כשתסיים

אני בא לכתוב אבל כל רגע אתה מעדכן..

אני לא יכול לדעת דבר כזה

אם הייתי יודע מראש, הייתי כותב הכל בהודעה אחת...

ממש לא מסכים

מה שמשחית יותר מהכל זה להיות בעמדת כוח. יש דברים ששמים אותך בעמדת כוח (עמדה שבה אתה במקום שיכול לספק לאנשים מה שהם רוצים), ועל כן יותר מאחרים מעלים את הסיכוי שתושחת.

עזוב יופי נשי, תראה למשל כמה ראשי ערים בישראל התגלו כמושחתים, מספר הזוי. זו עמדת הכוח, היצר מקבל מבחנים יום יום, שלא פשוט לעמוד בהם, ואצל אנשים רבים, בסוף נכנעים ליצר והאנוכיות משתלטת.

למעלה