סקר בינאישי

Nightwish-boy

New member
כשאתה מעלה את זה

אני באמת רוצה לראות מי המטורף שכותב ת´מכתבים הכי קורעים (וקרועים) פה... ומה הוא חושב באמת (וחוץ מזה, גם הוא אוהב את הספרים של אסימוב)

Metal_F

New member
אתה בסדר?

איזה שלושה אנשים אמרו שהם וצים לפגוש אותו.

Ozzy Osbourne

New member
ממממממ

טוב חוץ מרייבן דה-ויל וברי סחרוב 25 לא ראיתי כאן אף אחד. שני הבחורים הכי נורמלים שאני מכיר. חוץ מהם הייתי רוצה לראות את badfish theAMP smile 4 nothing סניור ברווז וחברי להקת דיסטורטד בהופעה. SHAM 69 מעניין אותי לראות מי זה האדם עם ההודעות המדכאות והקורעות מצחוק. בעצם לא איכפת לי לראות את כולם.

אממ..

הייתי רוצה לפגוש את OZZY ואת EPITEPH (מקווה שרשמתי נכון) כי הם אנשים שיותר בוגרים ושיותר יודעים מה שהם מדברים מרוב שאר חברי הפורום את METAL HEAD כי הוא בנאדם אחלה וזהו..נראה לי

badphish

New member
אמממ

כמה אנשים אני חושב את זד אוף בגלל שהוא יודע על מה הוא מדבר ויש לו טעם מאוד מוגדר והוא נראה כמו מישהו שיודע לבחון מוזיקה לא סתם כמשהו שכייף להקשיב לו וגם את אוזי כי הוא כותב יפה אז הייתי רוצה לנהל איתו איזה שיחה וגם את שאם69 בגלל שהוא מבי הרבה בפאנק הייתי רוצה לדבר על זה עם מישהו שמבין בזה הרבה יותר ממני

Ozzy Osbourne

New member
אני לא רוצה ממך כלום!

הסקר מנסה להראות אילו קווים משותפים יש לאנשים כאן.ומי מעניין אותם ומי לא.למשל אם אי פעם אני אפגוש את BADFISH או סניור ברווז הייתי רוצה לנהל איתם שיחה כי יש להם ראש על הכתפים.בעצם הרוב עשו לי כאן רושם כזה. לא מזיז לי לפגוש כאן אנשים.וחלקם כבר נפגשו. וזה לא משרד שידוכים זה פורום רוק ומטאל.

SMILE 4 NOTHING

New member
הייתי רוצה לפגוש...

את כולם.אבל בעיקר את SHAM69 כי יש לו משהו נגדי..

למעלה