סקר בינאישי

theAMP

New member
סקר בינאישי

את מי מבין תושבי הפורום הקבועים (שאתם לא מכירים) הייתם רוצים לפגוש ולנהל איתו שיחה? אני הייתי רוצה לפגוש שני אנשים מפה, אחד מהם זה SHAM69 דווקא בגלל שאנחנו לא מסתדרים וירטואלית... מעניין אותי איך תהיה שיחה איתו. וגם את zoe111, פשוט בגלל שזואי זה השם שאני הכי אוהב, וכך אני מתכנן לקרוא או לבת שלי או להתחתן עם מישהי כזו... למרות שאני משער שלzoe111 לא באמת קוראים ככה. who´s your favorite brain fucker? post your answers here

dishate

New member
לדעתי זאת אף פעם לא תהיה

שיחה ידידותית אלא מאבקי כוח על מי מבין יותר. שיחה רצינית, חברותית ובוגרת עדיין להערכתי לא יכולה להתקיים כאן... :) אבל עדיין, זה לא תקף לגבי כולם, רק לניג´סים המוכרים...

epitaph

New member
מממ...

זה קשה,האמת שכבר פגשתי מישהי שכתבה פעם בפורום רוק ומטאל (ממזמן היא כתבה,עכשיו היא כבר לא כותבת בו,כשהיא כתבה עוד קראו לזה רק פורום רוק).את מי הייתי רוצה לפגוש?...הייתי רוצה לפגוש את יעקוב הזגג,metal_f,a_duck ואת רפי וגיא מדיסטורטד,זוהר (שכרגע הכינוי שלו הוא robert fripp)...וכמובן את bodom-child ורייבן,לעשות איזו פגישת ניהול של פורום רוק ומטאל...אני בטוח ששכחתי עוד,בעצם את רוב אם לא את כול הקבועים הייתי רוצה לפגוש...

Sham 69

New member
אממ ..

לא הייתי רוצה לפגוש מפה מישהו .. כאילו .. לא אכפת לי .. אבל אני מעדיף שלא לערב את ה"עולם" הוירטואלי במציאות .. וגם הרבה אנשים כמו שיש בפורום הזה .. אני רואה לא קצת ביום .. ותאמין לי, שלא ממש כיף לנהל איתי שיחה .. אבל לא משנה ..

ככה

לא היתי רוצה להפגש עם שאם היתי רוצה רק לראות את התגובות שלו לאנשים כשהוא כותב מול המחשב , את הקללות שלו צורת הדיבור שלו , המחשבות המלוכלכות שלו וזהו

חחח...הפורום הזה מצחיק אותי כל פעם

מחדש.או לפחות האנשים בו.. חחח פשוט גדול איך שהם שונאים אותך שאם..לא?!? עצוב קצת לדעתי... צריך לעשות את ההפרדה הזאת בין האנשים פה לבין מה שהם במציאות.. ונראה לי שלקחו את השאלה הזאת קצת יותר מדי קשה.. לפחות מה שנראה לי זהו. ערב טוב

היי לא להשמיץ

אני לא שונא אותו ההיפך הוא בין אנשים הפורום שהכי חביבים עלי בלעדיו היה פה יותר משעמם ופחות מצחיק

Nanook

New member
צריכים אנשים שישחחרו את הלחץ

מכל האנשים הלחוצים בפורום - בשביל זה יש אנשים כמו SHAM69

Ozzy Osbourne

New member
ממממממ רייבן וNANOOK

זה לא נשמע טוב מה שאמרת NANOOK תסמוך עלי אחי זה לא נשמע טוב רייבן תפסיק לצחוק חחחחחחח

Nanook

New member
עכשיו בקריאה שנייה!

אתה צודק! שמישהו ימחוק את ההודעה המדוברת

Necrophil

New member
מצחיקים! :)

אתם בטוח נפגשים כבר המון זמן רק שלא ממש יצא לכם להכיר אחד את השני לעומק ברמת שיחות הנפש שאתם מנהלים כאן.... :))))))) נו באמת אני חושבת שאם תקחו הופעה אחת בישראל תגלו שכולם נמצאים שם, כן, כולם

Reckoning Day

New member
רק בקשר לשם..

אין לי מושג את מי אני מעדיפה..כי היום זאת הפעם הראשונה שנכנסתי לפה..אבל זואי זה בהחלט יפיפה ושם שאני מתכננת לקרוא בו לבת שלי..זהו רק רציתי להביע את הסכמתי בעניין!

*Dark Of Night*

New member
נושא

אם היה עלי לבחור אדם אחד שהייתי רוצה לפגוש מהפורום דפניטלי הייתי בוחרת ב- MOSHE666 (אני באמת צריכה להסביר למה? :) חוץ ממנו הייתי רוצה לפגוש את: November Rain, יעקוב הזגג, Alexi Laiho, Sham69, אפיטף וחברי להקת דיסטורטד באחת ההופעות שלהם... אלה כל האנשים שעולים לי בראש בינתיים... Dark

Metal_F

New member
....

הייתי רוצה לראות את משה666... רק בגלל האירוניה (וגם כי מזמן לא צחקתי כמו שצריך).

zoe1111

New member
זואי זה השם הכי יפה בעולם:)

וצודק, לא קוראים לי זואי..

אממממם...

הייתי רוצה לפגוש את Moshe666 בגלל שהוא True Black Metal Warrior בדיוק כמוני! ארררררר! LOL

robert fripp

New member
אמממממממ

אני חושב שאת זאד אוף, נורא מעניין אותי לראות איזה מין בן אדם הוא כנ"ל לגבי איי דק ושאם69 אממ בשביל הדחקות את משה666 ואנשים שסתם מעניין אותי לפגוש זה את עדי (אפיטף), אליאב (מאפין מאן), מטאל פ, בודום צ´יילד, רייבן, וזהו אני חושב....

robert fripp

New member
אה ועוד משהו

אלו כל הניקים שלי למי שאיבד אותי איפשהו THE REAL FLEA (פטאתי... אני יודע) HOTEL_CALIFORNIA JOE KALIBER V.W גפרי בורנרד ועכשיו זה אבל נראה לי ששכחתי אחד או שניים :) My name is Maximus Decimus Meridius, Commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, Loyal Servant to the True Emperor, Marcus Aurelius. Father to a Murdered Son, Husband to a Murdered Wife, And I will Have My Vengeance, In This Life or the Next!

Nomaed Dominus

New member
nobody wanna meet Moshe666 ???

:)) ok, i decided, i am meeting metal_head! hmmm... in monday, i´ll see you, i know where youlive i will come to your house!

למעלה